Filtrer på...

Pavilloner & partytelte
Rating
Tilbudsvarer
Produkttype
Serie
Bredde
Længde
Areal
Farve
Primært materiale
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 16 produkter
Filter
Viser 16 produkter

Havepavillonen – det mobile solsejl

Ordet pavillon har flere betydninger, men ofte forbindes det med et lille lysthus eller lignende. Det kan for eksempel være en stationær træpavillon af åben type eller med deciderede vinduer. Den slags pavilloner tilbyder vi naturligvis også hos BAUHAUS, men det er selvsagt ikke en helt billig løsning, og den er heller ikke ligefrem mobil. Både mobilitet og lav pris får du til gengæld med havepavillonerne i denne kategori. Et godt eksempel er Easy Up-pavillonen, der kan slås op hvor som helst på et par minutter, hvis I blot er to til at hjælpes ad.

Det hele er som sådan samlet på forhånd og skal blot foldes ud med et enkelt udtrækssystem. Der er med andre ord hverken løse stænger eller mystiske samledele, som du måske kender fra eksempelvis campingvognens fortelt. Modellen kan også justeres i højden på de fire lodretgående stænger. Denne havepavillon er perfekt til at skabe skygge ved sandkassen, ved bålstedet eller på terrassen. Modellen vejer blot 13,5 kilo og leveres med et opbevaringshylster, så den er både praktisk og transporterbar. Dermed er den også perfekt til at skabe en lækker oase på festivalpladsen, i forbindelse med familieskovturen eller hvor som helst, hvor der er brug for at skabe en hurtig skyggeplads.

Har du brug for at få læ for vind og vejr eller nysgerrige blikke, kan der også tilkøbes neutrale, grå sider til Easy Up-pavillonen. Et sæt med afskærmning inkluderer afdækning på alle fire sider, som naturligvis kan monteres efter behov.

Parasollen kan være et fornuftigt alternativ

Har du fokus på pris og mobilitet, kan du som alternativ til en havepavillon overveje en parasol. Parasoller udmærker sig ved stor mobilitet og har også den fordel, at de meget hurtigt kan klappes sammen, hvis solen går bag en sky, eller hvis det blæser lidt op. Vælger du parasollen som solafskærmning, er det dog vigtigt med en solid parasolfod, så opstillingen er stabil, selvom der er en mild brise, hvor du sidder.

Den lidt mere elegante løsning

Model Easy Up er en praktisk og velfungerende havepavillon med fokus på lav pris og funktionalitet. Foretrækker du et lidt mere elegant design, kan du i stedet overveje modellen, Tunis. Denne pavillon er lidt tungere (34 kg), men kommer stadig i et sammenklappeligt design med bæretaske. Som navnet antyder, er denne model designmæssigt mere inspireret af de varmere himmelstrøg. Det kraftige stålstel har for eksempel lidt flere dekorative detaljer med ornamenter og små spir i hjørnerne.

Tunis-grundmodellen leveres som et rent stålstel, der kan beklædes efter ønske. Du kan eventuelt selv sy tag og/eller sider, men du kan også købe færdige sæt med både tag og sider til denne model. Fordelen er, at beklædningen fås i flere farvevarianter, så du kan opnå præcis det design og udtryk, der passer til din smag eller øvrige indretning.

Stationære modeller med fokus på design

De lidt billigere havepavilloner er praktiske, men det transportable islæt sætter naturligvis sit præg på designet. Ønsker du et mere stramt design, kan du vælge en af de mere stationære modeller, som sagtens kan flyttes rundt, men dog på grund af vægten ikke egner sig til decideret rejsebrug. Er det først og fremmest skyggefunktionen, du er ude efter, er modellen Jarkarta et rigtig godt bud. Den solide antracitgrå, pulverlakerede ramme står med sine 80 kg solidt plantet på græsplænen eller på terrassen. Der følger en lysegrå soldug med, som på elegant vis hænger som bølger i loftet.

Er der behov for at lukke af på siderne, kan du også overveje den ekstra store Tours-model, der med et areal på 4 x 3 meter er lidt større end de øvrige havepavilloner. Her er selve stellet udført i kraftigt, grålakeret aluminium, og vægten er på grund af det lette materiale kun godt 40 kg. Her er der inkluderet både tag og sider, der kan lukkes til eller trækkes fra efter behov. Der medfølger desuden myggenet med lynlås, så du sammen med familie eller venner kan have en hyggestund med fri udsigt til naturen uden at blive generet af fluer, kryb og kravl.

Markiser som et stationært alternativ

Handler det først og fremmest om skygge på terrassen, kan du eventuelt også overveje en egentlig markise som alternativ til pavillonen. Hos BAUHAUS har vi et stort udvalg af markiser i både manuelle og motoriserede udgaver. Alt afhængig af model kan det være en lidt dyrere løsning, men du slipper til gengæld for, at solafskærmningen tager plads fra terrassen.

Solen er dejlig, men ikke ufarlig

Beskyttelse mod solens stråler er vigtig både for dig selv og ikke mindst børnene. I den sammenhæng er det ikke så afgørende, om du vælger en transportabel havepavillon, en mere stationær pavillon eller eventuelt parasoller eller markiser som alternativ. Nyere forskning afslører, at solens stråler midt på dagen er mere skadelige, end man skulle tro. Solcreme og hat er udmærkede muligheder, men det er vigtigt at have et skyggefuldt sted at fortrække til, når varmen og solen bliver for meget af det gode.

Vær især også opmærksom på ældre personer og ikke mindst de helt små børn, som dels ikke selv er så mobile, og i øvrigt heller ikke altid selv opdager, at det er tid at søge skygge. En havepavillon er helt perfekt til at skabe skygge ved eksempelvis sandkassen eller andre steder, hvor det er naturligt at tage ophold i løbet ad dagen. Fælles for alle pavillonerne i denne sektion er heldigvis, at de er både lette at stille op, at flytte eller at fjerne igen.

Pavilloner & partytelte

Viser 16 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto