Filtrer på...

Væv
Rating
Tilbudsvarer
Længde
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 8 produkter
Filter
Viser 8 produkter

Væv

Er du i gang med at renovere et værelse, og ønsker du at friske væggene og loftet op med en omgang maling? Så anbefaler vi, at du først sætter væv op på dine vægge og lofter, så du kan skabe et holdbart og ensartet resultat. Her på siden finder du væv i forskellige afskygninger og i høj kvalitet, så du kan finde lige, der passer til det værelse, du er i gang med at renoverer.

Hvis du foretrækker tapet fremfor maling, kan du også finde vores store udvalg af tapeter her, der vil give dine vægge en personlig og flot finish.

Hvad er væv?

Væv er en overfladebehandling, der bruges på vægge og lofter for at:

  • Gøre overflader stærkere og mere holdbare
  • Gøre overflader mere jævne og ensartede
  • Gøre overflader mere modtagelige for maling

Der findes mange forskellige typer væv, såsom glas- og miljøvæv, som begge er små tråde af fiber, der er vævet sammen til ét gennemgående klæde. Forskellen er dog, at glasvæv er lavet af små tråde af glasfiber, hvorimod miljøvæv (også kaldet fibervæv) er en slags skumtapet, der er fremstillet på genbrugspapir. Ønsker du derfor at være miljøvenlig, er miljøvævet vejen frem for dig.

Hvis du ønsker at bruge glasvæv, skal du være opmærksom på, at der findes to forskellige varianter: behandlet og ubehandlet. Behandlet glasvæv er forbehandlet, så du behøver ikke at påføre vævfylder efter det er installeret. Hvilket gør det lettere at arbejde med, fordi det er mindre skrøbeligt end ubehandlet glasvæv.

Fordele ved at vælge væv

Der er mange fordele ved at vælge væv som din overfladebehandling til dit renovationsprojekt. Nogle af de fordele inkluderer:

  • Få adskillige mønstrer: Både miljø- og glasvæv har en slags lærred lignende struktur på grund af deres vævning. Derfor afhængigt af, hvordan det specifikke materiale du vælger, er vævet, kan du få lige den tekstur og det udseende, du ønsker på dine vægge og lofter.
  • Få slidstærke overflader: De fleste typer væv er en smule tykkere og har en mere forstærkende funktion på væggen end for eksempel glasfilt. Det betyder, at du får slidstærke overflader, da vævet beskytter væggen mod revner, ridser og andre former for skader.
  • Få et fleksibelt materiale: Den vævede sammensætning gør materialet meget fleksibelt og kan derfor bøjes uden at gå i stykker. Dette gør, for eksempel glasvæv ideelt til overflader, der ikke nødvendigvis er flade.
  • Du får et flot malerarbejde: Ved maling får du typisk det bedste resultat ved at opsætte væv. Eksempelvis dækker miljø- og glasvæv små ujævnheder og sørger samtidig for, at malingen i højere grad kan sætte sig, hvilket giver et flottere resultat.

Baseret på disse fordele, er der ingen tvivl om, at uanset hvilket væv du vælger, får du stærke og flotte overflader med alle de skønne fordele, den vævede sammensætning af dit valgte materiale har at byde på.

Skal jeg vælge glasvæv eller miljøvæv?

Der er ikke den største forskel på glas- og miljøvæv - de er begge stærke, fleksible og fulde af tekstur. Dog kan der være stor forskel i hvilket mønsterudvalg hvert materiale har at byde på. I sidste ende kan valget af hvilken type væv, der skal være på dine vægge og lofter kommer an på hvilket mønster, der passer bedst til din smag.

Hvad er forskellen på glasvæv og glasfilt?

Det er vigtigt at bemærke forskellen mellem glasvæv og glasfilt , da de to typer produkter har væsentlige forskelle. Glasfilt er ikke vævet og har derfor en glattere overflade, hvilket giver dine vægge og lofter en helt glat finish. Glasfilt vil også styrke og beskytte væggen, men ikke i samme grad som glasvæv.

I dag bruges væv i mange offentlige institutioner, hvor der er meget dagligt slid, samt i mange udlejningsejendomme, fordi stoffet netop giver ekstra styrke. Filt er derimod en af de mest populære typer vægbehandlinger i private hjem, da materialet skaber glatte overflader.

Køb væv online hos BAUHAUS

Når du har fundet det rette væv, er det let og simpelt at bestille det direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. På den måde kan du nemt fuldføre projektet derhjemme uden forstyrrelser. Vi kan levere til din egen adresse, eller du kan vælge vores Click & Collect service og afhente vævet i et BAUHAUS byggemarked i nærheden af dig. Du bestemmer selv, hvad der er nemmest for dig.

Hvis du ønsker at se nærmere på vores udvalg af vægbeklædninger , er du også velkommen til at besøge dit lokale BAUHAUS byggemarked. Her vil vores dygtige medarbejdere svare på dine spørgsmål og give dig yderligere information, så du kan være sikker på at du får det rette produkt med hjem.

Væv

Viser 8 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto