Sådan vælger du den rigtige pavillon

Med en pavillon - eller pavillion som mange også staver det på grund af udtalen af ordet - er enhver havefest reddet. Dine gæster kan stå i tørvejr, og det er især en fordel, når vi er i det danske land, hvor vejret lynhurtigt kan gå fra 30 grader og høj sol til blæsevejr og risiko for regn. 

Pavilloner kan både være permanente eller nogle, du vælger at sætte op ved lejlighed. Den sidste type er relativt lette i materialet, og derfor er de også rimelig nemme at sætte op. Uanset hvilken model du vælger, så er du i hvert fald sikret, at den udendørs fest kan fortsætte, lige så længe I vil det. Herunder kan du læse mere om pavilloner, og du kan finde hele vores udvalg af pavilloner her.

Derfor skal du vælge en foldbar pavillon

Hvis du ikke ønsker at have en permanent pavillon stående i haven, så er det klart, at en foldbar pavillon er et godt valg. Den kan du nemlig folde ud og folde sammen efter behov. Men det havde du nok regnet ud.

Men ikke alene er det smart, at du kan slå pavillonen sammen efter behov, så kan du også placere den, der hvor du har mest brug for den. De fleste vælger at have deres pavillon sat op over deres terrasse. Netop fordi de gerne vil kunne sidde derude, selvom det regner. 

Men skal du holde en havefest eller dække for regnen et andet sted i haven, så kan du sagtens gøre det med en foldbar pavillon. 

Dette gør også, at alt du havde planlagt til din havefest, kan lade sig gøre. Havde du forberedt en masse havespil? Alt fra ølbowling til stangtennis kan sagens lade sig gøre, hvis banen eller området er dækket med en pavillon og beskytter mod regnen. 

Du skal heller ikke undervurdere, hvor varmt det bliver, hvis dine gæster sidder under åben himmel i bagende sol. Selvom der ikke er regn på programmet, så kan du sagtens få brug for en pavillon eller et festtelt. Folk har brug for skygge, så det er næsten umuligt at ramme den perfekte dag med let overskyet vejr, der stadig er varmt, som man kan være ude i det meste af dagen. 

Billede indeni hvid pavillonBillede indeni hvid pavillon

Derfor skal du vælge en permanent pavillon til terrassen

Hvis du gerne vil have en permanent løsning, der både giver ly for regn og læ for blæsten, så kan du sætte en større og mere omfattende pavillon op. En permanent pavillion kan du enten få i træ eller metal, og sådanne pavilloner holder i mange år. 

Derfor skal du altså ikke bekymre dig om opsætning og nedtagning af den - den står der hele året. Dog er det forskelligt fra pavilloner til pavilloner, om det materiale, der kaster skygger og ly, skal tages af uden for sæsonen. Du kan også med fordel installere en mindre terrassevarmer i din permanente pavillon. 

Du skal også vedligeholde træet, som pavillonen er bygget af, engang i mellem. Det kan du gøre med træbeskyttelse.

Hvis du oplever, at det blæser relativt meget på din grund eller i din have, kan du også lukket siderne på din pavillon. Det gør selvfølgelig, at når det er varmt, og solen skinner, så bliver det rigtig varmt under pavillonen. Men i og med at vejret er så omskifteligt i Danmark, er det nok noget, de færreste har noget imod. 

Det er faktisk kun din fantasi og dit budget, der sætter grænserne for, hvor omfattende og avanceret en pavillon du kan vælge til din terrasse. 

Andre guides

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto