Filtrer på...

Trailerlåse
Rating
Serie
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 3 produkter
Filter
Viser 3 produkter

Trailerlåse

Sikkerhed og tyverisikring af dine ejendele er altafgørende, og det gælder også for din trailer - og sågar din campingvogn eller bådtrailer. Det kan nemlig være en betydelig investering, og derfor er det vigtigt at beskytte den mod tyveri og uautoriseret brug. En trailerlås er her en simpel, men effektiv løsning, der giver dig ro i sindet og sikrer, at din trailer forbliver din. Trailerlåsen forhindrer nemlig, at du kan tilkoble traileren til et køretøj og køre væk med den, eller at du kan frakoble traileren. Der er med låsen brug for en nøgle, hvilket betyder, at kun folk med denne kan bruge traileren.

Læs med her, når vi dykker endnu mere ned i, hvorfor det er en god ide at aflåse sin trailer, samt hvordan du nemt kan vælge og bestille din nye trailer lige her på siden.

Sikr din trailer med en trailerlås

En trailer er et praktisk og uundværligt hjælpemiddel for mange, når det kommer til at transportere større genstande og møbler, haveaffald, byggematerialer og meget mere. Men desværre er trailere også et populært mål for tyve, da de kan være lette at stjæle. Derfor er det en rigtig god idé at investere i en solid trailerlås, der kan beskytte din trailer samt give dig ekstra sikkerhed og tryghed.

En god trailerlås kan forhindre tyveri på flere måder. For det første kan en synlig lås virke afskrækkende på potentielle tyve, da det besværliggør processen. Dette kan i mange tilfælde være nok til at få tyven til at vælge at gå videre. For det andet er en kvalitetslås ofte designet med en låsemekanisme, der gør det vanskeligt og tidskrævende at bryde op. Dette betyder, at selv hvis en tyv forsøger at stjæle din trailer eller campingvogn, vil det tage lang tid og kræver specialværktøj at bryde låsen op, hvilket øger risikoen for at blive opdaget og fanget.

Det er derfor en god ide at investere i en godkendt trailerlås og derved sikre din trailer.

Vælg en trailerlås, der matcher dine behov

Der findes flere typer af godkendte trailerlåse, herunder det der kaldes en universal trailerlås, en boksmodel eller kasselås og en cylinderlås, og du skal derfor overveje, hvad du foretrækker, samt hvad der passer til din trailer og dit eget køretøj. Du bør se på dine behov, trailerens størrelse og type, dine præferencer og dit budget, når du udvælger din nye trailerlås. Du kan blandt andet overveje, om du ønsker en lås, der virker, når traileren ikke er sat på din bil, eller om du ønsker en lås, der låser traileren fast på dit anhængertræk.

Er du i tvivl om, hvilken lås der passer bedst til dig og din trailer? Du er altid velkommen til at besøge dit lokale byggevarehus . Her står vi klar til at svare på spørgsmål og til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rette til at låse din trailer.

Bestil nemt din nye trailerlås med Click & Collect

Foruden et stort udvalg af trailerlåse finder du også et bredt sortiment af andet trailertilbehør og relaterede produkter. Uanset om du er på udkig efter presenninger, trailernet, stropper eller reservedele, kan du finde det hele her. Og med vores Click & Collect-service får du mulighed for at hente alle dine trailertilbehørskøb på én gang i dit lokale byggevarehus. Dette sparer dig både tid og besvær, så du hurtigt kan komme videre med dine transportopgaver.

Udover trailerlås og trailertilbehør, tilbyder vi hos BAUHAUS at kopiere dine nøgler, så du har et ekstra sæt liggende klar. Det kan være smart, hvis du har et sommerhus, hvor du også bruger traileren, eller hvis du godt kan lide at have en nøgle liggende i hjemmet, i bilen og i skuret. Lyder det som noget for dig? Læs mere om vores nøgle- og låseservice her.

Trailerlåse

Viser 3 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto