Filter
Viser 10 produkter

Støttemuren gør haven flottere og mere elegant

En støttemur er perfekt til dig, der har mange niveauforskelle i haven. Her er tale om en mur, du sætter op i haven, så niveauforskellene bliver indkapslet, og det resulterer i, at der i stedet bliver skabt tydelige niveauer. Niveauforskelle kan gøre, at haven ser rodet og uorganiseret ud, men med den rette støttemur kan du skabe mere orden og elegance. Bliv inspireret hos BAUHAUS, og gør din have smukkere allerede i dag.

Oplev, hvad en støttemur kan gøre for din have hos BAUHAUS

BAUHAUS er dit lokale byggevarehus, og vi fører alt det, du har skal bruge for at kunne udføre byggeprojekter i hus og have. Et af vores store fokusområder er netop haven , hvor vores store sortiment gør, at du kan bygge den have, du drømmer om. Det gælder også inden for mulighederne for støttemure. Vi fører støttemure i forskellige størrelser – blandt andet:

  • 45 x 80 x 80 centimeter
  • 45 x 120 x 80 centimeter
  • 45 x 200 x 80 centimeter
  • 70 x 80 x 120 centimeter
  • 70 x 200 x 120 centimeter

Der er også flere andre muligheder, når det kommer til mål, og du kan se dem alle her på hjemmesiden.

Vores moderne støttemure fra mærket Parkline er alle enkle og elegante i designet, så de passer til hver en have. Farverne er lyse, og der er kun få detaljer, som bidrager til det enkle og elegante.

Støttemure kan give et meget personligt præg på haven, og murens design sørger for elegance og ro såvel som sikkerhed, når der bliver taget hånd om niveauforskellene. Konstruktionen i L-elementer sørger for en stabil støtte, og den glatte overflade bidrager til det rolige udtryk. Du kan anvende støttemure mange steder – ud over haven er de også perfekte i parker, på legepladser eller på havnefronter.

Ønsker du at købe en støttemur til din have, kan det også være, at du har brug for andet til at gøre havedrømmen perfekt. Hos BAUHAUS finder du andre brugbare have-kategorier som haveanlægning og haveindretning , hvor det bugner med inspiration til at designe drømmehaven. Er du i tvivl om, hvordan du griber projektet an, er du meget velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejdere for råd. Vi hjælper dig, så du kan blive helt tilfreds med både processen og resultatet.

Derfor skal du investere i en støttemur til haven

En støttetur har rigtig mange fordele, som du som husejer kan benytte dig af – især hvis du har en have, der er præget af niveauforskelle i grunden. Rigtig mange husejere har dette problem, som gør, at haven kan virke skæv og ujævn. Med en støttemur kan du komme forskellene til livs ved at indramme dem i stedet for at gå på kompromis.

Du kan placere din støttemur mange forskellige steder i haven, og mange gør det foran huset, hvis der er ujævnheder. Så bliver der skabt et afgrænset område, som du bedre kan udnytte. Foran huset kan det for eksempel være til et lille siddeområde med en havebænk, et havebord eller nogle havestole. De kan nu stå lige i stedet for at vælte.

Mange har også brug for en støttemur omkring terrassen, hvor det ligeledes kan være svært at have et siddeområde, hvis plænen er skæv. Ledsag gerne muren af en elegant trappe i samme stil, så designet bliver komplet. Det lidt mere ”kantede” look behøver ikke at være meget markant, for du kan med fordel udnytte, at muren skaber mere fokus og orden – for eksempel til et blomsterbed, hvor farverige blomster let kan blive en smuk kontrast til murens skarpe arkitektoniske stil.

Få vejledning og råd til din nye støttemur hos BAUHAUS

Har du brug for råd og vejledning til projektet, står vi hos BAUHAUS klar til at hjælpe og assistere. Via vores erfaring og kompetence kan vi skabe de bedste løsninger for dig, som du bliver gladere for i længden. Så tag endelig kontakt – enten her via hjemmesiden eller i vores fysiske byggevarehuse. Så kan vi sammen skabe den have, som du drømmer om.

Støttemur

Viser 10 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto