Filtrer på...

Træmaling indendørs
Rating
Produkttype
Serie
Basetype
Tørretid (t)
Farve
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 25 produkter
Filter
Viser 25 produkter
 1. SWINGCOLOR
  Swingcolor træ- og metalmaling halvblank hvid 2,5 L
  269,95 kr.
 2. Swedoor/Jeld-Wen
  Swedoor reparationsmaling hvid
  89,95 kr.
 3. SWINGCOLOR
  Swingcolor træ- og metalmaling halvblank hvid 1 L
  179,95 kr.
 4. Flere valgmuligheder
  JOTUN
  Jotun Lady Pure Nature interiørbejdse flere str.
  Fra 239,95 kr.
 5. Quick
  Quick Bengalack Universal silkemat sort 0,75 L
  349,95 kr.
 6. Flere valgmuligheder
  JOTUN
  Jotun Lady Supreme Finish 15 oliemaling flere str.
  Fra 369,95 kr.
 7. Quick
  Quick Bengalack Universal silkemat sort 0,25 L
  149,95 kr.
 8. Flere valgmuligheder
  JOTUN
  Jotun Lady Interior Finish interiørmaling 40 halvblank flere str.
  Fra 599,95 kr.
 9. Swedoor/Jeld-Wen
  Swedoor reparationsmaling RAL 9010
  144,95 kr.
 10. Sadolin
  Sadolin træ- og metalmaling RAL9010 hvid 1 L
  399,95 kr.
 11. Sadolin
  Sadolin træ- og metalmaling halvblank hvid 0,5 L
  249,95 kr.
 12. Trip Trap
  Trip Trap træbehandling Interiør ekstra hvid 0,75 liter
  219,95 kr.
 13. Flere valgmuligheder
  Sadolin
  Sadolin træ- og metalmaling halvblank flere str.
  Fra 249,95 kr.
 14. Flere valgmuligheder
  Sadolin
  Sadolin træ- og metalmaling V Super 40 halvblank flere str.
  Fra 419,95 kr.
 15. Sadolin
  Sadolin træ- og metalmaling halvblank hvid RAL9010 2,5 L
  719,95 kr.
 16. Sadolin
  Sadolin træ- og metalmaling blank hvid 2,5 L
  719,95 kr.
 17. Sadolin
  Sadolin træ- og metalmaling halvblank sort 0,5 L
  249,95 kr.
 18. Sadolin
  Sadolin træ- og metalmaling halvblank sort 1 L
  399,95 kr.
 19. Flere valgmuligheder
  Sadolin
  Sadolin træ- og metalmaling V Super 5 helmat flere str.
  Fra 419,95 kr.
 20. Sadolin
  Sadolin træ- og metalmaling hvid blank 0,5 L
  249,95 kr.
 21. Sadolin
  Sadolin træ- og metalmaling blank hvid 1 L
  399,95 kr.
 22. Sadolin
  Sadolin træ- og metalmaling halvblank hvid 1 L
  399,95 kr.
 23. Sadolin
  Sadolin træ- og metalmaling halvblank sort 2,5 L
  719,95 kr.
 24. Flere valgmuligheder
  Quick
  Jotun Quick Bengalack universallak blank flere str.
  Fra 349,95 kr.
 25. Sadolin
  Sadolin Basic træ- og metalmaling halvblank hvid 2 L
  387,95 kr.

Træmaling indendørs

En omgang træmaling indendørs kan gøre en verden til forskel for dit hjem. Uanset om du vælger at bruge meget maling eller bare en smule maling, kan du opnå et jævnt og flot resultat, der forvandler træværket i din bolig.

Med den rette træmaling kan du enten dække træets årer helt eller lade dem være synlige for at skabe en mere naturlig og rustik stil. Valget er helt op til dig og dine præferencer. Så giv dit træværk en kærlig hånd med træmaling, og se hvordan det kan forbedre dit hjem og skabe en hyggelig atmosfære.

Hvorfor skal du bruge træmaling til træ?

Indendørs træmaling er en essentiel del af vedligeholdelsen og beskyttelsen af træoverflader i hjemmet. Træ er nemlig et naturligt, levende materiale, der er udsat for skader fra fugt, støv, skidt og daglig slitage. Men ved at anvende indendørs træmaling, kan du både forlænge træets levetid og sikre, at det ser godt ud med en glat overflade i mange år frem.

Træmaling giver en beskyttende barriere mellem træet og de omgivende elementer og kan altså sige at danne en slidstærk overflade. Dette er vigtigt for at forhindre, at træet absorberer fugt og bliver beskadiget. Fugt kan nemlig føre til træets svækkelse og i sidste ende dets sammenbrud, så det er vigtigt at beskytte træoverflader mod dette. Indendørs træmaling kan også beskytte træet mod ridser, stød og andre former for mekanisk skade, der kan opstå i løbet af dagligdagen.

Ved at bruge et lag træmaling kan du også gøre det nemmere at rengøre og vedligeholde træoverfladerne. Den beskyttende film, som malingen danner, gør det sværere for støv og skidt at trænge ind i træets porer, hvilket betyder, at overfladen er nemmere at tørre af og holde ren, end hvis du arbejdede med ubehandlet træ. Dette er især vigtigt i områder som du eller din familie berører ofte, såsom gulve, trapper og dørkarme, hvor en jævn overflade er afgørende for at bevare et rent og indbydende hjem.

Brug træmaling indendørs til at fremhæve de små detaljer

Dét at male dit træværket kan få hele rummet til at lyse op og synes nyt og friskt. Det kan få det slidte til at se helt nyt ud, ligesom det kan hjælpe at flytte fokus derhen, hvor du gerne vil have det. Så er det ved at være tid til at friske dit indendørs træværk op? Gør det nemt med træmaling til indendørs brug, der kan anvendes til blandt andet paneler, lister og karme.

Nymalede lister kan gøre en stor forskel, selvom det måske ikke føles sådan, mens du maler. Faktisk er det ofte de små detaljer, der giver et fuldendt helhedsindtryk. Og netop derfor er det vigtigt, at du vedligeholder og maler lister.

BAUHAUS har et bredt udvalg, så du kan finde den type indendørs træmaling, der passer til din bolig og dit budget. Du finder træmaling i forskellige prisklasser, og sågar maling på tilbud, så du kan få malet dit indendørs træ til en billig pris. Selvom prisen er lav, er kvaliteten stadig høj, så du kan være sikker på at få et flot resultat i din bolig.

Mal dine møbler med træmaling

Hos BAUHAUS finder du ikke kun træmaling, der egner sig til paneler og lister. Vores træmaling egner sig til al slags træ i boligen - også møbler. Så har du nogle gamle træmøbler, der trænger til en kærlig hånd, kan det være et nemt og sikkert valg at give dem en gang træmaling. Det kan også være, du har fundet noget guld i det nærmeste genbrug eller et gammelt arvestykke. Bare rolig, du kan altså nemt give det nyt liv med lidt maling.

Indendørs træmaling vil ofte også kunne anvendes til andre materialer end blot træ. Dog skal du være opmærksom på, at metal skal males med metalmaling .

Mangler du inspiration til maling af indendørs træmøbler, kan du læse vores guide Sådan får du succes med maling af møbler. Her kan du få en masse tips og tricks til at friske dine gamle møbler op. I guiden kan du også læse om det vigtige forarbejde, som er en afgørende del af et malerprojekt med træmaling indendørs.

Find alt til dit projekt hos BAUHAUS

Overvejer du at starte et nyt malerprojekt, men mangler du både maling og tilbehør? Fortvivl ej. Du kan finde alt, hvad du skal bruge til dit drømmeprojekt hos dit lokale byggevarehus. Samtidig finder du også et stort udvalg af malertilbehør, hvor du kan finde alt fra afdækning, malertape og malerspande til pensler, malerruller og slibeværktøj.

Når du har fundet den rette type maling - hvad end det er metalmaling, træmaling eller noget helt tredje - kan du nemt bestille det med Click & Collect. Vælg den ønskede maling, læg den i kurven, og afhent den i dit nærmeste byggevarehus . Så er du klar til at påbegynde dit malerprojekt med indendørs træmaling uden besvær.

Træmaling indendørs

Viser 25 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto