Alt du skal bruge til den perfekte havefest


En havefest i selskab med dine nærmeste på en lun sommeraften kan for mange stå som noget af det bedste ved sommeren.

Men at afholde en god havefest kræver også en del planlægning og logistik. Der er meget at forberede, og der er meget at holde styr på.

Læg dertil, at vejret i Danmark ikke for alvor er til at regne med. Bogstaveligt talt. Fordi det ene øjeblik kan der være skyfrit og høj sol, og det næste kan der være regnvejr og storm. Sådan føles det i hvert fald nogle gange.

Så med andre ord: Der er meget, du skal have styr på og tage højde for, når du holder havefest.

Og herunder hjælper vi dig med det hele.

Dette skal du have styr på for at holde den ultimative havefest

Alt afhængigt af din boligsituation og antallet af gæster, skal du have noget, I kan opholde jer i under havefesten. Her mener vi et festtelt. Hvis ikke du har en kæmpe udestue eller en stor, overdækket terrasse, så skal du have et festtelt.

Festteltet skal selvfølgelig passe til det antal gæster, du får på besøg. Derudover skal der også være plads til, at du kan have mad, drikkevarer, eventuelt en bar og musik stående. Festteltet sørger for, at regnen ikke ødelægger jeres fest. Og i Danmark falder der meget dug om aftenen, hvilket festteltet ligeledes beskytter jer mod.

Og nu fik vi nævnt musik. Musik er vel det vigtigste element, når der skal skabes en hyggelig atmosfære eller havefesten skal stikke helt af. Om du selv skal leje lydudstyret, låne det eller finde dit eget frem, det må være op til dig. Men du skal selvfølgelig have noget, I kan høre musik på. Du kan også leje en DJ, og skal den have hele armen, kan du hyre et band.

Der er selvfølgelig heller ingen fest uden borde og stole. Folk skal kunne sidde ned og snakke, drikke og spise. Forhåbentlig vil nogle danse til festen, men der skal også være et sted, hvor man kan sidde.

Det kan være dyrt at leje borde og stole til mange mennesker, og derfor kan du med fordel se, om du kan låne borde og stole, af nogle du kender. Det er også en del af charmen ved havefester, at alting ikke er ens og så formelt. Alternativt kan du se vores udvalg af klapstole eller havestole samt vores haveborde.

Relaterede produkter

Det vigtigste du skal bruge for at skabe en hyggelig atmosfære til havefesten


Alt det praktiske er på plads til havefesten. Der er læ for vinden og ly for regnen, der er et sted at sidde, og musikken kan spille. Men for at skabe den helt rette stemning, mangler der stadig lidt.

Du skal selvfølgelig have en form for pynt. Her kan du bruge alt fra fyrfadslys til blomster, eller noget helt tredje, hvis du kører et bestemt tema. Det behøver slet ikke at koste særlig meget. Men det gør en stor forskel for stemningen til havefesten, at der er pynt.

Noget der er nært beslægtet med pynt, og som også er vigtigt for stemningen til en sommerfest i haven, er lys. Hvis ikke festen skal slutte tidligt, skal der selvfølgelig være lys udenfor. Om det er elektriske eller levende lys, så er lys med til at skabe den helt rette stemning. Og selvfølgelig sørge for, at folk kan se noget, når mørket falder på.

Du kan selv lege med diverse lyskæder eller hjemmelavede lysdekorationer. Lamper, lyskæder, lanterner og levende lys i en flot blanding kan gøre en verden til forskel for din havefest.

Og når mørket falder på, er det ikke kun lyset, der forsvinder. Varmen gør det samme, og derfor vil vennerne og familien sætte pris på, at du har nogle tæpper klar. Alternativt kan du stille terrassevarmere frem, så gæsterne end ikke behøver at iklæde sig tæpper.

Hvis du sørger for lys, pynt, tæpper og alt det praktiske, så skal din havefest nok blive rigtig god. Alle forudsætningerne er i hvert fald på plads, til at du kan holde den ultimative havefest.

Andre guides

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto