Indlæser
Ændrede åbningstider i weekenden: Lørdag 8-18. Søndag 10-20.

Koste & rensere

(101)
Koste og rensere til fliser, terrasser og gårdspladser findes i flere udgaver og modeller. Du tænker måske ikke så meget over det, når du gør rent eller fejer terrassen, men den rette kost til underlaget, gør arbejdet meget lettere og hurtigere..

1-32 af 101 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Special Price 1.295,00 kr. Regular Price 1.699,00 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 101 produkter

Koste og rensere

Koste og rensere til fliser, terrasser og gårdspladser findes i flere udgaver og modeller. Du tænker måske ikke så meget over det, når du gør rent eller fejer terrassen, men den rette kost til underlaget, gør arbejdet meget lettere og hurtigere. Bliv hurtigere færdig med fejearbejdet med en fejekost fra BAUHAUS.

Som husejer er fejekosten et af de haveredskaber, du bruger allermest. Derfor skal kosten naturligvis også være i orden, når du skal bruge den. Der er ikke noget værre end en kost med slidte børster, eller en kost med knækket skaft eller løst hoved.

Du kan med fordel have flere forskellige koste at vælge imellem. Så kan du afstemme valget, alt efter underlaget der skal fejes. Hvis det er en flisegang eller en flisebelagt terrasse der skal ordnes, vil det være ideelt at starte med at rense flisefugerne, inden du fejer.

Tre fordele ved en god fejekost og effektive rensere

  • Den rette kost gør arbejdet meget lettere, og du bliver hurtigere færdig
  • Nyfejede fliser med pæne og rene fuger, får haven til at se velplejet ud
  • Vælg et teleskopskaft der kan reguleres i længden for større rækkevidde

Sådan vælger du den rigtige fejekost

Forskellen på de enkelte koste skal hovedsageligt findes i børsterne. Her skelner du mellem den stive gadekost, og den blødere skolekost.

Gadekost

Som navnet antyder, er den velkendte gadekost med de røde børster god til gader og veje. Børsterne er stive, og det er let at feje snavset væk. Gadekosten er meget alsidig, og fanger alt fra blade til nyfalden sne.

Blød kost / Skolekost

Den bløde kost er perfekt til glatte overflader som træterrasser og eventuelt indendørs til beton- og klinkegulve og andre hårde gulvtyper.

Vælg det rette kosteskaft

Kosteskaftet skal have en passende længde, så du får den rette arbejdsstilling, når du fejer. Om du vælger det almindelige lige skaft eller en ergonomisk model, er en smagssag.

Hvis du gerne vil undgå at have alt for mange haveredskaber stående, kan du vælge et skaft der er beregnet til forskellige redskaber.

Lad børnene være med

Når vejret bliver godt, og det bliver varmt nok til at være ude, så inviter børnene med i haven. Alle børn vil elske at få deres egen børnekost, og havearbejdet er en god måde at samle familien på.

BAUHAUS har børnekoste i flere udgaver, alt efter temperament. Vælg f.eks. en miniudgave af den almindelige gadekost eller en blød kost til at feje i legehuset. En heksekost er også en populær kost blandt de mindste. Heksekosten er god at feje med, og så kan den bruges samme med heksekostumet til fastelavn.

Uanset valget vil børnene være glade for at komme ud i den friske luft, og de vil nyde at være sammen med forældre og bedsteforældre.

Stålbørste til de hårdføre opgaver

Blandt koste og rensere finder du et bredt udvalg af stålbørster til forskellige opgaver.

Stålbørsten er bl.a. ideel til:

  • Afrensning af gammel maling på træ og metal
  • Fjernelse af rust på havelåger, hegn og andre materialer i jern og metal
  • Grillristen – den bliver som ny efter en omgang med stålbørsten
  • Fjernelse af belægning på fliser og i flisefuger

Vælg mellem almindelige stålbørster med skaft og en stålbørste til boremaskine eller stålbørste til vinkelsliber.

Til de mere krævende afrensningsopgaver er stålbørsterne til de elektriske apparater absolut at foretrække. Du bliver ikke træt i hænder og arme, og du kan afrense meget materiale på ganske kort tid.

Husk altid at fjerne støv efter afrensning inden du maler på ny. Selv de mindste støvkorn vil kunne ses i det færdigmalede resultat.

Rensere til haven

Som boligejer ved du, at en kost ikke altid er nok, når fliserne skal gøres rene. Mos og ukrudt i flisefugerne pynter ikke, og ofte har ukrudtsmidler kun ringe effekt.

En god gammeldags fugekradser eller en fliserenser med stålbørster på skaft, er ikke kun særdeles effektivt. Det er også en miljøvenlig metode til at få flotte og rene flisefuger.

Hvis du har et meget stort fliseareal eller måske endog en parkeringsplads eller lignende, der skal holdes – så kan du med fordel anskaffe dig en motoriseret fliserenser.

Kwern Greenbuster til effektiv fliserensning

Kwern Greenbuster er en effektiv fliserenser, som er beregnet til store arealer som fortove, indkørsler og lignende. Med denne effektive fliserenser kan du glemme alt om ukrudtsmidler og ukrudtsbrændere. Du får en let og skånsom rensning af fliserne.

Greenbuster fliserenseren ligner en mellemting mellem en havefræser og en plæneklipper. Maskinen er udstyret med en kraftig motor, der sørger for at rotere de solide stålbørster under fliserenseren.

Stålbørsterne fjerner belægninger og mos på fliserne og ukrudt i flisefugerne. På kort tid kan du rense et stort areal, og endda uden at anstrenge dig særlig meget.

Når maskinens børster med tiden bliver slidt, kan de let udskiftes med et sæt friske børster.

Greenbuster er ligeledes ideel til at fjerne belægninger af is og sne om vinteren.

Køb de rette koste og rensere til haven hos BAUHAUS

Den økologiske og miljørigtige rensning af belægningssten på terrasser, i indkørsler og på parkeringspladser bliver let med det rigtige værktøj.

Rul op på siden her og bestil de redskaber, som du skal bruge. Så leverer vi hurtigt og sikkert direkte hjem til dig. Du er også velkommen til at købe redskaberne i det nærmeste BAUHAUS byggevarehus, så du kan få varerne med det samme.

Brug Click & Collect hvis du gerne vil spare tid. Du skal stadig bestille online, men ved at vælge Click & Collect finder vi dine varer frem for dig. Indenfor 3 timer kan du afhente din bestilling, så du hurtigt er klar til at komme i haven. Bestil online allerede i dag hos BAUHAUS.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.