Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

Jotun Drygolin Power Clean 9L hvid

1.699,00 kr.

Drygolin Power Clean er en selvrensende træbeskyttelse, som giver et langvarigt nymalet udseende og sikrer en meget langvarig beskyttelse.

Dr...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Drygolin Power Clean er en selvrensende træbeskyttelse, som giver et langvarigt nymalet udseende og sikrer en meget langvarig beskyttelse.

Drygolin Power Clean er en højkvalitets træbeskyttelse med selvrensende egenskaber. Dette giver huset et nymalet udseende år efter år. Den selvrensende teknologi sørger for, at træværket optager minimalt med smuds og sikrer meget langvarig beskyttelse.

Drygolin Power Cleans vandafvisende overflade sikrer, at snavs og støv løber af med regnvandet. Du vil komme til at sætte pris på enhver regnbyge. Power Clean-teknologi holder dit hus beskyttet, rent og pænt. Det er malingen og træbeskyttelsen til dig, der gerne vil passe ekstra godt på dit hus og bevare det nymalede udseende i lang tid. 

Selvom Drygolin Power Clean er et nyt produkt, er det blevet grundigt testet under ekstreme forhold ligesom resten af produkterne i Drygolin-serien. Malingen/træbeskyttelsen lægger sig som en rustning på facaden, hvor farve og glans bevares i lang, lang tid. Den selvrensende teknologi sikrer ikke alene huset et nyvasket udseende, men forhindrer også tilsmudsning og er effektiv mod sort skimmelsvamp og alger.

Drygolin Power Clean er et førsteklasses produkt og et oplagt valg for dig, der værdsætter kvalitet og funktionalitet. Produktets teknologi sikrer fremragende beskyttelse, hvilket er en stor fordel, når en ren og velholdt facade anses for lige så vigtig som farve og finish. Du sparer også tid og penge på facadevask og vedligeholdelse. Ved at vælge Drygolin Power Clean går der lang tid, før du skal finde penslen frem igen. 

 

 

Specifikationer

Produktnavn Jotun Drygolin Power Clean 9L hvid
Artikelnummer 1447037
Vægt, kg. 12.070000
EAN-nr 7029350249306
Nettovægt, kg. 11.590
Varemærke JOTUN
Produkttype Træbeskyttelse
Serie Drygolin
Basetype Hvid base
Overflade Silkemat
Antal liter 9 l

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto