Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Hynder & hyndebokse (44)

Hynder er en nødvendighed, hvis siddekomforten skal være i topklasse i både havestole, havebænke, liggestole og solvogne. Samtidig får du mulighed for at sætte dit personlige præg, så dine havestole adskiller sig fra naboen, selv om de..

1-32 af 44 produkter

Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 44 produkter

Hynder

Hynder er en nødvendighed, hvis siddekomforten skal være i topklasse i både havestole, havebænke, liggestole og solvogne. Samtidig får du mulighed for at sætte dit personlige præg, så dine havestole adskiller sig fra naboen, selv om det er samme mærke og model. Hos BAUHAUS finder du masser af gode havehynder i alle størrelser, mønstre farver, materialer og prisklasser. Se vores udvalg her på siden, og find de hynder, som du synes bedst om.

Uanset hvad du skal bruge hynder til, finder du med garanti et godt bud på hynder, der garanteret passer til lige præcis det behov, du har. Vores hynderne kan du endda også godt bruge indendørs som udendørs.

Hynder der passer til dine behov

Der er stor forskel på, hvor mange havemøbler man har plads til og dermed også behovet for havehynder. Hvis du har en mindre altan, så er der måske kun plads til en enkelt havestol. Her kan du måske nøjes med en mindre siddepude.

Ved større terrasser kan der nemt være plads til både loungemøbler, havemøbelsæt og solvogne. Her kan du skabe et ensartet udtryk ved at vælge hynder i det samme design. Vi tilbyder et stort udvalg af hynder til både stole og solvogne i neutrale grå og sorte nuancer. Derudover kan du også vælge mere livlige farver som blå, grøn, rosa og orange, der kan give et friskt pust til terrassen eller altanen.

Et andet udtryk er blomstrede eller stribede havehynder, der kan skabe liv og give din terrasse eller altan et spændende udtryk. Hos BAUHAUS finder du mønstrede hynder til en god pris, så du nemt kan skifte fra sæson til sæson. Når du køber nye hynder, skal du vælge det design, som passer til din stil.

Det er dog vigtigt også, at du overvejer formen og højden på hynderne. Tykke hynder giver masser af komfort, men vil også hæve din siddehøjde. Tjek derfor højden på dit havebord, så du får den mest optimale siddeposition i dine havemøbler. Se vores udvalg af havemøbler her.

Sådan vælger du de rette hynder

Dit valg af hynder afhænger i første omgang af størrelsen på de stole, den bænk eller den liggestol, du skal købe hynder til. Mange havestole kører dog med nogenlunde samme mål. Derfor kan du ofte bruge alle de havehynder, vi sælger på standardmål.

Selv om stolehynderne er et par centimeter for bredde, er de for det meste nemme at få sat på stolen. Hvis de er smallere, bør det helst ikke være med mere end blot et par centimeter i hver side. Ellers begynder hynderne at kunne rykke sig for meget i stolen, og det er ikke behageligt at sidde på.

Når det gælder havebænke, liggestole eller solvogne skal du være ekstra opmærksom på, om målene er korrekte. Mål bredden og længden på bænken, liggestolen eller solvognen. Husk, at du skal tage længdemålet, når liggestol eller solvogn er lagt helt ned.

Praktiske hyndebokse til dine hynder

Hyndebokse giver mulighed for praktisk opbevaring af hynderne til stolene på terrassen eller i haven. Hyndeboksen kan også bruges til mange andre opbevaringsformål udendørs. Se vores mange forskellige hyndebokse her.

Du kan finde hyndebokse i mange forskellige designs og materialer. Så der er med garanti også en hyndeboks, der passer til netop din terrasse eller altan – eller hvor du end vil placere den.

Hyndeboksen kan stå mange andre steder end lige på terrassen, og den kan samtidig bruges til mange andre formål end blot hynder. Derfor har hyndeboksen fået den udformning og størrelse, som den har.

I de fleste modeller er der plads til at opbevare 4-6 stolehynder i en ekstra tyk kvalitet eller 8-10 havehynder, der er lidt tyndere. Hvis du ikke bruger havehynder i fuld længde, der dækker både sædet og ryggen på stolen, men kun hynder som dækker sædet, så kan der være dobbelt så mange.

Køb dine hynder online hos BAUHAUS

Når du har fundet nogle hynder, der passer til dine ønsker og behov, så kan du hurtigt bestille det direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig få nogle bløde og behagelige hynder til terrassen eller altanen. Vi leverer direkte til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig med vores Click & Collect.

Du kan naturligvis også altid komme og besøge dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvis du gerne vil se nærmere på vores udvalg af hynder. Her kan vores dygtige medarbejdere hjælpe dig med yderligere information og svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig være sikker på at komme hjem med de helt rette havehynder.

 

FAQ:

 1. Hvordan opbevarer jeg hynder?
  Den oplagte opbevaring for hynder er en hyndeboks. Hyndebokse giver nemlig mulighed for praktisk opbevaring af hynderne til stolene på terrassen eller i haven. Du kan finde hyndebokse i mange forskellige designs og materialer. Så der er med garanti også en hyndeboks, der passer til netop din terrasse eller altan og dine behov.
 2. Kan hynder og hyndeboks stå udenfor om vinteren?
  Ja, du kan godt bruge din hyndeboks til opbevaring af hynder om vinteren. Her kan det være en fordel at vælge en hyndeboks, der kan holde regn og slud ude. Du kan eventuelt placere den under carporten eller et andet halvtag eller et andet sted, hvor der ikke falder så meget regn.
 3. Er en hyndeboks vandtæt?
  Dette afhænger af, hvilken model du vælger. Du kan få hyndebokse, der er gjort vandtætte med en gummimasse, der er fuget ned i lågets samlinger. På den måde bliver vandet holdt ude, så der ikke kommer vand ned og ødelægger dine hynder. Dermed kan du være sikker på, at dine hynder forbliver tørre.
 4. Kan en hyndeboks bruges til liggestole?
  Ja, det det kræver naturligvis blot, at din hyndeboks er stor nok til, at du kan have et par liggestole liggende i den. Men hvis du har en hyndeboks med masser af plads, så kan du naturligvis selv bestemme, hvad du vil opbevare i den. Det gælder også for liggestole.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.