Filter
Viser 22 produkter

Limpistoler

Lim er et brugbart materiale, der ofte bruges både i professionelle opgaver og til privat brug. Og arbejder du med flydende lim , har du som regel brug for en limpistol. Den sørger nemlig for at smelte limpatronen eller limstifter samtidig med, at den gør det nemt at arbejde med limen.

Fra brug på papir, træ og mange andre materialer – en limpistol er et alsidigt værktøj, der ofte er smart at have til rådighed. Og med det brede udvalg af forskellige modeller hos BAUHAUS kan du nemt finde en løsning, der passer til netop dit behov.

Limpistoler kan bruges til mange forskellige materialer

Limpistoler kan både være trådløse og med ledning. Har du brug for en model, du nemt kan bevæge dig rundt med, kan den trådløse model nemt være en fordel. Det kan blandt andet være hvis du skal bruge limpistolen til et gør-det-selv-projekt, hvor du har behov for at kunne bevæge dig rundt. En trådløs model gør nemlig, at du ikke er afhængig af at være tæt på en stikkontakt hele tiden.

Til hobby eller kreative projekter er det dog ikke altid nødvendigt med en trådløs limpistol. Især til hobbybrug er der sjældent behov for at bevæge dig ret meget rundt. Og hvis du en dag har brug for at kunne gå lidt frem og tilbage med limpistolen, så kan du naturligvis tage en forlængerledning i brug. På den måde kan du give dig selv en lidt længere rækkevidde.

Vælg den rette limpistol til dit projekt

Når du skal vælge den rette limpistol, er det først og fremmest vigtigt, at du overvejer, hvilket projekt du skal bruge lim til. Der er nemlig forskel på de forskellige modeller af limpistoler samt den type lim, du kan bruge med dem.

Til professionelt brug eller gør-det-selv-projekter, kan det sagtens tænkes, at du har brug for en lim, der er virkelig stærk. Ligeledes nytter det ikke noget, at limen er nem at kradse eller hive af den type materiale, du skal lime sammen, da det sjældent giver et særligt holdbart resultat.

Derfor er det vigtigt at have styr visse faktorer, inden du køber en limpistol. Overvej blandt andet:

  • Hvilken type limstifter eller -patroner, har du brug for?
  • Hvilken størrelse, er du på udkig efter?
  • Hvordan skal temperatur- og trykreguleringen være?
  • Hvilket projekt, skal limpistolen bruges til?

Når du har styr på disse spørgsmål, bliver det hurtigt meget nemmere at vælge den helt rigtige limpistol.

Find din indre handyman frem

En limpistol kan bruges til mange forskellige formål. Og vælger du en type lim, der har en god holdbarhed, kan du hurtigt opleve fordelen ved limpistoler. Det er dog ikke den eneste form for værktøj og udstyr til gør-det-selv-typen, du kan finde hos BAUHAUS. Udover fuge, lim og spartel kan du nemlig finde et bredt udvalg af smart udstyr, der egner sig til alt fra hobbyarbejde til renoveringer eller opgraderinger af din bolig .

Skal du mere end blot at lime papir sammen, så er der altså god grund til at benytte dig af udvalget hos BAUHAUS. Og hvis du bare leder efter udstyr til din hobby, så kan du naturligvis også få hjælp hos os. En limpistol kan nemlig bruges til mangt og meget – så længe du bruger den et forsvarligt sted.

Kig forbi din nærmeste BAUHAUS

Det kan være sjovt og berigende at udføre arbejde rundt omkring derhjemme. Men det kan også nemt kræve ekstra udstyr eller få dig til at sætte spørgsmålstegn ved den bedste fremgangsmåde. Det er helt naturligt, og det sker faktisk for langt de fleste gør-det-selv-typer. Og i sådan en situation er det altid bedre at spørge om hjælp, så du kan opnå det bedste resultat første gang.

Hvis du kommer forbi dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus , kan du få svar på dine spørgsmål ved at tage en uforpligtende snak med en af vores medarbejdere. Det kan blot være, at du har brug for lidt råd og inspiration. Men det kan også sagtens tænkes, at vi kan hjælpe dig med at vælge netop den type limpistol eller andet, du har brug for.

Hvis du foretrækker at bestille dine ønskede produkter direkte hjem til dig, er dette selvfølgelig en mulighed. Men du kan også vælge at gøre brug af vores Click & Collect service, hvor du henter din bestilling i et byggevarehus. På den måde har du en ekstra chance for at få svar på alle dine spørgsmål.

Limpistoler

Viser 22 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…