Filtrer på...

Cykellåse
Rating
Bredde
Længde
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 16 produkter
Filter
Viser 16 produkter

Cykellåse

Hos BAUHAUS har vi et bredt udvalg af cykellåse, der kan sikre din cykel mod tyveri. Vores sortiment omfatter både kabellåse og kodelåse med forskellige sikkerhedsniveauer og længder. Vores cykellåse er også designet til at være lette og transportable. Vores cykellåse er velegnet til både cykler, løbehjul og andre mindre transportmidler. Udforsk udvalget her på siden.

Få en forsikringsgodkendt cykellås hos BAUHAUS

Hos BAUHAUS ved vi, hvor vigtigt det er at beskytte sin cykel mod tyveri. Hvis du gerne vil beskytte din cykel og være forsikret samtidigt, bør du udforske vores udvalg af forsikringsgodkendte cykellåse. Disse låse er godkendt af forsikringsselskaberne og opfylder deres krav til sikkerhed, hvilket betyder, at de er sværere at bryde op.

Ved at bruge en forsikringsgodkendt lås, kan du derfor føle dig mere tryg, når du skal låse din cykel fast på offentlige steder. Du kan desuden være sikker på, at du er godt forsikret, hvis uheldet alligevel skulle være ude. Så tag et kig på vores udvalg, og find en forsikringsgodkendt cykellås, der passer til dine behov.

Med en cykellås kan du låse din cykel fast overalt

Når du er på farten, er det altid vigtigt, at du kan låse cyklen fast – uanset hvor du befinder dig. Hvert år bliver der stjålet mange cykler i Danmark, og derfor er det vigtigt at have en sikker cykellås med på farten.

Hos BAUHAUS kan du købe en transportabel kædelås, som du kan have med overalt. Det er en fleksibel løsning, der kan lægges i din taske og låses fast et cykelstativ. Hos BAUHAUS finder du både kodelåse og låse med nøgler, så du kan vælge den type lås, der passer dig bedst.

Bør du købe en kodelås eller en lås med nøgle?

Der findes ingen regler for, hvilken cykellås, du skal bruge. Der er fordele ved alle typer låse, og hos BAUHAUS guider vi dig til at finde det helt rigtige produkt.

Fordelen ved en lås med kode er, at du slipper for at rode med nøgler. Vi har alle sammen prøvet at smide en nøgle væk – til skuret eller til postkassen . At få brudt en lås op fordi du har smidt din nøgle væk kan være en bekostelig affære, og derfor kan en kodelås måske være noget for dig. Med en kodelås kan du blot skrive koden end på en seddel eller din mobiltelefon. Du kan også blot memorere den i hovedet, og så slipper du helt frygten for at smide din nøgle væk.

Fordelene ved en lås med nøgle er, at du ikke skal bekymre dig om at glemme en kode. De fleste låse kommer også med mere end én nøgle, så du altid kan gemme en ekstranøgle et sted, du kan huske. En cykellås med nøgle kan også være hurtigere at låse op, når du er på farten.

Find også låse til andre transportmidler hos BAUHAUS

Hvis du har brug for at låse andre transportmidler fast, har vi også låse til andre formål hos BAUHAUS. Vi har eksempelvis låse til løbehjul, som du kan låse fast til cykelstativer i det offentlige rum eller hjemme hos dig selv.

Hos BAUHAUS har vi også et bredt udvalg af tilbehør til både cykler . I sortimentet finder du blandt andet forskellige produkter til vedligeholdelse , så du kan forlænge levetiden på din cykel. Produkterne gør både din køreoplevelse bedre og sparer dig for at skulle skifte cykel hele tiden.

Vi besvarer alle dine spørgsmål omkring cykellåse

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige cykellås? Eller er du i tvivl om, hvad forskellen er på de forskellige låsetyper? Du kan altid kontakte vores kundecenter , hvis du har spørgsmål til vores produkter. Hvis du ønsker personlig vejledning, er du også altid velkommen i din nærmeste BAUHAUS .

Cykellåse

Viser 16 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto