Filter
Viser 14 produkter

Havemøbelsæt

Med et havemøbelsæt har du styr stilen og et sted, hvor du kan sidde og nyde sommeren. Du kan få havemøbelsæt i mange størrelser og materialer. Rul op på siden og gå på jagt blandt vores store udvalg.

Når vejret er godt i Danmark, handler det bare om at komme ud og nyde det. Derfor er det vigtigt, at du har et godt havemøbelsæt i haven, hvor du kan spise dine måltider, sidde og læse bøger og aviser, drikke kaffe med dine venner og alle de andre ting, du får mulighed for, når vejret er godt.

Her hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af forskellige former for havemøbelsæt. Dermed kan du nemt finde det rette for dig. Vi har helt små borde med kun to stole og større borde, hvor der er plads til op til otte personer. Du kan altså finde et sæt, der passer til din altan eller din have.

Vores havemøbelsæt kommer i forskellige former for materialer. Dermed kan du finde det materiale, du godt kan lide i forhold til udseende, og det materiale, der passer til, hvor meget tid du vil bruge på vedligeholdelse.

Tre fordele ved havemøbelsæt:

  • Passer sammen i stil
  • Lang holdbarhed
  • Komfortabelt og praktisk

Med et havemøbelsæt passer havemøblerne sammen i stil

Når du vælger at købe dine havemøbler som et sæt, kan du være sikker på, at de passer sammen i stilen. Dermed behøver du ikke at lægge så mange tanker i, om borde og stole nu matcher, som hvis du købte dem enkeltvis.

Det gør det langt nemmere for dig at vælge et sæt, da du bare skal finde et, hvor bordet er stort nok, der er det antal stole med, som du skal bruge, og det har den stil, som du godt kan lide.

Lang holdbarhed giver mange år på terrassen

Alle vores havemøbelsæt er fremstillet i materialer, der gør, at de har en lang holdbarhed på terrassen. Dermed kan du have glæde af dem i mange år fremover. Du kan vælge havemøbelsæt i materialer som polyrattan og durafit. De er stort set vedligeholdelsesfrie og nemme at rengøre. Vandet løber hurtigt af dem, når det regner, så du behøver ikke at stille dem ind.

Du kan også vælge havemøbler i træ. De kræver lidt mere pleje, til gengæld har du så også charmen fra det levende træ at glæde dig over. Selvom både polyrattan og durafit kan fremstilles, så det ligner træ, så er det det ikke helt.

Når du har havemøbelsæt i træ, er det vigtigt, at du sørger for at behandle dem med træbeskyttelse, så de kan holde til at være udsat for vejr og vind.

Sid behageligt i mange timer på din terrasse med et havemøbelsæt

Når du har et havemøbelsæt, er det muligt for dig at sidde behageligt i stolene i mange timer. De er netop skabt til, at du kan sidde i solen og nyde en bog, eller du kan holde en middag med en masse gæster, hvor I sidder og sludrer til den lyse morgen.

Stolene har selvfølgelig forskelligt komfortniveau. Nogle stole har hynder, mens andre er uden. Med hynder i stolene, kan du dog lige få en ekstra komfort, der gør, at du kan sidde det længere. Har du valgt stole uden hynder, kan du købe dem løse.

Sådan vælger du det rigtige havemøbelsæt

Der er en række forskellige detaljer, som du bør tænke over, når du skal købe et havemøbelsæt. Det er:

  • Hvor stort et bord og hvor mange stole har du plads til? Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at du er opmærksom på, hvor stort et bord og hvor mange stole der kan være på din terrasse.
  • Hvor stort et bord og hvor mange stole har du brug for? Derefter skal du selvfølgelig overveje, hvad du har brug for. Der er ingen grund til at købe det største bord, bare fordi det kan stå på terrassen.
  • Hvor meget tid gider du bruge på vedligeholdelse og rengøring? Dit havemøbelsæt kommer selvfølgelig til at kræve vedligeholdelse og rengøring. Overvej, hvor meget tid du har lyst til at bruge på det.
  • Hvilket materiale kan du godt lide – passer det til dit ambitionsniveau? Når du har alt det praktiske på plads, kan du se på, hvilke havemøbelsæt der falder i din smag. Derefter bør du overveje, om de passer til dine behov.

Få mere ud af sommeren med et havemøbelsæt

Findes der noget bedre end at komme hjem efter en lang dag på arbejdet og kunne gå direkte ud i haven, sætte sig i en god havestol og nyde det gode vejr? Når du bliver sulten, kan du tænde for grillen og sidde ved havebordet og nyde den lækre grillmad og den lune sommeraften.

Havemøbelsættet giver dig mulighed for at komme ud i haven og nyde den meget mere. En behagelig siddeplads gør nemlig, at du virkelig har lyst til at sidde ude i haven.

Køb nemt dit havemøbelsæt hos BAUHAUS

Når du har fundet ud af, hvilket havemøbelsæt der er det rette for dig, kan du nemt bestille det her hos BAUHAUS. Du kan vælge at bestille det med levering direkte til din adresse eller som Click and Collect. Levering er det nemmeste for de fleste, da havemøbelsæt ofte fylder meget og kan være besværlige at transportere hjem. Du får dit sæt i løbet af 1-4 dage, alt efter hvornår du bestiller.

Click and Collect er en mulighed for dig, der netop selv kan hente havemøbelsættet. Du bestiller det her på siden, og så sætter vi det klar til levering bare tre timer senere i et byggemarked efter dit valg. Du kan dermed langt hurtigere komme i gang med at bruge sættet.

Rul op på siden og få et overblik over vores mange havemøbelsæt.

Havemøbelsæt

Viser 14 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto