Indlæser

Lak, olie & voks

(109)
  Lak kan anvendes til mange forskellige ting. Et af de mest anvendte laktyper er gulvlak. Har du et ubehandlet og afslebet trægulv, vil en god gulvlak give gulvet en elegant overflade. Udover at være flot at se på, vil gulvet også være mere s..

1-32 af 109 produkter

Special Price 139,00 kr. Regular Price 191,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 169,00 kr. Regular Price 229,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Special Price 169,00 kr. Regular Price 229,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 109 produkter

Lak

 

Giv gulvet lak og få et slidstærkt og smukt resultat

Lak kan anvendes til mange forskellige ting. Et af de mest anvendte laktyper er gulvlak. Har du et ubehandlet og afslebet trægulv, vil en god gulvlak give gulvet en elegant overflade. Udover at være flot at se på, vil gulvet også være mere slidstærkt, ridsefrit og kan holde i længere tid.

 

Hos BAUHAUS har vi et bredt udvalg af lak til gulv. Vi har produkter, der er vandbaserede, smudsafvisende, blanke eller matte. Vi har lidt til enhver smag, og du vil helt sikkert kunne finde lige det, du har brug for. Vores sortiment inkluderer bl.a. produkter fra mærker som Trip Trap, Junckers og Jotun

 

Møbellak til indendørs lakering

Har træmøbler en særlig plads i dit hjem, kan du også pleje dem med lak. Møbellak kan anvendes til træoverflader, der er afslebne og ubehandlede eller overflader, der allerede er blevet lakeret. Det kan for eksempel være bordplader, møbler og andet interiør.

 

Når du skal i gang med at lakere træmøbler og andre træoverflader, bør du nøje følge anvisningen på produktet. Følger du anvisningen, får du det bedste resultat, som vil beskytte træet og give det et æstetisk løft. Hos BAUHAUS har vi møbellak blank, halvblank og mat. Du bestemmer selv, hvilken overflade, du ønsker og hvad der passer til dit interiør.

 

Du kan anvende en lakpensel eller en lakrulle, når du skal lakere dine træoverflader. Vi har et bredt udvalg med både flade, klassiske lakpensler og skrå lakpensler til fornuftige priser. Vi har selvfølgelig også alt andet, du skal bruge, når du skal i gang med at male og lakere. Se udvalget af malertilbehør her.           

 

Beskyt dine egne og børnenes kreationer med lak

Lak kan anvendes i mange forskellige sammenhænge og i denne kategori kan du også finde lakspray i både en blank og en mat udgave. Lakspray kan bruges på tegninger, malerier og andre kreative sysler. Dine hobbyprojekter vil med lakspray blive beskyttet og få en flot overflade, der fremhæver farver og strukturer.

 

Lakspray er langtidsholdbar og dækker og tørrer hurtigt. Med dette produkt har du altid sikret dig en god underholdning til børnene, som vil synes det er sjovt at få tegninger og malerier sprayet med klar lak. Gaver til bedsteforældre, venner m.m. kan nu produceres i massevis!