Indlæser

Juletræsfødder

(11)
Byder du traditionen tro et juletræ indenfor i hjemmet i december måned, er det vigtigt, at du har en god juletræsfod, så juletræet kan stå flot og stabilt og ikke vælter inden juleaften. Du finder et bredt sortiment af forskellige juletræsfød..

Viser 11 produkter

Juletræsfødder til dit juletræ

Byder du traditionen tro et juletræ indenfor i hjemmet i december måned, er det vigtigt, at du har en god juletræsfod, så juletræet kan stå flot og stabilt og ikke vælter inden juleaften. Du finder et bredt sortiment af forskellige juletræsfødder her hos BAUHAUS. Se alle vores modeller ovenfor, og bestil din juletræsfod online i dag!

I begejstringen over købet af det nye juletræ kan det være let at glemme, at der selvfølgelig skal en juletræsfod til for, at dit juletræ kan stå oprejst i stuen. Hos BAUHAUS finder du flere forskellige muligheder, når det handler om juletræsfødder, og sortimentet byder blandt andet på juletræsfødder i forskellige størrelser i enten træ eller i kraftig plast. Tag et kig på udvalget, og find den juletræsfod, der passer allerbedst til dine behov.

 

Flotte juletræsfødder fra Krinner

Blandt vores mest populære juletræsfødder finder du juletræsfødderne fra Krinner, der er et tysk mærke med speciale i blandt andet design og produktion af juletræsfødder i forskellige størrelser, der er lette at montere, så dit juletræ kan stå sikkert og stabilt uden risiko for, at det pludselig vælter. Samtidig har du, med en juletræsfod fra tyske Krinner, mulighed for at vande dit juletræ løbende igennem hele julemåneden, så det holder længere – til glæde for hele familien og for gæster, der kigger forbi dit hjem i løbet af december måned til hyggeligt samvær med dig og dine nærmeste.

Juletræsfødder fra Krinner er patenterede, og der er derfor ikke andre, der kan gøre Krinner kunsten efter. Det er der heller ikke nogen grund til at forsøge på, for Krinner vil altid være bedst, når det handler om design og produktion af juletræsfødder. Juletræsfødderne fra Krinner benytter sig af et særligt wiresystem, der holder juletræet godt fast på foden, og wiresystemet gør det samtidig nemt at montere juletræet uden at skulle mase eller have for meget besvær med træet, før det står oprejst. Det patenterede wiresystem bruges i dag i mere end 90 % af alle juletræsfødder, der forhandles i Europa, og det vidner om, at en juletræsfod fra Krinner er en juletræsfod, der gør præcist, hvad den skal. Du finder juletræsfødderne fra Krinner her hos BAUHAUS, hvor de fås i størrelser fra S til XXL. Det er tykkelsen på din stamme, der afgør, hvilken juletræsfod, du skal bestille, og du kan læse mere om de enkelte juletræsfødder under hvert produkt.

 

Diskrete juletræsfødder, der gør, hvad de skal  

En juletræsfod behøver bestemt ikke at gøre meget væsen af sig, og den skal helst være så diskret som overhovedet muligt. Derfor vælger vi ikke kun juletræsfødder til vores sortiment ud fra funktionalitet, men også ud fra godt design, så du kan få en juletræsfod, der ikke forstyrrer i indretningen, men som blot gør, hvad den skal – nemlig at holde dit juletræ på plads. Hvilken af vores juletræsfødder kan du bedst lide? Find din favorit her i udvalget, og bestil den hjem i dag fra vores brede sortiment online hos BAUHAUS.

 

Alternativet til det klassiske juletræ

Er du ikke til det klassiske ægte juletræ med den tilhørende juletræsfod? Det kan der være mange gode grunde til, men det betyder ikke nødvendigvis, at du skal undvære juletræet juleaften. Der er mange fordele ved at vælge et kunstigt juletræ frem for et ægte juletræ, og du kan finde mange flotte træer med LED-lys her hos BAUHAUS. Du undgår at få et ægte juletræ, der taber grannåle i tide og utide, og som skal smides ud igen kort tid efter, at det er købt – typisk til en høj pris, fordi ægte juletræer ganske enkelt bare ér dyre i dag.

Med et kunstigt juletræ får du til gengæld ikke den samme gode granduft, men bortset fra dét er vores kunstige juletræer meget autentiske, og de kan genbruges igen og igen år efter år helt uden, at de visner, eller de begynder at drysse efter kort tid. Med andre ord kan et kunstigt juletræ være et godt alternativ til et ægte juletræ – måske bare nogle af årene, hvis du ikke har mod på at skifte det ægte juletræ ud permanent.

 

Køb en juletræsfod til dit juletræ online hos BAUHAUS

Fejrer du jul med et ægte grantræ i stuen, så har du også brug for en god juletræsfod, der sikrer, at træet kan stå stabilt og se flot ud gennem hele december måned. Vi har mange flotte juletræsfødder online her hos BAUHAUS, og du kan vælge netop den juletræsfod, som du allerbedst kan lide. Bestil den derefter hjem med bare få klik, og glæd dig til at få den leveret inden for få dage, så du også snart kan indlede jagten på det perfekte juletræ til den store aften. Vi har altid 3 måneders fuld returret og 2 års garanti på alle vores produkter – også på juletræsfødder som dem, du finder her på siden. Køb din juletræsfod i dag, og få glæde af den jul efter jul de næste mange år!

Et grantræ bliver først til et rigtigt juletræ, når det pyntes. Husk derfor også at købe julepynt til juletræet online hos os, hvor du også finder et stort udvalg af julebelysning og juledekorationer, der skaber den dejligste julestemning både inde og ude. Hos BAUHAUS elsker vi den søde juletid, og det håber vi skinner igennem i vores sortiment af alt fra juletræsfødder til decembers flotteste julepynt.  

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.