Filtrer på...

Termoflasker
Rating
Tilbudsvarer
Produkttype
Bredde
Farve
Primært materiale
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 13 produkter
Filter
Viser 13 produkter

Termoflasker

Når kolde drikke bliver varme eller den varme kaffe bliver kold. Begge dele er ikke ideelt og kan spolere en ellers glimrende drik. Benytter du en termoflaske, undgår du dog både, at dine kolde drikke bliver varme og omvendt.

En god termoflaske kan dermed hurtigt blive din nye bedste ven. Du kan både bruge til den dagligt, hvis du vil have en kop kaffe med dig på farten eller gerne vil sikre dig, at du altid kan få en tår vand i løbet af dagen.

Vælg en praktisk termokande eller termoflaske

Skal du på vandretur i skoven eller på camping ? Måske arbejder du udendørs – eksempelvis som håndværker? Så er det ikke sikkert, at en enkelt kop varm kaffe er nok til at få dig igennem dagen. I så fald kan det give rigtig god mening at vælge lidt større termoflasker i form af termokander. Her er der plads til en del mere væske, så du kan nyde en varm drikke på alle dine pauser eller dele med venner og kollegaer.

Hvis du derimod blot vil have en enkelt kop te eller kaffe med dig på vej på arbejde, kan en mindre størrelse være det bedre valg. Du kan faktisk vælge termokopper, der giver dig nok plads til din morgenkaffe uden at fylde for meget.

Uanset hvilken model, du vælger, kan du se frem til kolde eller varme drikke. En god og robust termoflaske kan nemlig holde din drik på en nogenlunde fast temperatur i mange timer.

Find den bedste termoflaske til dit behov

Om du vil holde kaffen varm eller nyde en iskold tår vand er egentligt underordnet. Med den rette termoflaske kan du nemlig begge dele. Du kan for den sags skyld og blot fylde flasken med kogende vand og pakke et par tebreve i tasken. Så er du klar til at brygge frisk te, lige når du har lyst.

En termoflaske er altså et alsidigt redskab, der nemt kan virke uundværligt i din hverdag. Og derfor bør du også sørge for at vælge den model, der bedst passer til dit specifikke formål. En lille termoflaske er helt ideelt til visse situationer mens de større termoflasker er perfekte til andre. Af den grund bør du altid først undersøge, hvad dit behov egentligt er. Det sikrer, at du får det bedste ud af din termoflaske.

Til lange dage ude i den friske natur, hvor du måske klatrer, vandrer eller lignende, har du behov for masser af væske. Især hvis vejret er varmt, kommer du til at forbrænde en god mængde væske. Og dermed at det altså alfa og omega, at du kan har mulighed for at holde dig selv hydreret, så du kan undgå at blive dårlig eller komme til skade. I sådan en situation er en større flaske med plads til masser af kold vand den oplagte løsning.

Hvis du derimod bruger din fritid på en lille skovtur hen over eftermiddagen, har du måske ikke brug for koldt væske på helt samme måde. I stedet kan det tænkes, at en kop varm kakao, te eller kaffe er tiltrængt. Her kan du endda overveje, om et par små termokopper, så du nemt kan dele drikken, er en god idé. I så fald kan en større flaske være en god idé. Hvis du ikke skal dele, kan du altid vælge at drikke direkte fra din termoflaske. Og så kan en god termoflaske i en mindre størrelse sagtens være den rette størrelse.

Opdag termoflasker i mange størrelser hos BAUHAUS

Skal du holde din kaffe varm eller din vand kold af den ene eller den anden grund, så er en termoflaske din nye bedste ven. Og om du blot ønsker at nyde din morgendrik to go eller om du skal have mulighed for at nyde en varm kop kaffe i løbet af dagen, kan du få stor glæde af din nye termoflaske.

Hos BAUHAUS tilbyder vi flere størrelser af termoflasker. Er du på udkig efter en lille termoflaske? Eller er det en stor model, du har behov for? Så kan du finde en passende løsning hos os. Og hvis du har behov for at se de forskellige modeller, inden du træffer din endelige beslutning, kan du altid kigge forbi dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus . Her kan du samtidig også få masser af god vejledning med på vejen, så du kan få mest mulig glæde af din nye termoflaske.

Termoflasker

Viser 13 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto