Filter
Viser 16 produkter

Fiskeline

Udforsk BAUHAUS' sortiment af fiskeline, og bliv hurtigt klar til din næste fisketur.. Uanset om du er en erfaren lystfisker eller nybegynder, tilbyder vi et bredt udvalg af fiskeline, der passer til enhver fiskestil og art. Vi har kvalitetsliner fra populære brands, der kan klare selv de mest krævende forhold. Kast dig ud i fiskeriet med tillid og fang din drømmefisk med pålidelige fiskeline fra BAUHAUS.

Fluorocarbon line, flettet line eller monofil line?

Der er mange ting, der afgør, hvilken slags fiskeline, du har brug for. Større fisk vil naturligt kræve tykkere liner med høj robusthed, mens små fisk kan fanges med tynd line. Uanset hvor erfaren du er indenfor fiskeri, har vi en løsning til dig hos BAUHAUS.

Du finder blandt andet følgende typer fiskeline hos BAUHAUS:

  • Flettede liner
  • Nanofil line
  • Fluorocarbon line

For at finde den rigtige fiskeline, bør du have styr på de fisk, du vil fange og samtidig vide noget om de områder, hvor fiskene befinder sig. Hvis du fisker mellem tang og sten, vil du naturligvis have brug for en line, der kan holde til at blive trukket gennem havbunden. Hvis du er fan af put-and-take-fiskeri i søer uden alt for mange forhindringer, kan du nøjes med en lettere, mere elastisk line.

Monofil line: En fiskeline for begyndere

I BAUHAUS’ udvalg af fiskeliner, kan du let finde en type line, der passer til dig, der ikke nødvendigvis er erfaren fisker. Et godt bud på en line til dig, der er nybegynder er en monofil line. Denne type line kommer i forskellige tykkelser, og valget af line afhænger af, hvilken fisketur du skal på.

Monofil line er kendt for sin alsidighed og brugervenlighed. Den er nem at håndtere og kan bruges til forskellige fiskemetoder og fiskeforhold. Monofil line er også elastisk, hvilket hjælper med at absorbere stød under fiskeri og mindsker risikoen for, at linen brister.

Monofil line er som regel også mere prisvenlig sammenlignet med andre typer fiskeline.

Få hjælp til at vælge den rette fiskeline

Vi ved, det kan virke uoverskueligt at vælge den rette line til dit fiskeri. Og derfor kan du altid kontakte vores kundecenter, hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi hjælper dig med alt fra fiskehjul til endegrej, så du ikke er alene om at vælge dit fiskeudstyr.

Liner

Viser 16 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto