Filtrer på...

Sildeben
Rating
Serie
Bredde
Længde
Tykkelse
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 13 produkter
Filter
Viser 13 produkter

Sildebensparket

Massiv sildebensparket er en tidløs og populær gulvløsning, der har været brugt i mange år. Hos BAUHAUS tilbyder vi forskellige sorteringer af dette smukke og elegant udtryksfulde gulv, der kan passe til enhver indretningsstil og smag. Udforsk udvalget her på siden, og find dén type sildebensparket, der passer til din smag.

Massiv sildebensparket passer ind i alle rum

Sildebensparket er en moderne og stilfuld mulighed, der følger med i tidens mode og kan give en særlig overflade og struktur, som skaber en særlig charme og karakter i hjemmet. Sildebensparket har været en populær gulvløsning gennem flere århundreder, og det er et vidnesbyrd om, at det er en af de mest tidløse gulvtyper derude.

Sildebensparket er en alsidig gulvløsning, der kan passe ind i alle hjemmets rum og give et elegant udseende. Uanset om du vil opgradere dit gulv i stuen, køkkenet, soveværelset eller entréen, kan sildebensparket være den perfekte løsning til dig.

Så uanset hvilket rum du vil opgradere, kan vores sildebensparket give dit gulv et nyt liv og et stilfuldt udseende, der passer til enhver indretningsstil og mode. Besøg din nærmeste BAUHAUS i dag, og find den perfekte løsning til dit hjem.

Sildebensparket er et både praktisk og eksklusivt gulv til dit hjem

Sildebensparket er ikke kun en smuk gulvløsning, men også en praktisk og holdbar mulighed for dit hjem. Med dens holdbarhed og slidstyrke kan sildebensparket holde i mange år frem og samtidig give dit hjem et tidløst udtryk.

Sildebensparket er også nemt at vedligeholde takket være den beskyttende lak, der holder gulvet rent og glat. Denne overfladebehandling giver også ekstra slidstyrke og beskytter mod spild og slid.

Udforsk udvalg af sildebensparket i flere nuancer hos BAUHAUS

Hos BAUHAUS tilbyder vi smukke sildebensparketgulve i forskellige nuancer, som passer til enhver smag. Sildeben er et klassisk og tidløst mønster, der giver en unik overflade til dit gulv. Vores forskellige gulve tilbydes i flere nuancer og strukturer.

I hvilke nuancer finder du blandt andet sildebensparket i BAUHAUS?

  • Nougat eg
  • Lys eg
  • Sort eg

Hvis du har svært ved at beslutte dig, kan du altid købe en gulvprøve hos BAUHAUS . Med en gulvprøve kan du billigt teste, om forskellige nuancer af sildebensparket vil passe ind i din bolig. En gulvprøve er en effektiv metode til at give dig en idé om, hvilket slags gulv du skal vælge.

Sådan vedligeholder du sildebensparket

Vedligeholdelse af dit sildebensparket er vigtigt for at sikre, at det holder sig smukt og holdbart så længe som muligt. For at bevare træets naturlige skønhed kan du behandle overfladen med olie, lak eller voks . Dette vil beskytte træet mod skader og slid, samtidig med at det giver en flot glans og en blød overflade.

For at starte behandlingen skal du sørge for, at gulvet er rent og tørt. Vi anbefaler, at du behandler dit gulv mindst én gang om året eller efter behov, afhængigt af hvor meget slid og brug gulvet udsættes for.

Få hjælp til at montere trægulvet fra BAUHAUS

Måske er du ikke det store gør-det-selv-menneske? Eller måske har du bare ikke tid til at lægge dit eget sildebensparket. Hos BAUHAUS har du altid mulighed for at få hjælp til montering af dit trægulv . Vi kan hjælpe med montering af alt fra parketgulv til plankegulv, og vi tilbyder både montering til private og erhverv.

Hvis du ønsker hjælp til at få monteret dit gulv, kan du kontakte vores kundecenter for nærmere information. Vores kundecenter kan også hjælpe dig med spørgsmål relateret til køb af gulv og andre relaterede produkter.

Læs vores guide om gulve, og bliv klogere, inden du vælger

Hvis du skal have nyt gulv, er der meget relevant information at hente, og vi ved, at det kan være svært at overskue det hele på én gang. Hvis du ikke ved så meget om gulve i forvejen og gerne vil vide mere, kan du passende læse vores guide om nye gulve lige her . I guiden kan du finde nyttig information om alt lige fra gulvtyper til gulvlægning.

Sildeben

Viser 13 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto