Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Cafesæt

(29)
Hvis du har brug for et lille bord hjem til terrassen eller altanen, hvor der ikke er meget plads, så er et cafébord den rette løsning for dig. Et cafébord er både praktisk og dekorativt. Hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af caféborde, og..

Viser 29 produkter

Special Price 124,95 kr. Regular Price 249,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect

Viser 29 produkter

Caféborde

Hvis du har brug for et lille bord hjem til terrassen eller altanen, hvor der ikke er meget plads, så er et cafébord den rette løsning for dig. Et cafébord er både praktisk og dekorativt. Hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af caféborde, og du kan også få et helt cafésæt med både borde og stole i forskellige materialer.

Et cafébord fylder typisk ikke særlig meget, men alligevel kan du godt få plads til et par gæster rundt om bordet, hvor I sammen kan nyde en kop kaffe eller et måltid mad. Der er flere fordele ved at anskaffe sig et cafébord. Eksempelvis får du glæde af følgende:

 • Plads til hygge og samvær på terrassen eller altanen
 • En praktisk og dekorativ løsning
 • Bruger ikke meget plads og nem at opbevare

Ofte er et cafébord mellem 60-80 centimeter i diameter, og dermed er det nemt at få plads til. Det er selvfølgelig altid rart at kunne sidde rundt om bordet, men hvis du ikke har det behov, kan du blot placere tæt ind til væggen, så du har mere plads til rådighed.

Hvilket cafébord skal du vælge?

Når det gælder caféborde, er udvalget stort, og der findes mange forskellige modeller. Hvilken model du skal vælger afhænger først og fremmest af din stil, din indretning og hvad du skal bruge cafébordet til.

Facon - skal bordet være rundt eller firkantet? Hvis du har mindre plads tilgængelig derhjemme, kan et rundt bord være en god løsning, så du også har mere gulvplads.

Størrelsen - selve størrelsen på bordet er naturligvis en væsentlig faktor, som du skal overveje. Dit valg afhænger af, hvor meget plads du har. Husk, at du også gerne skal have plads til nogle caféstole.

Materiale - du kan få caféborde i flere forskellige materialer, og det gælder både for stellet og bordpladen. Her skal du overveje, hvordan bordet vil passe ind i din stil, og du skal også tænke på vedligeholdelsen af bordet. Visse materialer er lettere at rengøre end andre, men som regel er de fleste materialer vedligeholdelsesfrie. Det er også værd at tænke på, om bordet skal stå ude hele året, eller om det sættes ind om vinteren.

Cafébord til terrassen og altanen

Bor du i lejlighed, hvor det kniber med at få plads til et bord og stole på altanen, så kan det være fornuftigt at vælge et cafésæt. Et cafésæt er ofte nemlig mere kompakt i designet, hvilket gør det lettere at have på altanen.

Uanset om du har terrasse eller altan, kan et cafésæt være en hyggelig og indbydende fornøjelser for dig selv og dine gæster. Du kan altid placere en blomst eller en lille plante på cafébordet, som du selvfølgelig også finder her hos BAUHAUS.

Når du har fundet et cafésæt, kan det tilmed være fornuftigt at få nogle hynder til stolene, så du kan sidde behageligt. Se vores udvalg af hynder her.

Opbevaring af caféborde i træ

Vælger du et cafébord i træ, er det en god idé at opbevare møblerne i et redskabsrum om vinteren. Men inden du stiller dem ind, bør du rengøre dem for at undgå råd og skimmelsvamp. Hvis du vil give cafésættet den store tur, kan du også oliere eller male dem.

Træ er nemlig et levende materiale, så derfor bør du opbevare caféborde af træ i et redskabsrum. Sørg gerne for, at hverken bordet eller stolene har direkte kontakt med jorden, idet benene kan suge fugt til sig. Brug derfor en presenning eller placer cafésættet på fliser.

Hvis du ikke gav dine møbler olie eller maling, før du satte dem ind for vinteren, kan det være fornuftigt at gøre dette, før du tager dem i brug igen til foråret og sommeren.

Har du brug for et redskabsrum til dit cafésæt, så kan du finde det hos BAUHAUS. Her kan du se vores sortiment af redskabsrum.

Køb dit cafébord online hos BAUHAUS

Efter du har fundet et cafébord, der passer til dine ønsker og behov, så kan du hurtigt bestille det direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig få en praktisk løsning til terrassen eller altanen. Vi leverer direkte til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig med vores Click & Collect.

Du kan naturligvis også altid komme og besøge dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvis du gerne vil se nærmere på vores udvalg af caféborde. Her kan vores kompetente medarbejdere hjælpe dig med yderligere information og svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig være sikker på at komme hjem med det helt rette cafébord.

 

FAQ:

 1. Hvad er et cafebord?
  Et cafébord er både praktisk og dekorativt til løsning til dig, der ikke har meget plads på terrassen eller altanen. Typisk fylder et cafébord ikke ret meget, men derfor kan du stadig få plads til et par gæster rundt om bordet. Hos BAUHAUS kan du finde caféborde i flere forskellige størrelser og materialer.
 2. Hvorfor købe et cafebord?
  Har du en terrasse eller en altan, hvor du gerne vil sidde og nyde en kop kaffe eller et måltid, så er et cafébord den rette løsning for dig. Ofte er et cafébord på mellem 60-80 centimeter i diameter, så det er lettere at få plads til cafébordet, hvis pladsen er trang.
 3. Er et cafebord beregnet til indenfor eller udenfor?
  Et cafébord er et praktisk møbel, som du både kan bruge indenfor og udenfor. I modsætning til et spisebord fylder et cafébord med tilhørende stole ikke særlig meget. Det er en praktisk løsning, som ikke vejer meget, og som du let kan flytte rundt på, så cafébordet passer til indretningen hjemme hos dig.
 4. Hvordan vedligeholdes et cafebord?
  Vedligeholdelsen af et cafébord afhænger af bordets materialer. Har du et cafébord i akacietræ kan du vaske bordet 1-2 gange om året med sæbevand. Hvis overfladen får revner, kan du pudse med sandpapir og male eller oliere derefter. Har du et cafébord af stål kan du blot spule bordet af med en haveslange og tørre af efter. Har du et cafébord i aluminium kan du bare tørre bordet af.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.