Filtrer på...

Fuge, lim & spartel
Rating
Tilbudsvarer
Produkttype
Farve
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 634 produkter
Page
Filter
Viser 634 produkter
Page
 1. FISCHER
  Fischer reparationsmørtel Express cement dark grey 310 ml
  82,95 kr.
 2. ANZA
  Anza beskærepude med hjul komplet 120 mm
  109,95 kr.
 3. PATTEX
  Pattex montagelim No More Nails 300 ml
  54,95 kr.
  Kampagneprisen er gyldig til og med 23 maj
  Spar: 4,00 kr. Normalpris: 58,95 kr.
 4. SIKA
  Casco monteringslim Superfix+ hvid 300 ml
  125,95 kr.
 5. CASCO
  Malerfuge akryl hvid 300 ml - Casco
  64,95 kr.
 6. CASCO
  Vådrumssilikone Sanitary klar 300 ml - Casco
  119,95 kr.
 7. CASCO
  Casco monteringslim XtremFix+ hvid 290 ml
  279,95 kr.
 8. TESA
  Tesa tætningsliste Premium Flexible hvid 6 m
  189,95 kr.
 9. CASCO
  Casco Husfix spartel 3kg
  241,95 kr.
 10. RYOBI
  Ryobi fugepistol RCG18-0 One+ 18V ekskl. batteri og lader
  568,95 kr.
 11. SWINGCOLOR
  Swingcolor letspartel 10 L
  169,95 kr.
 12. PATTEX
  Pattex kontaktlim 50 ml
  59,95 kr.
 13. CASCO
  Gulv - & væglim CascoFlex 1 l - Casco
  313,95 kr.
 14. SIKA
  Sika Forankringsklæber AnchorFix-1 0,3 l
  103,95 kr.
 15. SIKA
  Sika Tagtætningsmasse BlackSeal-1 0,3 l sort
  79,95 kr.
 16. PLASTIC PADDING
  Plastic Padding træfylder Kemisk træ 180 ml
  78,95 kr.
 17. CASCO
  Trælim Indoor 300 ml - Casco
  104,95 kr.
 18. LOCTITE
  Universallim Power Epoxy 25 ml - Loctite
  65,95 kr.
 19. CASCO
  Casco MultiFill finspartel 250ML
  85,95 kr.
 20. PATTEX
  Pattex montagelim No More Nails Waterproof 280 ml
  50,95 kr.
 21. CASCO
  Silikone 40 ml 300 °C - Casco
  86,95 kr.
 22. ANZA
  Anza refill til beskærepude komplet 120 mm
  124,95 kr.
 23. FISCHER
  Fischer injektionsdybel Fill & Fix
  124,95 kr.
 24. CASCO
  Casco gummilim RubberFix 50 ml
  126,95 kr.
 25. CASCO
  Casco OneFill Premium 500ML
  148,95 kr.
 26. PLASTIC PADDING
  Kemisk metal 180 ml - Plastic Padding
  199,95 kr.
 27. ALPHA TOOLS
  Alpha Tools fugepistol sæt m/tilbehør
  99,95 kr.
 28. CASCO
  Monteringslim Superfix hvid 40 ml - Casco
  117,95 kr.
 29. WOLFCRAFT
  Wolfcraft mekanisk fugepistol MG 211
  169,95 kr.
 30. CASCO
  Tubesilikone klar 40 ml - Casco
  79,95 kr.
 31. CASCO
  Akrylfugemasse Basic hvid 300 ml. - Casco
  44,95 kr.
 32. WENKO
  Wenko fugehvidt med applikator 125 ml
  139,95 kr.
 33. LIP
  LIP multifuge Manhattan 5 kg
  84,95 kr.
 34. LIP
  LIP flisefuge Manhattan 5 kg
  79,95 kr.
 35. CASCO
  Casco Tagfuge Roofseal sort 300 ml
  183,95 kr.

Fuge, lim & spartel

Fuge, lim og spartel til dit næste projekt

Skal du i gang med det næste helt store renovationsprojekt, har vi hos BAUHAUS et stort udvalg af fuge, lim og spartel i høj kvalitet, der giver et tilfredsstillende og langtidsholdbart resultat. Fordi disse produkter er med til at skabe rygraden i dit hjem, vil du ikke gå på kompromis med kvaliteten af dem, da dårlig fugning, lim og spartling kan have omkostningsfulde og langvarige konsekvenser for hjemmets fundament. Derfor har BAUHAUS et bredt sortiment af billig fuge, lim og spartel samt tilbehør, der gør det nemt for dig at istandsætte dit hjem, præcis som du ønsker det, uden at gå på kompromis med kvaliteten eller holdbarheden.

Når du skal istandsætte dit hjem, kan du med fordel gøre det med vores billige kvalitetsprodukter, så resultatet sidder lige i skabet fra starten. I BAUHAUS' store sortiment finder du fuge, lim og spartel med dertilhørende tilbehør, herunder fugepistoler, limpistoler, polyfilla samt spartelværktøj og slibeværktøj fra kendte mærker som Sika, Sadolin, Probau og Pattex.

Med vores produkter kan du ikke gå galt, uanset om du skal fuge klinker, lime tapet eller spartle vægge og mindre ujævnheder. Køb derfor altid din fuge, lim og spartel online hos BAUHAUS, hvor kvalitet og pris hænger sammen. Så er du altid sikret et godt køb, hvor du får noget for pengene.

Hvad har jeg brug for til at fuge?

Har du lige købt klinker eller fliser og skal i gang med dit næste store udendørsprojekt eller renovere badeværelset, kan du ikke komme udenom at skulle fuge. Med BAUHAUS' store udvalg af produkter til fugning kommer du sikkert fra start, så du har de bedste omstændigheder for, at dit fugearbejde kommer til at sidde lige i skabet.

Fugemasse og fugeskum findes i mange forskellige udgaver, der alle egner sig til en specifik brug. Det er derfor ikke ligegyldigt, hvilken fugemasse eller fugeskum, du køber. I BAUHAUS' produktudvalg finder du bl.a. akrylfugemasse, brandfugeskum, vådrumssilikone, gulvfuge, glassilikone, tagfuge og marinefuge, der hver skal bruges til deres egne respektive projekter for det bedste resultat. Overvej derfor hvilken, der vil være bedst for dig.

Med styr på fugemassen og fugeskummen er det en god idé at kombinere dem med en fugepistol og fugepind, så du har bedre kontrol over dem og hvordan, fugen kommer til at se ud. Da fugearbejde kræver præcision og finesse gør fugepistoler det nemmere at kontrollere, hvor meget masse, der bliver fordelt, så der bliver mindre rengøring og færre fejl. Skulle der alligevel komme mere ud af fuglepistolen end forventet, kan du nemt tørre den overskydende masse væk med papir, og derved redde fugen.

Ved fugning af en flot eksponeret murstensvæg er det altid godt at have en fugepind ved hånden, da den giver dig mulighed for at skabe en masse forskellige udtryk. Fugepinden gør glitning af fuge nemt, da du blot skal bruge den til at trykke fugen nogle få millimeter længere ind i væggen, så murstenene bliver fremhævet til din præference. Vores fugepinde findes i flere forskellige størrelser, så du kan finde den rette til din væg.

Du får lige 3 gode tips med på vejen, når du skal købe fugeprodukter online hos BAUHAUS:

Sæt dig godt ind i, hvilken fugemasse eller fugeskum, du skal brugeOvervej om ekstra tilbehør ikke vil gøre dit arbejde nemmereFejl er okay, da du nemt kan redde fugen, inden den tørrer

Lim til hobby- og arbejdsbrug

Det ville være nemt at tro, at lim bare er lim, men det er det ikke. Det er et universalt redskab, der går på tværs af både hobby- og byggeprojekter. Derfor er det også vigtigt at finde den rigtige lim til det rigtige projekt, da nogle reagerer på og er bedre egnet til bestemte materialer, hvilket kan påvirke deres klæbeevne og holdbarhed. Med vores store sortiment i BAUHAUS, kan du ubesværet finde den rette lim samt tilbehør til dit projekt, hvilket vi nok skal hjælpe dig med.

Vores udvalg af lim indeholder mange varianter, der er velegnet til en lang række hobbyprojekter og arbejder, herunder bl.a. montagelim, trælim, superlim, speciallim, vævlim, kontaktlim og tekstillim fra kendte mærker som Sika, Casco, Pattex og Loctite. Vi har lavet en udførlig guide under produktsiden til lim, der uddyber diverse fordele og ulemper ved forskellige lime, så du er ordentligt klædt på i forhold til at vælge den rette til netop dit projekt. Find guiden her.

Har du brug for noget mere letanvendeligt og familievenligt lim til både børn og voksne, har BAUHAUS et fint udvalg af limstifter og limpistoler , der er særdeles gode til hobbyprojekter og præcisionsarbejde. Limpistolen varmer limstifterne op og gør det nemt at kontrollere, hvor meget lim, du benytter, uanset om du limer legetøj og dekorationer til privatbrug eller til professionelle reparationer og limeopgaver i forbindelse med dit arbejde.

Hvilken spartelmasse skal jeg vælge og hvorfor?

Som med fuge og lim har spartel og spartelmasse også en række forskellige produkttyper, der er designet med et bestemt formål in mente. Selvom spartling primært er til for kosmetiske grunde, er det vigtigt at overveje, hvilket rum, der skal spartles, før du begynder, da valget af spartelmasse kan have en effekt på udseendet og holdbarheden. For eksempel kan brugen af andet end vådrumsspartel i vådrum gå i forrådnelse. Hvilken spartelmasse du skal vælge, er derfor ikke ubetydelig.

Hos BAUHAUS har vi et stort sortiment af spartel, som får dine vægge og gulve til at se ud som nye, og vi skal nok hjælpe dig gennem hele processen, så du kan finde det helt rigtige produkt, du har brug for. Vores sortiment af kvalitetsprodukter rækker vidt og indeholder bl.a. indfarvet spartelmasse, pulverspartel, rullespartel, sandspartelmasse, vådrumsspartel, gulvspartelmasse, kemisk metal og kemisk træ fra mærker som Sadolin, Sika, Probau, og Dana Lim.

Med så stort et udvalg af forskellige spartelmasser, kan det være uoverskueligt at finde ud af, hvad man har brug for. Derfor har vi lavet en udførlig guide under produktsiden om spartel, der fortæller dig kort og præcist, hvad du har brug for at vide om de individuelle spartelmasser, hvilken du kan finde her .

Har du samtidig en lille, spirende handyman indeni, der gerne vil lære at spartle en hel væg selv eller bare gerne vil sikre sig, hvordan man præcis gør, har vi en vejledning til dette. Den går nærmere ind i, hvordan du helt lavpraktisk spartler en væg, hvad du skal være opmærksom på ved dette og hvilket spartelværktøj, du har brug for, så du kan få et jævnt og flot resultat i første forsøg. Du kan finde vores spartelguide her .

Fuge, lim & spartel

Viser 634 produkter
Page
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto