Opdag alle produkter fra Hansgrohe

Om Hansgrohe


Hansgrohe Group med hovedsæde i Schiltach (Tyskland) er en global aktør inden for badeværelses- og køkkenbranchen. Med konstant vægt på højere standarder hjælper vores visionære koncepter med at gøre livet på badeværelset nemmere, bedre og smukkere. Hansgrohe står for holdbare kvalitetsprodukter og for ansvarlighed over for mennesker og miljø. Den bæredygtige fremstilling af vand- og energibesparende produkter er dybt forankret i vores gøren og laden.

Tidløst design af høj kvalitet

Hvis du elsker æstetisk og tidløst design på badeværelset og i køkkenet og sætter pris på førsteklasses kvalitet, så er hansgrohe det rigtige valg for dig. Hos hansgrohe tilbyder vi moderne produkter til det komplette badeværelse lige fra håndbrusere, hovedbrusere, brusehoveder, showerpipes og brusesystemer til håndvaske, toiletter, håndvaskarmaturer, spejle, termostater og smarte opbevaringsløsninger. 

Derudover tilbyder hansgrohe et stort udvalg af funktionelle køkkenvaske og minimalistiske køkkenarmaturer i flere overflader, som skaber et æstetisk blikfang i dit køkken og som er meget mere end blot en vandhane. Lad dig overbevise af prisvindende design, innovativ funktionalitet og lang holdbarhed.

Førsteklasses kvalitet siden 1901

Når man hører ordet ”kvalitet”, tænker man nok især på produkter af høj kvalitet. Og dem leverer vi – altid. Alle vores brusere og vandhaner bliver gennemprøvet i langtidstest for at få den bedste løsning. Men for os betyder kvalitet også mere end bare produkter af høj kvalitet – for vi går også op i designkvalitet, produktionskvalitet og servicekvalitet. Det er vigtigt, at produkter fra hansgrohe lever op til designstandarder, at produktionen er ansvarlig og at vi altid er der for at servicere vores kunder. Dét er høj kvalitet for os.

Med udgangspunkt i tysk ingeniørkunst og sans for detaljen har vi i snart 120 år udviklet innovative produkter, teknologier og funktioner med lang levetid. Opdag den forskel, som smarte idéer kan gøre, f.eks. med hansgrohes smarte teknologier for vandbesparelse. Mere om Hansgrohe her.

Minimal rengøring med smart teknologi

I hverdagen bliver vores armaturer i hjemmet udsat for meget: Kalkholdigt vand, snavs og skrappe rengøringsmidler. De fleste af hansgrohes produkter er udstyret med QuickClean-teknologi, som letter rengøringen markant og dermed skåner produkterne. 

QuickClean-funktionen betyder, at du kan gnubbe kalk og andre aflejringer væk på perlatoren blot med fingrene. Det sikrer, at dine hansgrohe-produkter fungerer optimalt og ser flotte ud i lang tid. Samtidig slipper du for tidskrævende rengøringsarbejde og har mere tid til andre ting.

Spar på vandet med hansgrohe

En anden innovativ teknologi fra hansgrohe er vores EcoSmart. Brusere og vandhaner fra hansgrohe, der er udstyret med EcoSmart-teknologien bruger mindre vand end konventionelle hansgrohe-produkter. Ved at bruge mindre vand, minimerer man også energiomkostningen til varmt vand. Alt i alt betyder det, at produkter med EcoSmart-teknologi kan gøre det nemmere at mindske dine vand- og energiomkostninger og dermed CO2-udledningen. EcoSmart er derfor en god løsning for både miljøet og din pengepung. Se mere om vand- og energibesparelse med hansgrohe-produkter.

Stort sortiment af hansgrohe i Bauhaus

Er du i gang med et renoveringsprojekt eller går du måske og drømmer om et nyt badeværelse eller køkken? Trænger du til mere personlighed i indretningen i form af farvede armaturer og brusere f.eks. i mat sort eller poleret guld-optik? Er der måske opstået et større behov for smart opbevaring eller mangler du tilbehør som kroge og håndklædeholdere? 

Hos Bauhaus finder du et stort udvalg af hansgrohe-produkter, som dækker alle typer behov. Der er produkter i flere prisniveauer, forskellige funktioner og flere overfladefarver, så der er noget til enhver stil til en god pris. Du kan bestille online med blot få klik her på Bauhaus’ hjemmeside – enten til hjemmelevering eller afhentning i butik via Click & Collect. På den måde får du en fleksibel købsoplevelse, som passer ind i hverdagen lige når det passer dig.

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto