Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Kunstige planter

(155)
Kunstige blomster og træer var tidligere nemme at spotte. Derfor havde de en lidt negativ klang hos mange. Men i dag fås de så naturtro, at du risikerer at komme til at vande dem. Se vores udvalg hos BAUHAUS her på siden, og læs alt om mulighed..

1-32 af 155 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 155 produkter

Stueplanter – så ægte at du ender med at vande dem

Kunstige blomster og træer var tidligere nemme at spotte. Derfor havde de en lidt negativ klang hos mange. Men i dag fås de så naturtro, at du risikerer at komme til at vande dem. Se vores udvalg hos BAUHAUS her på siden, og læs alt om mulighederne med kunstige stueplanter.

Der var engang, kunstige blomster var indbegrebet af dårlig stil og som kun få havde stående derhjemme som erstatning for rigtige levende blomster i vindueskarmen eller på bordet. Det var kort sagt ikke indbegrebet af god stil at have kunstige blomster.

Men sådan er det ikke i dag. For i dag kan du få kunstige blomster og træer, hvor du slet ikke kan se, at de er lavet af plastik. Det giver nyt håb til alle os, der ikke er udstyret med grønne fingre.

 

3 gode grunde til at købe kunstige stueplanter

  • Du ønsker stueplanter, som er svære at holde
  • Du er allergisk over for blomster og planter
  • Du har brug for holdbare blomsterudsmykninger

 

Når du vil have mere avancerede stueplanter

Kunstige stueplanter er ikke kun løsningen, hvis du glemmer at få passet eller vandet dine ægte blomster derhjemme. På grund af at de kunstige planter i dag er så naturtro, kan de være den nemme genvej til nogle af de stueplanter, det er svære at få til at trives.

Det kan være alt lige fra almindelige blomster til vindueskarmen og til den populære stuebirk eller andre større planter og træer. Samtidig undgår du at skulle gå og huske på at få dem gødet og få passet dem korrekt, samt få klippet dem ned på det rigtige tidspunkt.

I stedet for så får du planter, som altid er pæne, ser velplejede ud, og har en passende størrelse. Med en flot krukke eller potte er det heller ikke til at se forskellen. Find en krukke eller en potte fra BAUHAUS her.

Det eneste du skal huske er at rengøre de kunstige planter regelmæssigt. For de kunstige stueplanter samler støv. Det gør ægte planter ikke på samme måde. Så ved at rengøre de kunstige planter regelmæssigt, undgår du at blive 'afsløret' af familie og venner. Derudover kan kunstige stueplanter jo også passe ind til din egen indretning i din bolig. BAUHAUS har lavet en guide til indretningstendenser, som du kan læse her. Det kan være, at du bliver fristet.

 

Det perfekte valg til blomster-allergikere

Er du allergisk over for blomster og andre planter, kan den kunstige udgave være en god løsning for dig. Især fordi du i dag oftest skal hen og have fat i planterne, før du opdager, at de ikke er ægte.

Det gør de færreste gæster. Så de opdager aldrig, at dine stueplanter er kunstige. Dermed slipper du for at skulle forklare en masse om din allergi - eller at skulle høre på alle deres forslag til, hvilke planter du kunne have i stedet.

Kunstige stueplanter er mere holdbare end de ægte

Det kan også være, du vil udnytte det faktum, at de kunstige plastikblomster er mere holdbare end de ægte, levende stueplanter.

Det kan f.eks. være i forbindelse med en fest, hvor du gerne vil have blomster på bordet, der kan holde sig pæne hele festen igennem. Eller for at undgå at blomster og jord sviner, hvis børnene kommer til at vælte dem.

Det kan også være, at du har husdyr som f.eks. katte. De har det med at hoppe op i vindueskarmen og rive blomsterne ned. Eller spise af dem og blive syge, så de kaster op på gulvtæppet. 

Køb dine stueplanter online hos BAUHAUS

Når du har fundet de rette stueplanter til dit hjem, så er det let og ligetil at bestille dem direkte hjem til dig online fra BAUHAUS. Så kan du hurtigt få indrettet din bolig med flotte stueplanter. Vi kan både levere til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig med vores Click & Collect. Det er op til dig, hvad du foretrækker.

Du har også altid mulighed for at komme og besøge os i dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus, hvis du gerne vil se nærmere på vores udvalg af stueplanter. Her kan vores dygtige medarbejdere give dig mere information og vejledning og svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig få de rette stueplanter med hjem til dig.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.