Filtrer på...

Vægbeklædning
Rating
Tilbudsvarer
Produkttype
Bredde
Længde
Design
Farve
Primært materiale
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 436 produkter
Page
Filter
Viser 436 produkter
Page
 1. DECOSA
  Decosa profilliste S2 Simone 200 cm hvid
  69,95 kr.
 2. DECOSA
  Decosa pynteliste hvid 2 m hård plast
  89,95 kr.
 3. DECOSA
  Decosa profilliste S8 Stefanie 200 cm hvid
  129,95 kr.
 4. DECOSA
  Decosa profilliste Gloria hvid 200 cm
  159,95 kr.
 5. DECOSA
  Decosa profilliste Gracia hvid 2 m
  159,95 kr.
 6. DECOSA
  Decosa profilliste Lola hvid 150 cm
  24,95 kr.
 7. DECOSA
  Decosa profilliste til LED Saskia hvid 2 m
  159,95 kr.
 8. DECOSA
  Decosa profilliste Laurence 151 cm
  39,95 kr.
 9. SWINGCOLOR
  Swingcolor glasfilt grundet 70 g 25 m
  249,95 kr.
 10. DECOSA
  Decosa profilliste Greta hvid 200 cm
  169,95 kr.
 11. DECOSA
  Decosa profilliste S1 Sabrina 200 cm hvid
  89,95 kr.
 12. DECOSA
  Decosa profilliste G4 Giselle 200 cm hvid
  159,95 kr.
 13. Malerfilt ekstra grundet 100g 1 sort
  299,95 kr.
 14. DECOSA
  Decosa loftroset D100 Emilia 48 cm hvid
  519,95 kr.
 15. DECOSA
  Decosa profilliste S6 Sonja 200 cm hvid
  139,95 kr.
 16. DECOSA
  Decosa profilliste Karoline 200 x 4,2 cm hvid
  199,95 kr.
 17. AS Creation
  AS Creation strukturtapet Simply White 2 hvid
  149,95 kr.
 18. AS Creation
  AS Creation tapet beige blomster/fugle
  299,95 kr.
 19. DECOSA
  Decosa loftroset D20 Desire 28 cm hvid
  129,95 kr.
 20. DECOSA
  Decosa loftroset hvid Ø66 cm
  369,95 kr.
 21. Erfurt
  Erfurt savsmuldstapet Sprint fin hvid 20 m
  109,95 kr.
 22. DECOSA
  Decosa profilliste G1 Gabriella 200 cm hvid
  159,95 kr.
 23. DECOSA
  Decosa profilliste Stella 200 cm hvid 2-pak
  89,95 kr.
 24. DECOSA
  Decosa profilliste S7 SIlvana 2x200 cm hvid
  149,95 kr.
 25. DECOSA
  Decosa profilliste Kristine 2 m Light coving hvid
  199,95 kr.
 26. AS Creation
  Skumtapet Simply White hvid - AS Creation
  99,95 kr.
 27. DECOSA
  Decosa profilliste Melissa hvid 45 cm 4 stk.
  149,95 kr.
 28. AS Creation
  Tapet strukturprofil Simply White 3 - AS Creation
  99,95 kr.
 29. SWINGCOLOR
  Swingcolor glasvæv grundet 25 meter
  319,95 kr.
 30. AS Creation
  AS Creation tapet Wood’n Stone
  340,00 kr.
 31. DANA LIM
  Dana Lim tapetopløser 220 1 L
  83,95 kr.
 32. DECOSA
  Decosa loftroset D55 Donatella 34 CM hvid
  199,95 kr.
 33. Erfurt
  Erfurt savsmuldstapet Classico medium hvid 20 m
  109,95 kr.
 34. AS Creation
  Tapet Wood'n'Stone - AS Creation
  199,95 kr.
 35. DECOSA
  Decosa loftroset Elisa hvid Ø42 cm
  389,95 kr.

Vægbeklædning

Vægbeklædning til de store renovationsprojekter

Skal du i gang med at renovere børneværelset, istandsætte stuen eller noget helt tredje, når det kommer til at klargøre dine vægge, er vægbeklædning et uundgåeligt aspekt at have med i tankerne. Alt efter hvilken vægbeklædning du giver dig i kast med, kan du få markant forskellige stemningsfulde udtryk i rummene, der hver føles unikke.

Vægbeklædningen kan være helt diskret og bare være med til at give noget tekstur til din væg. Det kan dog også være farverigt og larmende og noget af det første, du ser, når du træder ind i et rum. Hvilken form for vægbeklædning, du vælger, er derfor vigtig i forhold til, hvilket udtryk du gerne vil have i rummet. Hos BAUHAUS har vi et stort udvalg af vægbeklædning i høj kvalitet og vejledninger, der nok skal sørge for, du kan gøre en velovervejet handel med alt, hvad der hører til.

Når det kommer til at skulle vælge vægbeklædning, kan du med fordel gøre brug af vores billige kvalitetsprodukter, som alle gør din væg klar til at blive brugt sammen med vores maling, der er lige så attraktiv på kvalitet som på prisfronten. Vores vægbeklædning indeholder, udover filt, stuk og væv, tapet i mange nuancer, hvor du helt sikkert vil finde noget, du ønsker dig, bl.a. blomstret tapet, børnetapet, ensfarvet tapet, fototapet, murstenstapet, mønstret tapet, savsmuldstapet, stribet tapet og tapet med motiv fra kendte mærker som AS Creation og Rasch.

Tre fordele ved god vægbeklædning

 • Skaber stemning med en flot finish
 • Nemt at sætte op
 • Kan tilpasses til rummet

Skab den rette stemning i dit hjem med den rette vægbeklædning

Ved du allerede, hvordan din væg skal se ud eller er du i gang med at finde ud af det, kan du med vores varierede udvalg af vægbeklædning finde inspiration eller skabe lige præcis den stemning i dit hjem, som du ønsker. Vægbeklædningen hos BAUHAUS omfatter en masse muligheder både i udseende og tekstur med brugen af glasfilt, glasvæv eller tapet, hvor du virkelig kan skabe det rette look og den rette følelse, du leder efter. Det er med til at gøre, at dit hjem bliver meget personligt og dermed også rigtig rart for dig at være i.

Har du altid drømt om at have udsigt til en skov eller havet, kan du sætte fototapet op med det motiv. Er du den mere urbane type, der gerne vil have et billigt alternativ til en rå New Yorker murstensvæg uden arbejdet og besværet, som følger med det, kan murstenstapet let imødekomme dette. Det ser rigtig flot ud, når det fylder hele væggen ud, og det kommer derfor virkelig til at sætte sit præg på rummet.

Du kan også vælge at sætte mere klassisk mønstret tapet op. Det er næsten synd, at du sætter billeder op på en væg med fototapet, men det kan du godt på en væg med mønstret tapet.

Har du lyst til at skabe et andet udtryk, end hvad normalt papirtapet kan opfylde, kan du med fordel gøre brug af vores filttapet eller glasvæv, hvilke giver en flot lærredslignende eller helt glat overflade. Filt og væv er lige så nemme at sætte op som at pille ned, i modsætning til normalt tapet, så du hurtigt kan reagere og komme i gang, når inspirationen rammer.

Glasfilt og glasvæv kan bruges selvstændigt og males på direkte eller som en overfladebehandlende forstærker sammen med normalt tapet. Glasfilt og glasvæv forlænger papirtapetets levetid ved at armere overfladen og absorbere små revner og sprækker, der kommer naturligt med tiden eller når bygningen "sætter sig". Glasfilt anvendes også ofte i forbindelse med overfladebehandling af loft af samme grund.

Ønsker du et uddybende indblik i et bestemt vægmateriale, har hver af dem også en dybdegående forklaring af deres fordele og anvendelser under deres respektive kategorier i filt, tapet og væv .

Sæt nemt dit nye tapet op

Vægbeklædning er generelt virkelig nemt for dig at sætte op alene. Der er lidt forskellige tilgange, alt efter hvilken form for tapet du vælger, men generelt er det nemt for dig at gøre det. Du kommer enten tapetklister på selve stykket med tapet eller direkte på væggen.

Hvordan du skal sætte tapetet fast, kommer an på, om du vælger papirtapet eller non-wowen filttapet. Papirtapetet er det oprindelige tapet, hvor du påfører tapetklisteret på selve tapetet og lader det sidde i 2-4 minutter, inden du sætter tapetet op på væggen. Derefter bliver det siddende i mange år og kan være svært at få af.

Vælger du non-wowen filttapet (glasfilt), skal du i stedet komme tapetklisteret på væggen. På den våde væg sætter du derefter det tørre stykke tapet. Det er langt nemmere for dig at sætte et tørt stykke tapet op på væggen frem for at skulle have et vådt og tungt stykke tapet til at hænge lige.

Finder du det alligevel trælst og frustrerende at sætte tapet op, har vi hos BAUHAUS et fint sortiment af tapetværktøj, der kan hjælpe dig med at få det nemmere på plads. Hertil har vi et par guides, der kan vejlede dig igennem tapetseringsprocessen, hvis du er i tvivl om, hvordan du gør eller har brug for tips og tricks, hvilke du kan finde her og her .

I forbindelse med tapetsering af både nye og gamle vægge kan der være en del forarbejde, inden nyt tapet kan sættes op, bl.a. at fjerne nuværende papirtapet, hvilket i de bedste tilfælde kan klares med en tapetfjerner eller tapetopløser. Nogle gange skal der dog mere til. Læs derfor meget mere om, hvordan du effektivt fjerner tapet i vores to guides, du kan finde her  og her.

Få tapetet til at gå helt ind i hjørnet  

Du kan fuldstændig tilpasse tapetet til den flade, som du vil sætte det på. Det giver dig mulighed for at sætte det op på skrå vægge, få det til at gå helt ind i hjørnet og på en række andre måder at tilpasse sig til den bolig, som du bor i.

Hvis tapetet er for langt eller for kort til det sted, hvor det skal hænge, klipper du det bare over med en saks eller skærer det over med en hobbykniv, så det passer til området. Heldigvis er det altså ikke sværere for dig at tilpasse tapetet end det.

Sådan vælger du det rigtige tapet

Når du skal vælge mellem de forskellige former for tapeter, er det først og fremmest vigtigt, at du vælger, om du vil have et papirtapet eller et non-woven filttapet. Som beskrevet ovenfor er det forskelligt, hvordan de skal sættes op, og derfor af afgørende betydning for, hvilket af dem du vil vælge.

Derudover bør det selvfølgelig også være et tapet, som du kan lide. Da det tager noget tid at pille normalt papirtapet af væggene, er det en god idé for dig, at du sørger for at vælge et, som du ikke bare kan lide nu, men som du også vil synes godt om i fremtiden. Med det moderne non-woven filttapet er det dog hverken et problem at pille ned eller sætte op, så her kan du eksperimentere uden problemer eller med frygten for permanente skader.

Er du træt af de samme gamle, kedelige vægge og vil gerne se noget nyt på dem, men ved ikke, hvad der er af muligheder eller hvordan du skal gribe det an, har vi hos BAUHAUS lavet en informativ guide til, hvordan du indretter med tapet, hvilken du kan finde her.

Skab individuelle looks i alle boligens rum

Med forskellige tapeter kan du virkelig gøre de forskellige rum i boligen unikke. Du kan vælge tapeter til børneværelset, der virkelig er med til at understrege børnenes personlighed. I stuen kan du vælge et tapet, der er med til at skabe hygge, i soveværelset et tapet, der giver den helt rette stemning, når du skal sove og i køkkenet et praktisk tapet, der er nemt at rengøre.

I nogle tilfælde vil du slet ikke tænke over, hvordan væggene i en bolig ser ud. Hvis du har gjort meget ud af at vælge det rette tapet til væggene, kan du dog være sikker på, at det ikke er den følelse, som folk træder ind i din bolig med.

Ønsker du samtidigt et mere fornemt og stilrent udseende i forlængelse af dine fine, nye vægge, er det værd at overveje en stuk. En stuk giver dig mulighed for at gøre rummet endnu mere personligt med vores gode udvalg af mønstrede og minimalistiske designs, der sikrer det enkelte rum et unikt præg, som emmer af elegance. Er du blevet nysgerrig på, hvad en stuk kan gøre for dig og dit hjem, kan du læse mere om de mange fordele ved dem samt se sortimentet på produktsiden her.

Køb nemt tapet hos BAUHAUS

Når du har fundet ud af, hvilken form for tapet eller anden vægbeklædning du gerne vil have, kan du nemt og hurtigt bestille det her på siden. Du har to valg i forhold til, hvordan du får fat på vægbeklædningen. Det nemmeste for dig er, at du vælger at få vægbeklædningen leveret. I det tilfælde har du det efter 1-4 dage, alt efter hvornår på ugen du har bestilt.

Har du brug for vægbeklædningen nu, kan du dog også vælge at bestille det som Click & Collect. I det tilfælde bestiller du det her på siden, men henter det så selv nede i dit lokale byggemarked. Vi lægger vægbeklædningen klar til afhentning tre timer efter, du har bestilt. Fordelen ved det er selvfølgelig, at du ikke behøver at bruge lang tid i byggemarkedet, og at du kan komme i gang med at tapetsere allerede i dag.

Rul op på siden og find nemt den rette vægbeklædning og dertilhørende værktøj til dit hjem.

Vægbeklædning

Viser 436 produkter
Page
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto