Populære produkter

Hos hansgrohe tilbyder vi både håndvaske til badeværelset og køkkenvaske af høj kvalitet og moderne design. Vores vaske fås i forskellige former, størrelser og monteringstyper, så du kan finde lige præcis den vask, der passer til din personlige stil og dit behov.

Æstetiske håndvaske til badeværelset fra hansgrohe

Et harmonisk design betyder, at håndvasken på smuk vis integreres på badeværelset og samtidig giver den komfort, du har brug for i hverdagen. Uanset, om du er på udkig efter en ny håndvask til gæstebadeværelset eller om du går og drømmer om et badeværelse med to håndvaske, så har hansgrohe det hele i sortimentet. Vi tilbyder et bredt sortiment af forskellige størrelser, former og monteringstyper. Den minimalistiske produktserie Xanuia giver dig næsten ubegrænset designfrihed.

Optimalt samspil mellem armatur og vask

For en komfortabel brug i hverdagen er det vigtigt, at håndvasken og armaturet fungerer optimalt sammen. Hos hansgrohe undersøger eksperterne det perfekte match af vandhane og håndvask. På den måde undgår du irriterende vandstænk ved håndvasken.

Minimal rengøring og lang levetid

Håndvaskene fra hansgrohe er fremstillet af robust, modstandsdygtigt sanitetsporcelæn, som giver dig et produkt med lang levetid, som du kan være glad for i mange år.

Smukke designvaske til køkkenet fra hansgrohe

Køkkenvaske fra hansgrohe er funktionelle og har lang levetid. Derudover står hansgrohe for overbevisende og minimalistisk design, som passer ind i ethvert køkkenmiljø. Vaskenes minimalistiske formsprog passer harmonisk ind i moderne og funktionelle køkkener, og gør vasken samt køkkenarmaturet til det nye blikfang.

Hvad enten du er til en køkkenvask i klassisk stil med rustfrit stål eller om det skal være naturlig SilicaTec-granit i diskret grafitsort? I hansgrohes sortiment findes mange forskellige størrelser og former, så du finder lige den køkkenvask, der passer til dit køkken og din stil. Du kan også gå på opdagelse i hansgrohes inspirationsunivers og få gode ideer til, hvordan du skaber dit drømmekøkken.

Kvalitet, som du både kan se og mærke

Alle stålvaske fra hansgrohe bliver produceret i stærkt rustfrit stål, der svejses i hånden og er af høj kvalitet. Det er modstandsdygtigt, hygiejnisk og let at rengøre. For at armaturet står stabilt på vasken, er køkkenvaskens kant forstærket med en afstivningsvinkel og dobbelt tykkelse ved hanehullet. Til de robuste granitvaske anvendes afrundede kvartspartikler fra Tyskland, som sørger for en hård og slidstærk overflade, så du kan have glæde af køkkenvasken i mange år.

Naturligvis kan alle køkkenvaske kombineres med alle hansgrohe køkkenarmaturer. På den måde får du den bedste kvalitet med den største fleksibilitet, så du kan skabe dit drømmekøkken. Opdag f.eks. vores armaturserier Zesis eller Talis M54 til køkkenet her hos Bauhaus.

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto