Sådan vælger du fakler til haven


vis du leder efter ekstra lys til haven eller et andet sted udenfor, så er en fakkel et både hyggeligt og godt valg. Fakler kommer i mange varianter, og de fleste kan bruges i alt slags vejr. Vigtigt er det at påpege, at fakler med åben ild kun er til udendørs brug. Det er måske indlysende. Men stadig vigtigt at nævne. 

Havefakler kan du bruge året rundt. De er oplagte at bruge til en havefest eller anden begivenhed hjemme hos dig selv. På den måde kan du forlænge de lune sommeraftener med skæret fra levende lys. Eller elektrisk lys.

Der findes nemlig både de traditionelle fakler med levende lys. Og så er der mere moderne, elektriske fakler med LED-lys. Herunder kan du læse mere om de forskellige typer af fakler. Du finder vores udvalg af fakler og udendørs belysning her. 

Relaterede produkter

Hvilken fakkel skal jeg vælge til min have?


Fakler kommer i mange forskellige udgaver. Og hvilken fakkel du skal vælge, afhænger af, hvad du skal bruge den til. Og hvor mange gange du skal bruge den.

Hvis du skal holde en havefest, kan faklerne både være med til at skabe den rette stemning og lidt ekstra varme. Hvis dit fokus er på stemningen, kan du også vælge festlige party-lyskæder til din fest. Og hvis du fokuserer på det med varmen, kan du vælge at sætte en terrassevarmer på. 

Men tilbage til faklen. Den billigste og letteste løsning, især hvis du kun skal bruge dine fakler én gang, er at vælge bambusfakler. En fakkel i bambus er nem at bruge, den koster ikke særlig meget, og den brænder cirka tre timer. Du kan altså ikke have denne fakkel tændt hele aftenen og natten, men du kan til gengæld købe nogle flere, så du løbende kan skifte dem ud. 

Men netop med tanke på den relativt korte brændetid og det, at produkter, der skal bruges en enkelt gang, ikke er så miljøvenlige, så vælger flere også at købe fakler, de kan bruge igen og igen.

Men det afhænger kun af dit behov. Hvis en engangsfakkel i bambus passer til din havefest, så er det et oplagt valg. Men vil du gerne bruge faklerne igen og igen, så skal du se på en elektrisk fakkel, der enten kan lades op eller køre på solenergi.

Alternativ til faklen med ild: Den elektriske fakkel


Hvis du gerne vil bruge din fakler igen og igen, så kan du med fordel vælge lidt dyrere fakler, der kan lades op. Eller som kører på solceller. De kan nemlig lyse hver dag og i mange flere timer, end de almindelige bambusfakler kan.

En solcellefakkel kan stå ude hele året i al slags vejr. Det er en god lyskilde både om sommeren og vinteren, som giver spil og liv til din have, når mørket falder på. Alternativt kan du bruge denne udendørs belysning i din indkørsel, så det er lettere at finde vej i mørket. Og mere trygt. 

Alternativet er en opladelig fakkel. Hvis du ikke vil have den tændt hver dag, så kan du i stedet lade den op og bruge, når det giver mening for dig. 

Det smarte ved disse fakler er deres anvendelighed. Du kan nemlig også brug dem indenfor. I og med at du tænder dem uden ild, så kan du bruge dem overalt. Og de belaster ikke miljøet, hvilket naturligvis også er en fordel. 

Andre guides

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto