Filtrer på...

Hyndebokse
Rating
Produkttype
Serie
Bredde
Længde
Farve
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 7 produkter
Filter
Viser 7 produkter

Hyndebokse – også til opbevaring af andet end hynder

Hyndeboksen giver mulighed for praktisk opbevaring af hynderne til stolene på terrassen eller i haven. Hyndeboksen kan også bruges til mange andre opbevaringsformål udendørs. F.eks. til ungernes legetøj fra sandkassen eller som pakkepostkasse i din Modtagerflex-aftale med posten. Se vores mange forskellige hyndebokse, og læs mere om, hvordan du vælger den rigtige.

Hyndebokse kan fås i lige så mange forskellige designs og materialer, som du kan få havemøbler. Så der er med garanti også en hyndeboks, der passer til din terrasse – eller hvor du nu vælger at stille den.

For hyndeboksen kan stå mange andre steder end lige på terrassen og anvendes til mange andre ting end netop hynder. Det er ellers det, den er designet til at opbevare. Derfor har hyndeboksen fået den udformning og størrelse, som den har.

I de fleste hyndebokse er der plads til at opbevare 4-6 stolehynder i en ekstra tyk kvalitet eller 8-10 lidt tyndere havehynder. Bruger I ikke havehynder i fuld længde, der dækker både sæde og ryg på stolen, men kun hynder som dækker sædet, kan der være dobbelt så mange.

Det er også muligt at få hynder, der passer til toppen af din hyndeboks. Det giver mulighed for at tilføje to ekstra siddepladser på terrassen – eller bare have et sted, du kan sidde og nyde udsigten.

Hynderne til havestolene kan du naturligvis også købe i BAUHAUS. Se vores store udvalg af hynder lige her.

Hvilken hyndeboks skal jeg vælge?

Når det kommer til valg af hyndeboks, går de fleste efter at vælge en, der farve-, materiale- og designmæssigt passer bedst muligt til den møblement, de har på terrassen eller i haven. Så har du havemøbler i træ, vælger de fleste en hyndeboks i træ. Eller i plast med et trælignende design.

Hyndebokse i plast er de mest udbredte. De fås i et hav af forskellige designs, farve og udformninger – alle med et mål, der gør det muligt at opbevare havehynder i fuld længde. Typisk har de et træ-lignende look, men fås også f.eks. med sølvmetallic look, så hyndeboksen fremstår forkromet.

Hyndebokse i polyrattan kan ligesom plastboksene fås i forskellige udformninger. F.eks. i et kurvefletlignende design. Sådan en hyndeboks kan med sit rustikke design passe ind til havemøbler af både plast, kunststof eller træ. Samtidig giver de bedre mulighed for, at hynderne kan få luft, så de tørrer bedre op. Derved undgår du dårlig lugt og jordslåede pletter på dine havehynder.

Alternativet til hyndeboksen er en hyndepose. Har du f.eks. en udestue eller et sted i huset, hvor der er plads til hynderne, er hyndeposen den praktiske løsning. Så slipper du for at skulle bakse med løse hynder, når du skal transportere hynderne ud og ind, når de ikke er i brug.

Skal jeg tage hynderne ind fra hyndeboksen om vinteren?

Er hynderne gennemtørre, kan de godt overvintre i hyndeboksen vinteren over. Dog er det en rigtig god ide at komme hynderne i plastikposer. Især hvis hyndeboksen er af træ. Her er der nemlig størst risiko for at sne og vand kan komme ind i hyndeboksen i sprækkerne mellem brædderne i hyndeboksen.

Vil du være helt sikker på, at hynderne kommer godt igennem vinteren, bør du anskaffe en hyndepose, du kan opbevare dem indendørs i, f.eks. oven på et skab i bryggerset.

Alternative anvendelser af hyndebokse

Som vi allerede har været inde på, kan der være meget andet end hynder i en hyndeboks. Og er hyndeboksen ikke helt fyldt med hynder, kan der også opbevares f.eks. bakker, lys og andre ting, der er praktiske at have ved hånden, når I flytter hverdagen udendørs i sommervarmen.

Nogle hyndebokse er udstyret med praktiske opbevaringsnet i låget til netop den slags ting. Opbevaringsnettene kan også købes separat og monteres i låget på hyndeboksen.

Du kan naturligvis også anskaffe en separat hyndeboks til alt det, du gerne vil slippe for at slæbe ind og ud hver dag. Det kan f.eks. være ungernes udelegetøj. Har I en sandkasse i haven, som ungerne lejer i, kan I stille hyndeboksen med udelegetøjet der. Så kan hyndeboksen indgå som en del af legemiljøet, ligesom det bliver nemt for ungerne at rydde op, når de er færdige med at lege i sandkassen.

Hyndeboksen er også perfekt til opbevaring af f.eks. sprintervæske, olie og andre ting til bilen. Størrelsen på hyndeboksen gør den nem at få plads til i både carporten eller garagen. Så slipper du for at have dunke og bøtter stående og flyde.

En anden praktisk anvendelse er som postkasse for din ModtagerFlex-ordning. Den tilbydes af de fleste pakkeleverandører i en eller anden form, herunder både PostNord, DAO og GLS. Derved kan du modtage pakker på adressen i hverdagen, så du slipper for at skulle være hjemme, eller skulle hente dem i pakkeshoppen eller pakkeboksen.

Udstyr eventuelt hyndeboksen med et par opbevaringskasser indvendig til pakker. Så kan du opdele hyndeboksen i en pakkedel og en del til opbevaring af andre ting. F.eks. olien og sprinklervæsken fra før. Så kan hyndeboksen stilles i carport eller garage og fungere som både pakkepostkasse og opbevaring af forbrugsstoffer til bilen.

En helt anden alternativ anvendelse af hyndeboksen er som møbel i udestuen. Her kan du f.eks. gemme sækken med jord og små haveredskaber til, når du skal arbejde med husets eller havens urtepotter. Så har du det hele samlet, uden at det roder – og eventuelt kan du foretaget arbejdet med at potte blomster om eller plante ud på låget af hyndeboksen.

Igen kan du lægge en hynde på låget af hyndeboksen, når du ikke arbejder med dine urtepotter og blomster. Så fremstår hyndeboksen som en ekstra lille topersoners sofa i udestuen.

Shop hyndebokse online hos BAUHAUS

Uanset hvilket formål og hvilken type hyndeboks, du er på jagt efter, kan du nemt købe hyndebokse online hos BAUHAUS. Bare læg den ønskede hyndeboks i indkøbskurven, og betal med dit betalingskort. Det er klaret med tre-fire klik.

Undervejs kan du frit vælge, hvorvidt du ønsker at afhente hyndeboksen i dit nærmeste BAUHAUS-varehus, eller vi skal sende den hjem til dig. Det første er praktisk, hvis du har brug for hyndeboksen i dag. Så kan du bestille den i en pause på jobbet, og så lige svinge forbi når du kører hjem. Vælger du at få den sendt hjem, leverer vi den direkte på din adresse. Det er både rigtig praktisk og nemt.

Det er dog ikke alle hyndebokse og hyndeposer, du kan bestille til levering på begge måder. Derfor er det en god ide at holde øje med, om der er grønt flueben ud for henholdsvis Click & Collect (afhentning i varehus) eller Webshop (Levering på adressen). Du finder dem lige under produktet i produktoversigten.

Hyndebokse

Viser 7 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto