Indlæser

Kunstige planter

Filtrer

169 produkter

Shopping Options
Pris
-
price link
Produkttype
 1. Afskårne blomster 26
 2. Blomstrende planter 14
 3. Buske 8
 4. Grene 10
 5. Græs 18
 6. Grønne planter 51
 7. Kranse 1
 8. Krydderurter 4
 9. Luftplanter 4
 10. Orkideer 9
 11. Roser 7
 12. Træer 17
Farve
 1. Grøn 108
 2. Hvid 25
 3. Lyserød 3
 4. Orange 1
 5. Blå 4
 6. Brun 3
 7. Creme 1
 8. Grå 3
 9. Lilla 6
 10. Pink 2
 11. Rosa 9
 12. Rød 4

Alle produkter

 1. Emerald flodgræs 120 cm
  Emerald flodgræs 120 cm
  429,95 kr.
  Click & Collect Levering
 2. Emerald duftranke 40 cm
  Emerald duftranke 40 cm
  179,95 kr.
  Click & Collect Levering
 3. Emerald karse 13 cm
  Emerald karse 13 cm
  79,95 kr.
  Click & Collect Levering

169 produkter

Kunstige blomster – så ægte at du ender med at vande dem!

Kunstige blomster og træer var tidligere nemme at spotte. Derfor havde de en lidt negativ klang hos mange. Men i dag fås de så naturtro, at du risikerer at komme til at vande dem. Se vores udvalg hos BAUHAUS her på siden, og læs alt om mulighederne med kunstige blomster.

Der var en gang, kunstige blomster var indbegrebet af dårlig stil og noget kun svagelige – oftest mandlige – pensionisters havde stående som erstatning for rigtige levende blomster i vindueskarmen eller på bordet. Det var kort sagt ikke indbegrebet af god stil at have kunstige blomster.

Men sådan er det ikke i dag. For i dag kan du få kunstige blomster og træer, hvor du slet ikke kan se, at de er lavet af plastik. Det giver nyt håb til alle os, der ikke er udstyret med grønne fingre.

3 gode grunde til at købe kunstige blomster

 • Du ønsker stueplanter, som er svære at holde
 • Du er allergisk over for blomster og planter
 • Du har brug for holdbare blomsterudsmykninger

Når du vil have mere avancerede stueplanter

Men kunstige blomster er ikke kun løsningen, hvis du glemmer at få passet eller vandet dine blomster. For netop fordi de kunstige planter i dag er så naturtro, kan de være den nemme genvej til nogle af de stueplanter, det er svære at få til at trives.

Det kan være alt lige fra almindelige blomster til vindueskarmen og til den populære stuebirk eller andre større planter og træer. Samtidig undgår du at skulle gå og huske på at få dem gødet og få passet dem korrekt, samt få klippet dem ned på det rigtige tidspunkt.

I stedet får du planter, som altid er pæne, ser velplejede ud, og har en passende størrelse. Det eneste du skal huske, er at rengøre de kunstige planter regelmæssigt. For de kunstige samler støv. Det gør ægte blomster ikke. Så ved at rengøre de kunstige planter regelmæssigt, undgår du at blive busted af familie og venner.

Det perfekte valg til blomster-allergikere

Er du allergisk over for blomster og andre planter, kan kunstudgaven være en god løsning. Især fordi du i dag oftest skal hen og have fat i planterne, før du opdager, at de ikke er ægte.

Det gør de færreste gæster. Så de opdager aldrig, at dine blomster er kunstige. Derved slipper du for at skulle forklare en masse om din allergi. Eller skulle høre på alle deres forslag til, hvilke planter du kunne have i stedet.

Kunstige blomster er mere holdbare end ægte

Det kan også være, du vil udnytte det faktum, at de kunstige plastikblomster er mere holdbare end de ægte, levende blomster.

Det kan f.eks. være i forbindelse med en fest, hvor du gerne vil have blomster på bordet, der kan holde sig pæne hele festen igennem. Eller for at undgå, at blomster og jord sviner, hver gang ungerne vælter dem.

Det kan også fordi, du har husdyr som f.eks. katte. De har det med at hoppe op i vindueskarmen og rive blomsterne ned. Eller spise af dem og blive syge så de kaster op på gulvtæppet.

Køb kunstige blomster online hos BAUHAUS

Køber du kunstige blomster hos BAUHAUS, kan du enten få varen sendt hjem eller hente den i dit lokale BAUHAUS-varehus. Bemærk: Enkelte varer kan kun hentes i varehus (Click & Collect) eller fremsendes direkte fra leverandøren (Webshop).

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.