Luk

Gardena fugekradser Combisystem 3i1

Fjernelse af ukrudt er ikke ligefrem det mest sindsoprivende. Faktisk finder de fleste det for en trættende og upopulær tjans, der bare skal overstås. Men sådan er det ikke længere!

Takket være denne 3i1-fugekradser fra Gardena bliver den før så anstrengende opgave gjort hurtigere og mere effektiv. Fjernelse af ukrudt i indkørslen og på terrassen er ingen sag med dette robuste redskab, der med dens tynde, bueformede stålblad kan fjerne genstridige genvækster i smalle revner.

Til bredere ukrudtssamlinger anvendes den trekantede stålbue, der med dens specielle udformning også er i stand til at fjerne mindre mosplamager.

Som noget særligt er denne fugekradser desuden udstyret med en stålbørste, der med en stor arbejdsbredde effektivt fjerner det mest genstridige mos, så det er lige til at feje væk.

Fjernelse af udkrudt med 2i1-fugekradseren er ikke kun yderst effektivt; det er også miljøvenligt, da den kun kan anvendes mekanisk. Den er derfor et godt alternativ til udkrudtsdræbende kemikalier, der siver ned og ødelægger jorden.

Produktinformation:

  • Materiale: rustfrit stål/plast  
  • 3i1-system til fjernelse af ukrudt og mos i smalle revner og brede samlinger
  • Udskiftlige stålblade
  • 25 års garanti
Mere information
Varenummer 6303469A
Produkttype Fugerensere
Varemærke Gardena
Materiale Rustfri stål
Du anmelder:Gardena fugekradser Combisystem 3i1
Anbefalet tilbehør
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.