Filtrer på...

Sildeben
Rating
Produkttype
Bredde
Farve
Primært materiale
Pris
DKK
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 13 produkter
Filter
Viser 13 produkter

Sildebensfliser

Sildebensfliser er til dig, der ønsker et tidløst og unikt look i dit hjem. Hvis du skal lægge fliser til en terrasse, en udestue eller et badeværelse, bør du bestemt overveje sildebensfliser. Hos BAUHAUS har vi forskellige typer sildebensfliser, der alle varierer i materiale, farve og størrelse. Udforsk udvalget her på siden, og find de rette sildebensfliser til dit næste gulvprojekt.

Sildebensfliser giver et unikt look, der passer til enhver stil

Sildebensfliser er et fantastisk valg, når det kommer til at tilføje et unikt og stilfuldt touch til ethvert hjem. Fliserne er kendt for deres smukke mønster, som skaber en smuk, tekstureret overflade og helt sikkert vil tiltrække meget opmærksomhed blandt besøgende. En af de største fordele ved sildebensfliser er, at de passer ind i enhver stil, uanset om du er til moderne eller klassisk indretning.

Hvis du skal lægge sildebensfliser i dit hjem, har vi alt det nødvendige indenfor gulve og fliser hos BAUHAUS. I vores udvalg finder du alt fra sokler til fliseskærere , så du hurtigst muligt kan komme i gang med at lægge dit nye gulv.

Få minimal vedligeholdelse med sildebensfliser

Sildebensfliser er kendt for høj slidstyrke og kvalitet, hvilket gør dem til en fantastisk mulighed, når det kommer til vedligeholdelse af dit hjem. Hos BAUHAUS sørger vi for, at vores fliser er lavet af materialer af den højeste kvalitet, der giver dem mulighed for at modstå langvarig brug og slitage.

En af de mange fordele ved sildebensfliser er, at de nemt kan tørres af med en fugtig klud eller moppe, så du behøver ikke bekymre dig om at skulle bruge specielle rengøringsmidler eller behandlinger.

Find sildebensfliser i mange farver hos BAUHAUS

Hos BAUHAUS finder du sildebensfliser i forskellige farver, så du kan give dit hjem et unik touch, der passer til din smag. Vi har forskellige farver, der hver især sætter et præg på dit hjem. Så uanset om du er mest til hvid eller en brun, der giver lidt ekstra varme, har vi noget for dig hos BAUHAUS.

Du finder blandt andet sildebensfliser i følgende farver og nuancer hos BAUHAUS:

  • Grøn
  • Hvid
  • Sort
  • Brun

Hvis du vil være dristig, er det bestemt muligt at blande forskellige farver, så du kan skabe et unikt mønster, du helt sikkert ikke finder andre steder. Du kan skabe en flot mosaik med forskellige farver af både marmor eller andre stenmaterialer.

Du kan sagtens kombinere fliser i forskellige mønstre

Hvis du gerne vil sætte et helt særligt præg på dit hjem, kan du mikse to forskellige mønstre. Du kan også kombinere sildebensfliser med andre rektangulære fliser, så du kan skabe et mønster, der er individuelt for din bolig.

Et kombineret sildebensmønster kan passe til både stuer, badeværelser og køkkener. Hvis du har brug for hjælp til at lægge dit nye gulv, kan du altid benytte dig af vores montageservice . Vores dygtige håndværkere står altid til rådighed, så dit gulv bliver lagt så ordentligt som muligt.

Læs vores guide, og bliv klogere på gulve

Hvis du går med drømme om et nyt gulv, er der mange faktorer at forholde sig til. Derfor har vi hos BAUHAUS udviklet en guide til gulve . Her kan du blandt andet læse om praktiske gulvtyper til forskellige rum og priser.

Hvis du vil kaste dig ud i et gør-det-selv-projekt, kan du også læse mere om, hvordan du selv kan lægge dit gulv derhjemme. Sildebensfliser er et godt eksempel på en gulvtype, der ikke er svær at lægge, og du behøver ikke at være den fødte håndværker for at lykkes med det.

Skal vi hjælpe dig med at finde de rette sildebensfliser?

Er du i tvivl om du er til sort eller hvide sildebensfliser? Eller har du spørgsmål til, hvordan du skal lægge fliserne i køkkenet? I vores kundecenter kan du finde svar på spørgsmål om alt fra specifikke produkter til hele ordrer.

Hvis du ønsker personlig service og vejledning, er du også altid velkommen i din nærmeste BAUHAUS . Her kan du hurtigt komme i dialog med en faglig ekspedient, der kan forklare dig alt, der er værd at vide vores produkter.

Sildeben

Viser 13 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto