Filtrer på...

Maling & tapet
Rating
Tilbudsvarer
Produkttype
Tørretid (t)
Farve
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 2900 produkter
Page
Filter
Viser 2900 produkter
Page
 1. FISCHER
  Fischer reparationsmørtel Express cement dark grey 310 ml
  91,95 kr.
 2. ANZA
  Anza terrassetrimmer 23 cm
  167,95 kr.
 3. TESA
  Tesa monteringstape Powerbond Ultra Strong 1,5 m x 19 mm
  76,95 kr.
 4. SWINGCOLOR
  Swingcolor vægmaling mat hvid 10 L
  399,95 kr.
 5. PATTEX
  Pattex montagelim No More Nails 300 ml
  59,95 kr.
 6. Pinotex
  Pinotex træbeskyttelse Superdec sort 4 L
  329,95 kr.
 7. JOTUN
  Jotun træbeskyttelse Drygolin Plus Oliemaling 10 L hvid
  999,95 kr.
  Kampagneprisen er gyldig til og med 4 juli
  Spar: 399,05 kr. Normalpris: 1.399,00 kr.
 8. SWINGCOLOR
  Swingcolor afdækningsplast 2x50 m
  79,95 kr.
 9. Skalflex
  Skalflex murmaling cementbaseret Skalcem 100 støvgrå 10 kg
  219,95 kr.
 10. SIKA
  Casco monteringslim Superfix+ hvid 300 ml
  125,95 kr.
 11. ANZA
  Anza beskærepude med hjul komplet 120 mm
  109,95 kr.
 12. JOTUN
  Jotun vægmaling Lady Wonderwall hvid 9 L
  1.299,00 kr.
 13. HERDINS
  Herdins pulverbejdse Nr. 65 mørk valnød
  64,95 kr.
 14. ANZA
  Anza terrassesæt Plus 2i1
  261,95 kr.
 15. WAGNER
  Wagner Farvesprøjte W150
  669,95 kr.
 16. ANZA
  Anza terrasseværktøj 2-i-1 265x85 mm
  249,95 kr.
 17. CASCO
  Malerfuge akryl hvid 300 ml - Casco
  51,96 kr.
  Kampagneprisen er gyldig til og med 30 maj
  Spar: 12,99 kr. Normalpris: 64,95 kr.
 18. ANZA
  Anza slibeværktøj justerbart med velcro
  219,95 kr.
 19. DECOSA
  Decosa profilliste S2 Simone 200 cm hvid
  69,95 kr.
 20. Skalflex
  Skalflex cement-murmaling Skalcem 100 hvid 10 kg
  219,95 kr.
 21. EDDING
  Edding 8200 rep. fugemarker grå
  99,95 kr.
 22. DECOSA
  Decosa pynteliste hvid 2 m hård plast
  89,95 kr.
 23. CASCO
  Casco gulvfuge Floorseal lyst træ 300 ml
  184,76 kr.
  Kampagneprisen er gyldig til og med 30 maj
  Spar: 46,19 kr. Normalpris: 230,95 kr.
 24. DECOSA
  Decosa profilliste S8 Stefanie 200 cm hvid
  129,95 kr.
 25. JOTUN
  Jotun vægmaling Lady Wonderwall Mat hvid 2,7 L
  619,95 kr.
 26. JOTUN
  Jotun Lady Essence vægmaling 9L hvid
  879,95 kr.
 27. TESA
  Tesa tætningsliste Premium Flexible hvid 6 m
  194,95 kr.
 28. EDDING
  Edding 8200 rep. fugemarker hvid
  99,95 kr.
 29. PATTEX
  Pattex monteringstape No More Nails max 120 kg
  72,95 kr.
 30. CASCO
  Casco monteringslim XtremFix+ hvid 290 ml
  223,96 kr.
  Kampagneprisen er gyldig til og med 30 maj
  Spar: 55,99 kr. Normalpris: 279,95 kr.
 31. DECOSA
  Decosa profilliste Gloria hvid 200 cm
  159,95 kr.
 32. CASCO
  Casco Husfix spartel 3kg
  193,56 kr.
  Kampagneprisen er gyldig til og med 30 maj
  Spar: 48,39 kr. Normalpris: 241,95 kr.
 33. Pinotex
  Pinotex træbeskyttelse Superdec sort 10 L
  819,95 kr.
 34. JOTUN
  Jotun træolie klar 2,7 L
  279,95 kr.
 35. SIKA
  Sika Forankringsklæber AnchorFix-1 0,3 l
  114,95 kr.

Maling & tapet

Om væggene trænger til en frisk farve eller du skal til at sætte ny vægbeklædning op, har vi hos BAUHAUS alt, hvad du behøver af malertilbehør, når du skal i gang med at istandsætte dit hjem, uanset om det er til indendørs eller udendørs brug.

Blandt vores store udvalg af varer finder du ofte maling på tilbud, billig maling og spraymaling, der gør malerarbejdet nemt. Hertil kan du gøre brug af vores fuge, lim og spartel, hvis du skal være sikker på, dine gulve og vægge står knivskarpt, når du er færdig med din renovering af boligen.

Vi fører nogle af de største mærker inden for hver af deres kategorier, så du altid kan vide dig sikker på, at kvaliteten er høj, og at du får smæk for skillingen.

Maling til dit drømmehjem

Førhen var maling ofte anvendt blot som en nødvendighed, hvor funktionalitet og praktik var tænkt før udsmykning og personligt udtryk. Nu til dags har maling en større rolle og mere æstetisk funktion i mange boliger, der er med til at afspejle personlighed, så det føles unikt og som et hjem.

Fordi maling har eksisteret og været en del af vores kultur på et globalt plan i flere tusinde år, har det udviklet sig samt introduceret og reintroduceret mange forskellige varianter igennem tiden, der hver har haft deres plads i hjemmet. Det er derfor ikke forkert at sige, at du med maling har en verden af udtryksformer at vælge imellem.

Inden du dog kaster dig ud i at male og personliggøre hele hytten, anbefaler vi, du gør brug en indendørs grunder eller en udendørs grunder, så væggen er beskyttet og malingen får en langtidsholdbar effekt, du kan have glæde af i mange år. Anvender du grunder, inden du maler, har det også den fordel, at væggen skal males med færre lag for at opnå et flot og ensartet resultat.

Kalkmaling har for nylig set en stor tilbagevenden på grund af dets matte og rustikke look, der er nemt at sætte et personligt præg på­. Alt efter om du maler med korte eller lange strøg, bliver slutresultatet vidt forskellige, hvilket giver et unikt udtryk, der aldrig vil kunne efterlignes én til én. Kalkmaling er derfor fyldt med uudtømmeligt potentiale hos den legende og kreative person, der gerne vil slippe fantasien løs med et skævt tvist.

Har du til gengæld et slidt rum, der skal males fra top til tå, skal du huske at arbejde ovenfra og ned ved at begynde med loftmaling , så det ikke drypper på et potentielt nymalet gulv. Giv derefter gulvet en tur med for eksempel hvid gulvmaling , som kan lyse rummet op. Benyt til sidst en gulvlak for at beskytte dit gulv mod ridser og give det en flot shine, hvilken du kan finde blandt vores mange varianter af lak .

Foretrækker du at arbejde med træ frem for mursten og beton, er det vigtigt, at du bruger maling, der er lavet specifikt til det formål. Har du eksempelvis nogle fine, gamle træmøbler, der trænger til en ny omgang maling, vil vores indendørs træmaling kunne puste nyt liv i dem igen. Skal træmøblernes naturlige kvaliteter derimod tones, giver du dem et fint lag bejdse , der fremhæver træets struktur og åretegning, så det bliver så smukt som på dagen, du fik det.

Til dit udendørs træværk er vedligeholdelse en stor faktor, da det skal modstå vind og vejr året rundt, hvorfor et-to lag træbeskyttelse årligt er helt essentielt som supplement til den udendørs grunder, du skal lægge, når det først bliver malet. Her får kvaliteten af udendørs træmaling samtidigt lov til at skinne igennem med sin forebyggende effekt, da det, udover at give træværket en flot farve, også hærder og gør det slidstærkt.

Slutteligt kan du gøre dit træværk en ekstra tjeneste ved at give det et lag træolie . Træolie kan findes med farve, der giver træet en ny eller supplerende farvenuance samt i en transparent udgave, som bevarer og fremhæver træets naturlige farve. Samtidigt beskytter træolien mod alment slid og begrænser udviklingen af råd og fugt, så dit træværk kan modstå vejr i alle årets sæsoner.

Malertilbehør til gør-det-selv projektet

Intet malerprojekt er komplet uden det rette malertilbehør . Går du først uforberedt i gang, kan det i værste fald ende ud i, at du skal male det hele om. Gør dig selv den tjeneste at finde ud, hvad du konkret har brug for, for at kunne fuldende malerarbejdet i første omgang, så du ikke behøver at stoppe undervejs. Det giver det bedste resultat og sparer dig en masse ekstra kræfter på den lange bane.

Er du i gang med et større malerprojekt, skal du sørge for at have god afdækning , så dit hjem og genstande er beskyttet for malerstænk og dryp. Afdækning kommer i forskellige materialer, der hver egner sig bedre til bestemte overflader frem for andre, hvilket du skal have med i dine overvejelser for at kunne bedst muligt skærme dine ejendele og gulve.

Når du maler, er tape generelt en god partner, der kan gøre dit liv meget nemmere, hvis du kender fordelene ved den enkelte slags, og hvordan det skal anvendes. Du kan bl.a. bruge det til at fastholde malermåtter med dobbeltklæbende tape såvel som at lave skarpe og lige kanter med malertape eller afdækningstape, når vægge eller andre jævne overflader skal males.

Sammensætningen af den rette malerrulle og et komfortabelt malerrulleskaft kan gøre en verden til forskel, når du er i gang med at male. For at kunne opnå den optimale effekt og få den største dækkeevne ud af din malerrulle, skal du vælge den baseret på længden af luven, hvor kort luv bruges til jævne overflader og lang luv til ujævne. Match derefter malerrullen med dit foretrukne malerrulleskaft, for eksempel et teleskopskaft, der har en god rækkevidde, hvilket gør det nemt at male lofter, så du kan male efter netop din præference.

Alt efter størrelsen på overfladen du maler, kan du med fordel gøre brug af pensler . Er det en mindre overflade, har pensler sine fordele, da de for eksempel er velegnet til detaljearbejde, der kræver en rolig hånd eller opgaver, hvor malerrullen ikke er tilstrækkelig. Pensler er samtidigt et tidsbesparende alternativ til de mindre og hurtige malerprojekter, fordi de ikke kræver lige så meget efterfølgende rengøring, som malerruller gør.

Fuge, spartel & lim når fundamentet skal være i orden

Til de større renovationer, hvor hjemmet skal have hele armen, kan du ikke komme uden om både fuge, spartel og lim . Ved at lægge et solidt fundament for hjemmet skaber du de bedste omstændigheder for et langtidsholdbart resultat, der kræver minimal vedligeholdelse som boligejer.

Når det kommer til at lægge klinker eller fliser, er det afgørende, at du får lagt en god fuge , da en utæt fuge i for eksempel brusekabinen kan være omkostningsfuld samt påvirke dit helbred, hvis der går skimmelsvamp i det. Heldigvis har vi et fint sortiment af fugemasse og fugeskum , der sammen med en fugepistol og vores guides, kommer til at gøre det både økonomisk og arbejdsmæssigt overkommeligt.

At spartle vægge kan klares uden større problemer og af de fleste personer, hvad end de har lidt eller meget erfaring med spartelmasse . For at gøre det nemt for dig selv kan du anvende en spartel til at let og jævnt fordele spartelmassen ud over hullet. Er spartelmassen ujævnt fordelt og nået at tørre ind, før du kunne rette det, kan du gøre brug af vores slibeværktøj , så væggen bliver glat og klar til at males. Alternativt kan du fuldspartle dine vægge med rullespartel , der hurtigt og enkelt påføres med en malerrulle.

Har du nogle opgaver, du vil løse uden at skulle bøvle med for meget værktøj, og hvad du ellers kan finde i værktøjskassen, har vi også, hvad du søger, og det kan være lim . Det lyder simpelt, og det er fordi, det er det. For eksempel kan søm og skruer skiftes ud med montagelim , når du skal montere paneler, hvilket også har den fordel, du ikke har huller i væggen, der skal fyldes ud senere. Dertil kan du også bruge en limpistol til alverdens kreative småprojekter alene eller sammen med familien.

Spraymaling, hvis det skal være nemt

Trænger væggene og træmøblerne til en kærlig hånd, men orker du ikke at give dem en gang maling på den traditionelle måde, hvor du skal have fat i den helt store omgang med maling og alt malertilbehøret, der hører med, så er spraymaling vejen frem.

Når du har fundet den spraymaling, der er beregnet til det materiale, du ønsker at male, ryster du blot dåsen først og derefter sprøjter nedefra og op, fra højre til venstre, for et jævnt og flot resultat. Om du bruger indendørs spraymaling , udendørs spraymaling eller en anden spraymaling, anbefaler vi, som med alt andet maling, at du anvender en grunder, inden du begynder, da det vil give malingen en længere levetid samt gøre den mere slidstærk.

Vægbeklædning beskytter og personliggør vægge

Ligesom med maling er der mange udtryksformer at hente i vægbeklædning, der kan gøre dit hjem til dit helt eget. Vægbeklædning både beskytter og dekorerer dine vægge med struktur og nuancer, som kan variere fra det klassiske papirtapet til det moderne glasvæv og glasfilt, hvor alle har deres plads og berettigede anvendelse i hjemmet.

Med brugen af tapet har du friheden til at designe præcis det udtryk, du ønsker i din bolig, uden at skulle tænke maling ind i ligningen. Du kan bl.a. bruge fototapet , murstenstapet og børnetapet , hvilket fylder rummet unikt ud og skaber en hjemlig stemning, der ellers ikke ville være mulig med et lag maling alene. Vil du derimod hellere have en normalt tapetseret væg med for eksempel savsmuldstapet, der kan males på, anbefaler vi, at du bruger det sammen med glasvæv eller glasfilt alt efter din præference.

Vælger du at bruge filt selvstændigt eller som et supplement til tapet, har det en forstærkende effekt, der beskytter mod revner og sprækker i tapet såvel som maling.

Anvender du det sammen med tapet, skal filten først sættes på væggen, hvorefter tapetet placeres ovenpå. Filt har en flot og glat overflade, du kan male direkte på, hvilket lader malingen blive bedre og mere jævnt fordelt på væggen end med normalt tapet eller glasvæv. Hertil er det også mere brugervenligt i sin opsætning modsat glasvæv, men viser hurtigt krøller og folder, hvis du sætter det forkert op eller på en ujævn overflade på grund af sit tynde materiale.

Foretrækker du at give dine vægge mere armering med en synlig struktur og et ru look, kan du med fordel vælge væv som din vægbeklædning. Modsat glasfilt er væv velegnet til de ujævne overflader i dit hjem, da det er mindre tilbøjeligt til at krølle og knække med sit tykkere og mere fleksible materiale, hvilket sikrer dig færre skader og mindre vedligeholdelse på sigt. Samtidigt dækker væv mindre ujævnheder i dine vægge, så du nemmere kan få et ensartet resultat, når du maler.

Har du styr på, om du skal have tapet, filt eller væv til at beklæde dine vægge, kan du vende øjnene mod udsmykning, der kan give dem og dit hjem den sidste fine finish. En stuk kan være med til at sætte et personligt og smukt præg i dit hjem, der varierer i sit udseende fra det sofistikerede til det stilrene. Dit valg af stuk kan derfor være med til at komplementere dit hjems stil samt skjule ledninger for en minimalistisk effekt, som står snorlige.

Køb maling online hos BAUHAUS

Når du har fundet det rigtige maling, så er det let og ligetil at bestille den direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig komme i gang med dit maleprojekt. Vi kan levere til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig med vores Click & Collect. Du bestemmer selv, hvad der er nemmest for dig.

Du har også mulighed for at komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvis du gerne vil se nærmere på vores udvalg af indendørs maling og udendørs maling. Her vil vores dygtige medarbejdere svare på dine spørgsmål og give dig yderligere information om den bedste maling til dit projekt samt, hvor meget maling du skal bruge. På den måde kan du være sikker på at få det rette produkt med hjem.

Maling & tapet

Viser 2900 produkter
Page
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto