Filter
Viser 21 produkter

Glashegn

En smuk udsigt til enge og marker. Synet af en frodig have fra hjemmets terrasse. Eller kig fra altanen til byens pulserende liv. Mange af os finder glæde ved en betagende udsigt. Den kan nemlig få os til at slappe af og komme helt ned i gear. Er der derimod meget vind, får du ofte sand på havemøblerne, eller har naboen frit udsyn til dit privatliv? Løs problemet med et flot glashegn.

Hos BAUHAUS har vi forskellige glashegn, der både skærmer af vind og giver dig mulighed for at bevare udsigten. Du har desuden mulighed for at vælge mellem forskellige muligheder – lige fra hærdet glas til matterede glashegn. Derudover er der flere størrelser at vælge imellem.

Så find ud af, hvilket havehegn der vil passe dit hjem, og vælg den rette løsning i vores udvalg ovenover. Mangler du gode råd og vejledning, så har vi nedenunder lavet en guide, der kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Hvilken type glashegn skal jeg vælge?

Et glashegn kan være en fantastisk måde at tilføje elegance og funktionalitet til dit hjem. Hegnet kan nemlig skabe en åben og lys atmosfære, uden at forbipasserende kan kigge ind. Men der findes mange forskellige valgmuligheder. Så hvilket glashegn passer bedst til dit hjem og dine behov? Det har vi forsøgt at vejlede dig i herunder.

Frosted glashegn

Vil du gerne skærme af for nysgerrige blikke? Så vil frosted glas, matteret glas eller sandblæst glas være den bedste løsning. Denne type sørger nemlig for, at forbipasserende og naboen ikke kan kigge ind, samtidig med at du får et anderledes lysindfald og en rolig atmosfære. Et oplagt valg for dig, der vil skærme af omkring altaner, høje terrasser og verandaer. Dog kan glasset forstyrre helhedsindtrykket af dit udeareal.

Klart glashegn

Glashegn med klar glas er det diskrete og næsten usynlige valg. Her er nemlig ingen fare for, at hegnet forstyrrer helhedsindtrykket. Så hvis du ønsker frit udsyn for øjet og stadig vil sidde i læ, så bør du vælge denne løsning. Vælg mellem hærdet og lamineret glas. Vær dog opmærksom på, at du skal rengøre glasset i ny og næ. Denne variant vil nemlig hurtigt se snavsede ud ligesom husets vinduer. Alternativt kan du vælge røgfarvet glas.

Silketryk glashegn

Denne type glashegn kombinerer fordelene ved sandblæst glas og den klare variant. Her er der nemlig påtrykt et fint mønster, som til dels afskærmer dig fra nysgerrige blikke, uden at du mister det pæne lysindfald. Så hvis du bedst kan lide et smukt og enkelt glaselement med dekorative detaljer, så er denne løsning måske bedst for dig – sørg dog for at vælge et mønster, du ikke bliver træt af.

Når du har bestil det rigtige glashegn hjem til haven , er det vigtigt, at du opbevarer det korrekt inden montering. Blandt andet anbefaler vi, at du beskytter glasset mod sol og regn, så det ikke tager skade. Det kan du gøre ved at lægge en presenning hen over, inden du monterer glasset.

Find de rette stolper til dit glashegn

Når du har valgt det rigtige glashegn, mangler du bare at finde de rette typer stolper. De

kan både være mørke og i stål eller lyse og i træ. Hvad du bør vælge, afhænger af det udtryk, du gerne vil have, og hvad der passer til dit udeareal. Uanset hvad sikrer stolperne, at glasset har et plant og stabilt underlag, så det ikke vælter.

Design udseendet på dit glashegn lige efter dine ønsker. Du kan for eksempel vælge sorte stolper i komposit eller runde stolper i pulverlakeret stål, hvis du ønsker lang holdbarhed. Begge muligheder skaber et moderne udtryk til de fleste hjem. Eller hvad med at pynte hegnet med en glaslåge? På den måde bliver hele din træterrasse eller pool kredset ind i flot, klart glas.

Det er vigtigt, at de bærende stolper bliver monteret fuldt forsvarligt og stabilt. Et glashegn bliver nemlig ofte udsat for hårde vindstød. Her vil det være virkelig ærgerligt, hvis stolperne ikke er monteret korrekt, og glasset går i stykker. Så skaf en montør udefra, hvis du ikke har evnerne til selv at montere dit glashegn.

Glashegn

Viser 21 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto