Filtrer på...

Bejdse
Rating
Produkttype
Farve
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 25 produkter
Filter
Viser 25 produkter

Bejdse

Hvorfor skal jeg bruge bejdse?

Skal du behandle dit træværk eller dine træmøbler, så er bejdse det oplagte valg. Bejdse er en væske, som anvendes til at farve træet, så det bibeholder sin struktur og åretegning. Væsken trækker ind i træet og forstærker de eksisterende mønstre i modsætning til maling, som lægger sig som et lag på overfladen og dækker træets struktur.

Bejdse vil i stedet fremhæve alt det smukke ved træet og tilføre det en dyb farve, som du selv kan vælge blandt vores mange bejdser med varierende intensitet. Her vælger du selv, om du ønsker en mørk eller lys bejdsning af dit træ.     

Vælger du at behandle dine træmøbler, vil møblerne få en varm farve og en mørkere tone. En sådan behandling vil give dine møbler et elegant og eksklusivt udtryk. Behandlingen er derfor et smart valg, hvis du har nogle billige møbler, du ønsker, skal fremstå mere eksklusive. Dine træmøbler vil samtidig få et personligt præg, der gør dem helt unikke.   

Bejdse giver nyt liv til gamle møbler 

Vil du gerne tænke miljøet ind i din boligindretning, kan du trygt vælge at bejdse, da det er et bæredygtigt valg. Behandlingen er bæredygtig, da den giver træet nyt liv og dermed forlænger levetiden. Har du et træmøbel af ældre dato, kan det med bejdse blive som nyt igen. Med bejdse kan du selv fikse dine træmøbler og skabe møbler med personlighed, som ingen andre har derhjemme. Læs mere om bejdse her.     

I vores sortiment kan du få bejdse i pulverformat fra Herdins. Pulverbejdse fra Herdins er vand- og spritopløselig og fås i flere forskellige farver. Du kan også købe oliebejdse fra Jotun, der anvendes til udendørs brug. Når du skal i gang med at behandle dine produkter, er det vigtigt, at du bruger det rigtige udstyr. Du kan se vores store udvalg af malertilbehør her.

Bejdse

Viser 25 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto