Indlæser

Havemøbler

Skab en hyggelig oase på terrassen med havemøbler

Når det danske sommervejr endelig viser sig fra sin allerbedste side, er det med at udnytte det og bruge så meget tid som muligt udenfor i haven og på terrassen. Hos BAUHAUS kan du finde alt i designhavemøbler af højeste kvalitet, så du kan skabe et dejligt udemiljø, hvor du kan nyde sommeren med venner og familie. Se alle vores forskellige havemøbler her på siden, og bestil dine havemøbler i dag!

Sommeren er den bedste årstid, hvis du spørger os hos BAUHAUS. Det er her, du kan få ordnet en mange gode udendørs projekter, som vejret ellers sjældent er til resten af året, og samtidig er sommeren tid for masser af hygge og afslapning udendørs i selskab med dem, du holder allermest af. Med lækre havemøbler fra BAUHAUS kan du skabe et rart lille værested på terrassen eller i haven, hvor der eksempelvis kan blive plads til grillhygge og et godt glas vin på en lun sommeraften, eller hvor hele familien kan hygge sig sammen om et spændende brætspil i lyset fra solens stråler. I sortimentet af havemøbler hos BAUHAUS finder du blandt andet:

-          Loungebokse og havebænke med plads til opbevaring

-          Flotte bord-/bænkesæt

-          Havebænke på hjul, der er lette at flytte rundt efter behov

-          Caféborde og cafésæt

-          Hængestole

-          Plankeborde og andre haveborde

-          Solsenge og andre afslapningsmøbler

-          Havestole i mange forskellige udformninger

Med andre ord kan du finde flotte møbler til din have, uanset hvilken type af havemøbler, du går og drømmer om. Afhængigt af pladsen kan du skabe flere små stationer i haven med plads til afslapning alene med en god bog eller sammen med venner og familie. Mulighederne er mange, så grib dem, og indret din have, som du drømmer om, at den skal se ud!

 

Nyd måltiderne udendørs på lune og lyse dage

Når meget af vores tid går med arbejde, studie, institution og skole, er det tiltrængt at komme hjem og ud, når muligheden byder sig, så du kan nyde de mildere temperaturer, så længe det varer. Vil du have mere tid i haven, så spis eksempelvis morgenmad i dine havemøbler på terrassen, eller tænd op i grillen, når du kommer hjem, og nyd aftensmaden ude på en helt almindelig hverdag. I weekenderne kan du invitere gæster forbi til spisning ved havebordet, og skulle det alligevel blive for køligt til at sidde ude, kan I jo altid bare trække indenfor igen eller finde et par lune tæpper frem. Nyd sommeren, imens den er her – der går et helt år, før den kommer igen!

 

Havemøbler til alle behov

Det skal være alle mennesker forundt at kunne nyde tiden udenfor, når vejret er godt. Derfor har vi havemøbler, der passer ind i langt de fleste haver, uanset om du kun har et lille areal til rådighed til at stille dine havemøbler på, eller du har masser af plads til mange forskellige typer af havemøbler. Skal du kun prioritere én slags havemøbler, bør du gå efter et praktisk bord-/bænkesæt, hvor du får havebord og havebænke i ét. Det er ultimativt den mest pladsbesparende løsning, så er pladsen knap, er det denne løsning, vi anbefaler til dig!

Se også vores øvrige produkter til haven her, hvor du blandt andet finder alt i havemaskiner og haveredskaber, så du kan få mest muligt ud af din have og passe godt på den, så den holder sig pæn og indbydende hele året rundt.

 

Stort udvalg af billige havemøbler og havemøbler på tilbud

Det skal ikke være dyrt at skabe en hyggelig oase for hele familien udendørs på terrassen eller i haven. Derfor forhandler BAUHAUS masser af billige havemøbler til skarpe priser, ligesom at du også ofte kan være så heldig at finde flotte havemøbler på tilbud – også designhavemøbler fra diverse kendte mærker, der er din garanti for havemøbler af absolut højeste kvalitet. Med sortimentet af havemøbler online hos BAUHAUS kan du således få mere for pengene, så der måske kan blive råd til lidt ekstra i sidste ende. Hvad venter du på? Find dine favoritter blandt vores mange forskellige havemøbler i dag!

 

Køb dine havemøbler online hos BAUHAUS

Er du på udkig efter nye havemøbler til haven eller til terrassen, så er du kommet til det helt rigtige sted. Online hos BAUHAUS finder du nemlig alt i havemøbler i mange forskellige modeller for enhver smag og til ethvert behov, og vores havemøbler er lige til at bestille hjem med bare få klik med musen.

Bestil dine havemøbler i dag, og få hurtig levering lige til døren, så du kan komme i gang med at samle møblerne og snart kan tage dem i brug for første gang. Den første hyggestund i de nye havemøbler er altid noget ganske særligt, så inviter eventuelt venner og familie forbi, så I kan nyde de nye havemøbler sammen.

Hos BAUHAUS får du altid et rigtig højt serviceniveau, og skulle du blive i tvivl om det mindste undervejs i købsprocessen, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Så finder vi sammen frem til den løsning, der bedst matcher dine behov. Vi glæder os til at hjælpe dig godt i mål med dit køb af havemøbler, ligesom at vi glæder os til at se, hvilke af vores mange flotte havemøbler, der falder i din smag. Køb dem her, så de kan flytte ind i haven eller på terrassen inden længe!

 

Langt flere muligheder med havemøbler end tidligere

Vi skal såmænd ikke mange år tilbage, før ordet ”havemøbler” var synonymt med enten de gammelkendte plastikhavemøbler eller luksusmodellen i oliebehandlet teaktræ. Begge typer fås stadig, men i dag er der langt mere fokus på komfort og vedligeholdelsesfrie materialer – og heldigvis for det.

Komforten og den vedligeholdelsesfrie finish er den røde tråd i hovedparten af BAUHAUS’ omfattende sortiment af havemøbler og tilbehør. Der er mange hundrede produkter, så for at skabe lidt overblik, får du her en kort oversigt over de forskellige hovedgrupper:

  1. Haveborde og havestole generelt
  2. Loungemøbler
  3. Cafémøbler
  4. Tralle- og pallemøbler
  5. Havebænke og solvogne
  6. Bord-/bænkesæt
  7. Løse hynder
  8. Parasoller

Haveborde og havestole generelt

I kategorien Haveborde og havestole finder du alt, hvad hjertet kan begære inden for møbler til terrasse og have. Møblerne kan købes enkeltvis, men i mange tilfælde kan der være penge at spare, hvis du i stedet vælger at købe havemøblerne som sæt.

Læg mærke til, at de fleste moderne havemøbler er udført i vedligeholdelsesfrie materialer. Det betyder for eksempel ”non-wood” bordplader og møbelflet i vejrbestandig rattan.

Loungemøbler

Loungemøblerne er et forholdsvis nyt syn i de danske haver, men de er populære som aldrig før. Som navnet antyder, er der med disse havemøbler lidt mere fokus på det afslappede og henslængte – lidt i retning af stuens sofaarrangementer.

Er der plads på terrassen, bør du bestemt overveje at kombinere de almindelige havemøbler med et loungesæt, hvor du sammen med gæsterne kan trække over efter en lækker grillmiddag. Kaffe og cognac smager ganske enkelt bedre i et blødt loungemøblement.

Cafémøbler

I stærk kontrast til loungemøbler er cafémøblerne kendetegnede ved at være noget lettere i udtrykket. De er lette at flytte rundt på og kan bruges på både terrasse og plæne i jagten på det perfekte solbeskinnede hyggested.

Om efteråret kan de også sagtens finde en plads i eksempelvis udestuen. Cafémøbler er også ideelle til drivhuset, hvis der er ekstra plads. På den måde kan du med et snuptag opnå ægte orangeristemning.

Tralle- og pallemøbler

Tralle- og pallemøbler er blevet uhyre populære de senere år. Hos BAUHAUS finder du et af Danmarks største udvalg af disse møbler.

Møbeltypen er kendetegnet ved et meget rustikt udtryk, som passer perfekt til natur og have. Traller bruges traditionelt i byggefaget som gangbroer på stilladser. I sortimentet finder du blandt andet møbler med nye traller, men du kan også vælge design med ægte genbrugte og ubehandlede traller, som har hver sin unikke livshistorie og finish.

Pallemøblerne er ligeledes fremstillet af paller fra industrien. Der er tale om Europaller, som er forarbejdede på forskellig måde, og på magisk vis er blevet forvandlet til sofaer, bænke, borde og stole.

I sortimentet finder du også hynder og puder, der passer i målene til paller og traller.

Havebænke og solvogne

Også udvalget af havebænke og solvogne er ganske omfattende, så de har fået deres egen kategori.

De fleste havemøbler er lagt an på hygge og fællesskab, men ind imellem kan du have behov for at slappe helt af i ro og fred. Her er solvognen perfekt. Betegnelsen kan være en smule misvisende, idet de fleste solvogne i dag er uden hjul. Ikke desto mindre er de som regel nemme at flytte rundt på, så du altid kan finde en god placering til at nyde solen. Solvognen kan lægges helt ned, så der også er plads til en lur, hvis behovet opstår.

Havebænken er heller ikke først og fremmest møntet på fest og fællesskab, men snarere til eftertænksomhed og til at nyde udsigten. Det gælder i hvert fald for den klassiske, hvide træbænk, som naturligvis er at finde i BAUHAUS. Vi har dog også et stort udvalg af moderne bænke, som kan bruges til mange forskellige formål.

Bord-/bænkesæt

Den helt rigtige campingstemning opnås bedst med et klassisk bord-/bænkesæt, og her er der masser af muligheder hos BAUHAUS.

Her finder du både sæt i vedligeholdelsesfrie kunstmaterialer, rustikke træmodeller og praktiske sammenklappelige sæt. Sættene er beregnede til at stå ude i al slags vejr og holder mange år, hvis de vedligeholdes korrekt.

I sortimentet finder du også en del sæt i børnedimensioner samt forskelligt tilbehør, i form af ryglæn, ekstra sæder m.v.

Løse hynder

Selv den bedste havestol eller bænk er som regel ikke særlig komfortabel uden en passende hynde, og derfor tilbyder vi et bredt udvalg af løse hynder i forskellige dimensioner og design.

Uanset om du blot skal have opgraderet din gamle havestol eller mangler en ekstra hynde til den nye, finder du helt sikkert en passende hynde i sortimentet.

Selv om de fleste hynder sagtens kan tåle en regnbyge, bør du generelt sørge for at holde dem tørre. En våd hynde tager ganske lang tid om at tørre, og den skal jo helst altid være klar til brug.

Fugtpåvirkning gennem længere tid kan også gøre overfladen jordslået og misfarvet. Tag derfor altid hynderne med ind om aftenen, eller invester i en praktisk hyndeboks, som kan opstilles i umiddelbar nærhed af havemøblerne. Så slipper du for at slæbe rundt på hynderne og øger sandsynligheden for, at både du og resten af familien husker at passe godt på hynderne.

Parasoller

Selv om parasollen måske ikke kan kategoriseres som et decideret møbel, hører den bestemt til på terrassen.

Lækre og komfortable havemøbler frister til ophold i solen, og det bør ske med måde. Sørg for, at der er skygge midt på dagen. Den nemmeste og billigste løsning er en parasol, og du finder selvfølgelig modeller i alle størrelser og prisklasser hos BAUHAUS.

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.