Indlæser
Ændrede åbningstider i weekenden: Lørdag 8-18. Søndag 10-20.

TRIP TRAP

(93)
Trip Trap startede oprindeligt sidst i 1960’erne med at bygge trapper og gulvplanker af træ behandlet på samme måde som skibstømmer. Senere kom møbler og især havemøbler til og som det sidste skud på stammen kom træbehandlings- og træplejeproduk..

1-32 af 93 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 93 produkter

Trip Trap Woodcare træplejeprodukter

Trip Trap startede oprindeligt sidst i 1960’erne med at bygge trapper og gulvplanker af træ behandlet på samme måde som skibstømmer. Senere kom møbler og især havemøbler til og som det sidste skud på stammen kom træbehandlings- og træplejeprodukter fra Trip Trap Woodcare. Det er sidstnævnte produkter, du kan købe her øverst på siden. Nedenfor kan du læse historien om Trip Trap og få mere at vide om de forskellige produktkategorier.

Trip Trap Woodcare producerer træbehandlings- og træplejeprodukter til gulve, trævarer og møbler både inden- og udendørs. Firmaet har eksisteret siden slutningen af 1960’erne og startede oprindeligt med at producere trapper og gulve. Senere fulgte de legendariske træmøbler og til sidst kom så træplejeprodukterne.

Det kan du læse meget mere om længere nede på siden.

Trip Trap træplejeprodukter til trægulve

Med de rigtige plejeprodukter kan du have glæde af og forlænge levetiden på dine trægulve med mange år. Især hvis du vælger træplejeprodukter fra Trip Trap Woodcare.

Firmaet tilbyder en komplet serie af plejeprodukter til trægulve, der både omfatter produkter til forbehandling, grundbehandling og pleje og vedligehold.

Forbehandlingsprodukterne anvendes på nye, ubehandlede trægulve, eller efter du har fået slebet eller høvlet dine trægulve ned.

Efter trægulvene er blevet forbehandlet, skal gulvet have en grundbehandling med en let penetrerende træolie. Den trænger ind i og beskytter træet, samtidig med at den tillader træet at ånde.

Du kan også vælge et af Trip Trap Woodcares lakprodukter, der fås både med og uden glans og i øvrigt også fås som såkaldt skibslak. Den er endnu mere slidstærkt end de almindelige gulvlakker fra Trip Trap.

Hen over trægulvets levetid bør du regelmæssigt efterbehandle det med et af de pleje- og sæbeprodukter, Trip Trap Woodcare har udviklet til både olierede og lakerede gulve. Flere af plejeprodukterne kan også anvendes til laminat- og vinylgulve.

Desuden kan du få pletfjernere til både egetræs- og andre typer af trægulve. Dermed kan du slippe af med både kedelige rødvins-, fedt- og kaffepletter på dine trægulve.

Trip Trap træplejeprodukter til indendørs træværk

Ligesom til trægulve har Trip Trap Woodcare også en bred vifte af produkter til behandling, pleje og vedligehold af indendørs træværk. De kan anvendes til både trapper, møbler, træborde og køkkenbordplader i træ og laminat.

Produkterne giver den samme plejende og livsforlængende behandling som firmaets produkter til trægulve. Ligesom disse kan du få produkter til både forbehandling, grundbehandling og løbende vedligehold, vask og pletfjernelse.

Trip Trap plejeprodukter til udendørs træværk

Tilsvarende kan du få træbehandlings- og plejeprodukter til udendørs træværk fra Trip Trap Woodcare. De kan bruges til alt lige fra terrassebrædder i træ og ædeltræ over havemøbler og til f.eks. vinduer, trægelændere og døre.

Igen er det muligt at få plejeprodukter til både for- og grundbehandling, ligesom du kan få pleje- og vedligeholdelsesprodukter til tekstiler og polyrattan. Sidstnævnte er meget populært til havemøbler.

Forbehandlingsprodukterne kan både bruges til at rense træ og træværk, inden det behandles med et af grundbehandlingsprodukterne. Renseprodukterne fjerner både snavs, alger, mug og skimmelangreb, der let opstår på træværk og træhavemøbler, som står udendørs hele eller en stor del af året.

Grundbehandlingsprodukterne opfatter både miljøvenlige imprægneringsprodukter og olieprodukter til behandling af træet på havemøbler, vinduer, døre, terrasser og andet træværk. Desuden er det også muligt at få en særlig stenolie, der gør ubehandlede stenoverflader ikke-sugende, og tilfører overfladen et flot og glansfuldt udseende.

Trip Traps Woodcares historie

Trip Trap Woodcare er et firma, der er blevet skilt ud fra det legendariske designfirma Trip Trap. Med inspiration fra det drivtømmer folk genbrugte, når det drev i land ved stranden ud for Skagen, grundlagde Ib Møller Trip Trap i slutningen af 1960’erne. Her var målet at bygge trapper og levere gulvplanker, der var behandlet på samme måde som skibstømmer. For når træet fra de sunkne skibe kunne genbruges og holde i mange år, efter det havde ligget måske både måneder og år i havet, burde det give nogle meget holdbare produkter.

Derfor brugte han de samme miljøvenlige behandlingsmetoder med let penetrerende olier til det træ, han fremstillede sine trapper og gulvbrædder af. Samtidig forsøgte han at genskabe de farver og den overflade, som drivtømmer havde ved at efterbehandle træet med bl.a. lud. Det gav træet det samme flotte farvespil og bløde overflade.

Ikoniske havemøbler

Med tiden blev produktsortimentet udvidet til også at omfatte møbler i træ. Især de næsten ikoniske Trip Trap havemøbler kendes af alle og står i mange haver over det danske land. Sådan har det været i mange år. For møblerne bliver nemlig lavet af det samme holdbare træ, som oprindeligt blev brugt til at bygge trapper og skabe trægulve af.

Senere blev træmøblerne solgt fra og sælges og produceres nu i dag af firmaet Skagerak, som overtog Trip Trap efter at Ib Møller forlod virksomheden i 2001.

Trip Trap træbehandling- og træplejeprodukter

Den sidste produktgruppe, som kom til hos Trip Trap, var de træbehandlings- og træplejeprodukter, som firmaet havde udviklet og bygget hele deres produktion af trapper, gulvplanker og træmøbler omkring. Hvad var mere nærlæggende end at sælge dem også.

I startede var det kun meningen, at der skulle sælges træplejeprodukter til de kunder, der havde købt trapper, gulve og træmøbler fra Trip Trap. Men snart besluttede man også at sælge de træbehandlings-, lak- og ludprodukter til kunderne, som firmaet anvendte i produktionen.

Hele denne del af forretningen blev skilt ud i et selvstændigt selskab i 2004 og har siden leveret træbehandling- og træplejeprodukter til trægulve, træværk og træmøbler indendørs og udendørs. Firmaets produkter sælges i dag over hele verden og således også her fra BAUHAUS online webshop og vores varehuse over hele landet.

Vil du se vores store sortiment, kan du bare rulle tilbage til toppen af siden. Bestem selv, om du ønsker at bestille med levering på din egen adresse, eller hellere vil hente dine Trip Trap træbehandlings- og træplejeprodukter i det nærmeste BAUHAUS varehus.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.