Filtrer på...

Biologisk bekæmpelse
Rating
Produkttype
Serie
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 8 produkter
Filter
Viser 8 produkter

Insektgift

Har du problemer med dræbersnegle, bier, fluer, myrer, mus eller lignende? I denne kategori kan du finde alt det, du har brug for, når du skal få bugt med de skadedyr, der er til stor gene for dig. Vi har især et stort udvalg af bekæmpelsesmidler til mus og rotter, men du finder også masser af udstyr til at bekæmpe muldvarper.

Se vores udvalg af insektgift og bekæmpelsesmidler

Her på siden kan du se vores store udvalg af forskellige produkter til skadedyrsbekæmpelse, der er egnet til blandt andet dyr, ukrudt, alger. Du kan også finde ukrudtsmidler, der kan forebygge og fjerne ukrudt fra din have. Nogle mennesker nægter konsekvent at bruge pesticider til disse problemer. Kravene til pesticider er dog så skrappe i dag, at mange af dem er meget mere miljøvenlige, end de plejede at være.

På denne side kan du købe pesticider til at målrette mod rotter, mus, snegle og generende insekter. Du kan også finde herbicider til at bekæmpe ukrudt i din græsplæne og havebede. Vi lægger vægt på at vælge pesticider, der er så miljøvenlige som muligt for at beskytte vores miljø, samtidig med at du kan håndtere skadedyr og ukrudt effektivt.

Her er nogle myremidler, der er effektive og miljøvenlige. Mange af disse midler er sikre for andre dyr og organismer i haven. Pesticider sælges ofte i koncentrater, som du skal opløse i vand efter nøjagtige blandingsforhold.

Dette skal du være opmærksom på ved insektgift

Brugen af ​​pesticider eller andre giftstoffer til at dræbe skadedyr er kemisk bekæmpelse. Det er både nemt og effektivt at sprøjte mod skadedyr, men metoden har nogle ulemper. Pesticider kan være skadelige for både dyr og mennesker samt forurene grundvandet. Derfor anbefaler Miljøstyrelsen, at du begrænser deres brug mest muligt i din private have.

En anden ulempe ved at bruge pesticider er, at de også dræber en masse gavnlige insekter. Når du sprøjter med sprøjtegifte, risikerer du at gøre din have mere sårbar over for skadedyr – især fordi skadedyr ofte formerer sig meget hurtigere end nytteinsekter.

Hvis du beslutter dig for at bruge et pesticid, skal du være opmærksom på, hvordan du bruger det, så du ikke forurener dine omgivelser. Følg instruktionerne omhyggeligt og undgå overskrivning. Det er normalt bedst kun at behandle de berørte planter i stedet for at sprøjte et større område. Insekticid sæbe eller en opløsning af brun sæbe i vand er en relativt sikker kemisk mulighed, der er effektiv mod nogle skadedyr i haven, såsom bladlus.

Opnå den rette balance af insekter i haven

Der er sjældent alvorlige problemer med skadedyr i haver, hvor gavnlige insekter trives. Haveplanter kan blive hårdt ramt af skadedyr, hvis der af en eller anden grund ikke er nok af skadedyrenes rovdyr i haven. Nytteinsekter foretrækker haver med forskellige planter, hvor nedfaldne blade og plantedele giver dem et godt levested og mulighed for at overvintre.

Skadedyr har en tendens til at foretrække haver, hvor der er store mængder af den specifikke plante, de lever af. Derfor er din have mere modtagelig for skadedyr, hvis du har mange af samme type planter - som i en køkkenhave.

Det kan tage et stykke tid for en ny have at udvikle en balance mellem skadedyr og gavnlige insekter. Det kan betyde, at der er mange skadedyr i de tidlige år, indtil den naturlige balance er etableret. Sprøjtning kan ironisk nok gøre problemet med skadedyr værre, fordi giften også dræber de gavnlige insekter.

Sunde planter, der er godt vandede og befrugtede, er mindre tilbøjelige til at blive angrebet af skadedyr. Skadedyr tiltrækkes af stressede planter, der mangler vand eller har fået for meget gødning. Planter kan også blive usunde, hvis de vokser i et miljø, der ikke er egnet til dem.

I det tidlige forår skal du sørge for at vande dine planter regelmæssigt – hvis de kommer godt i gang tidligt på sæsonen, vil de være mere robuste hele sommeren.

Køb insektgift online hos BAUHAUS

Når du har fundet det rette insektgift, så er det let og ligetil at bestille den direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig bekæmpe insekterne hjemme i haven. Vi kan levere til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig med vores Click & Collect service. Du bestemmer selv, hvad der er nemmest for dig.

Du har også mulighed for at komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvis du gerne vil se nærmere på vores udvalg af insektgifte. Her vil vores dygtige medarbejdere svare på dine spørgsmål og give dig yderligere information. På den måde kan du være sikker på at få det rette bekæmpelsesmiddel med hjem.

 

FAQ:

  1. Hvordan virker insektgift?
    Afhængig af hvilken slags insektgift du vælger, så virker de på forskellige måder. Insektmidlerne kan virke som en kontaktgift, hvor insektet bliver dræbt ved berøring med stoffet. Andre insektgifte virker først ved fortæring og optagelse i insektets tarmsystem, mens en tredje gruppe virker ved, at insektet indånder giften.
  2. Er insektgift farligt for mennesker?
    Sprøjtegift er generelt udviklet til at slå levende organismer ihjel - det gælder både insekter og ukrudt. Det betyder, at sprøjtegift også ofte er giftigt for andre organismer. Altså kan nogle sprøjtegifte virke skadelige på menneskers sundhed. Det sker i høj grad, hvis sprøjtegift forurener vores drikkevand.
  3. Kan insektgift slå planter ihjel?
    Brugen af sprøjtegifte kan godt slå dine planter ihjel, som er til nytte i haven. Det kan derfor have stor betydning for dine planter, hvis du bruger en masse sprøjtegifte i haven. Dertil kan sprøjtegifte sive gennem jorden og ned i grundvandet og forurene dit drikkevand.

Biologisk bekæmpelse

Viser 8 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto