Filter
Viser 6 produkter

Trailer

En trailer er en enhed, der kan tilkobles til et køretøj for at forøge dets lastekapacitet. De er ofte brugt til at transportere store eller tunge genstande, der ikke kan transporteres inden i køretøjet. Anhængere kan være åbne eller lukkede, enkle eller komplekse - afhængigt af deres formål. Du kan finde en trailer hos BAUHAUS i flere forskellige størrelser og former, så de passer til en bred vifte af køretøjer og lastbehov.

Inden du køber en trailer er det en god idé at evaluere, hvad den skal bruges til. Skal den primært bruges til at transportere haveaffald til genbrugsstationen, eller skal den måske bruges til at flytte større og tungere genstande? Se også vores samlede udvalg inden for fritid her.

Find trailere i forskellige dimensioner

Størrelser og kapaciteter er ofte det første, du skal overveje, når du vælger en type trailer. Vægtgrænser er vigtige, da anhængeren har en begrænsning for, hvor meget den kan bære. Totalvægt afgør, hvor meget du kan have med på anhængeren. Længden og bredden af anhængeren bestemmer, hvor meget plads den tager op, når den kører på vejene. Både vægtgrænser, totalvægt og længde og bredde er vigtige faktorer, der skal tages hensyn til, når du vælger en anhænger.

Hvad skal du overveje ved køb af ny trailer?

Der er en række faktorer, du skal overveje, når du vælger en anhænger. Formålet med anhængeren er en af de vigtigste ting at overveje, da det vil afgøre, hvilken type anhænger der passer bedst til dine behov.

  • Eksempelvis vil en anhænger, der skal bruges til transport af store møbler eller tungt gods, have brug for større mål end en anhænger, der skal bruges til mindre opgaver.
  • Budget og økonomi er også en vigtig faktor, da anhængere kan variere i pris afhængigt af deres størrelse, kapacitet og kvalitet. Det er vigtigt at finde en anhænger, der passer inden for dit budget, men det er også vigtigt at tænke på holdbarhed og kvalitet, da en billigere anhænger måske ikke vil være lige så robust og holdbar som en dyrere anhænger.
  • Vægtgrænser og målene som længde og bredde er også noget, du skal overveje, da det vil afgøre, hvor meget du kan laste på anhængeren, samt hvor nemt det vil være at transportere anhængeren.

Hos BAUHAUS finder du også et udvalg af trailere og tilbehør , som du kan bruge til din transport.

Er en trailer med eller uden bremser?

De mindste trailere har ofte ingen bremser. Dette er ikke et problem i praksis, og bremse-tests har tidligere vist, at bremselængderne ikke øges, når du kører med en tom trailer.

Med en fuld belastning på en trailer på 500 kilo uden bremser øges bremselængden ved 80 km/t med 2-3 meter. Og bremselængden øges med 4-5 meter, når en fuldt lastet trailer med bremser på 1.200 kilo er i brug.

Bemærk, at bilens registreringsattest angiver grænser for vægt for kørsel med trailer med og uden bremser. Hvis traileren har bremser, bør du regelmæssigt afprøve dem. Kravet til serviceinspektion er større end for trailere uden bremser.

Køb din nye trailer online hos BAUHAUS

Hos BAUHAUS kan du nemt og hurtigt få registreret din nye anhænger. Du betaler registreringsgebyret i byggevarehuset, og du får nummerpladen med det samme, mens du venter. Dette gælder i hele byggevarehusets åbningstid, inklusiv weekend og helligdage.

Når du har fundet den rette trailer, så er det let og ligetil at bestille den online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig få opfyldt dine lastbehov derhjemme. Vi kan levere til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig med vores Click & Collect service. Du bestemmer selv, hvad der er nemmest for dig.

Du har også mulighed for at komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvis du gerne vil se nærmere på vores udvalg af trailere og alt tilbehøret dertil. Her vil vores dygtige medarbejdere svare på dine spørgsmål og give dig yderligere information. På den måde kan du være sikker på at få det rette produkt med hjem.

Trailere

Viser 6 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto