Indlæser

Loftmaling

(22)
  At male loftet kan være en god måde at skabe lys og nyt liv i boligen. Har du et mørkt træloft, kan det hurtigt og nemt piftes op og lysnes med en hvid loftmaling. Den hvide farve gør, at rummet synes større, mere luftigt og der vil skabes e..

Viser 22 produkter

Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Special Price 399,95 kr. Regular Price 419,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Montageservice
Fra: 178,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect

Viser 22 produkter

Loftmaling

 

Oplys rummet med loftmaling

At male loftet kan være en god måde at skabe lys og nyt liv i boligen. Har du et mørkt træloft, kan det hurtigt og nemt piftes op og lysnes med en hvid loftmaling. Den hvide farve gør, at rummet synes større, mere luftigt og der vil skabes en større sammenhæng, hvis dine vægge også er hvide.

 

Hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af loftmaling. Du vil også finde maling, der kan bruges til både loft og væg. Denne type maling egner sig godt til dig, der skal i gang med at male hele rummet i den samme nuance. Inden du går i gang med at male loftet, kan det være en god ide at starte med en dybtgående rens efterfulgt af grunder. Du kan udforske vores udvalg af indendørs grundere her. 

 

Start med loftmaling før du maler vægge og lister

Skal hele rummet males, er det vigtigt, at du gør det i den rigtige rækkefølge. Du bør altid starte med at male loft, dernæst vægge, så lister, paneler og karme og til sidst gulv. Denne rækkefølge er vigtig at huske, da du ellers risikerer at lave spildt arbejde. Vælger du f.eks. at male loftet til sidst, er der risiko for at det drypper ned på dit nymalede gulv. Undgå dette ved at følge den naturlige rækkefølge. 

 

Når først du har malet loftet, kan du fortsætte med væggene. Vi har et bredt udvalg af vægmaling og med vores smarte farvevælger, kan du sidde derhjemme i ro og mag og afprøve farverne online, før du beslutter dig. Se udvalget af tonet maling her. Når du er færdig med væggene, kan du begynde på paneler, karme og lister, for til sidst at male gulvet.

 

En solid omgang maling kan ændre et rums karakter og stemning fuldstændigt. Loftmaling alene kan gøre meget, hvis du ønsker forandring i dit hjem. Når du skal male loft, kan du med fordel anvende en malerrulle til de store flader, da det går hurtigt og er nemt at håndtere. Til hjørner, kanter og fordybninger bør du anvende en pensel eller en lille malerrulle, der passer til formålet. 

 

Loftmaling med eller uden glans?

Maling med høj glans har ofte en høj slidstyrke. Derfor har karme, lister og paneler ofte en højere glans end gulv- og vægmaling. Derfor kan du trygt vælge en mat farve som loftmaling, da der ikke forekommer slid på loftet.

 

Et loft malet med en mat glans vil ofte give et smukt resultat, da der ikke forekommer genskin. Dette er især relevant, hvis du har loftvinduer, hvor der kommer meget lys ind i rummet.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.