Populære produkter

LEDVANCE er en belysningsvirksomhed, der både har en fod i fortiden og fremtiden: LEDVANCE har sprang ud af Osram i 2016, og på den måde har vi både rødderne i over 100 års erfaring med lys, og de helt friske, moderne øjne, der har blik for fremtidens lys.


Vi har fokus på energieffektivitet, kvalitet og stabilitet. Vores avancerede teknologi og energi-besparende løsninger sikrer ikke kun reduceret energiforbrug, men også pålidelig og langvarig belysning. 
Fordi LEDVANCE og det gamle Osram hænger sammen, får du det bedste fra fortid og nutid med LEDVANCE - en fusion af tradition og fornyelse inden for belysning. Vores produkter kombinerer den pålidelige kvalitet fra traditionel belysning med den nyeste teknologi for optimal præstation. Fra energieffektive LED-bånd til holdbare armaturer skaber LEDVANCE en perfekt balance mellem fortidens pålidelighed og fremtidens innovation. Med vores banebrydende tilgang til lysdesign får du ikke kun pålidelig belysning, men også et strejf af modernitet. Oplev det bedste af begge verdener med LEDVANCE - hvor tradition møder fornyelse for en lysende fremtid.

Alle slags lys


Vi har et kæmpe produktsortiment og tilbyder derfor et stort udvalg inden for pærer, intelligente lyskilder, væglamper, loftslamper, plafonder, udendørslamper, dekorative lamper og pærer, LED-bånd og meget mere. Vi har også LED-rør til at erstatte lysstofrør og et stort udvalg af arbejdslamper til værkstedet eller renoveringen. Til køkkenet og alrummet har vi spots, både til indbygning eller flotte skinnespots og elegante pendler. Med smart-plugs kan du gøre ”dumme” ting smarte og styre og planlægge, hvornår fx havelamperne skal tænde og måle dit energiforbrug. Projektører med og uden sensorer til gårdspladsen eller lille lampe med sensor til over hoveddøren? Vi har et stort udvalg!
De små lyskilder, man tit overser, har vi også øje for som fx underskabsarmaturer, vågelamper eller bærbare lamper til når du lige skal hurtigt på loftet. 
Vi har altid øjnene på fremtidens tendenser og muligheder og tilføjer løbende nye og innovative produkter til vores sortiment.

SMART+ gør det let for dig


Vores intelligente serie af smart-belysning hedder LEDVANCE SMART+. Her kan du vælge både lamper og pærer, der styres via Wi-Fi, Zigbee eller Matter. Med vores gratis app kan du opsætte, indstille og styre lyset. Du kan fx lave rutiner, så lyset fx tænder, når solen går ned, eller fx hver onsdag klokken 17 i entreen, når din søn kommer hjem fra fodbold. Du kan også lave automatiseringer, så når familien samles på sofaen til filmaften, kan du med et klik indstille lyset til tv-hygge. Har du en smarthøjttaler som fx Google, kan du også tale til lyset. Så slipper du for at lede efter kontakter eller mobilen – du siger bare, hvad du vil have lyset til at gøre.
På den måde kan du enkelt og overskueligt skræddersy og tilpasse belysningen i dit hjem til præcis din hverdag. Og det er nemt at ændre eller styre på farten, hvis du fx skal ud at rejse og gerne vil have, at det ser ud til, der er nogen hjemme.

LEDVANCE i BAUHAUS


Se vores store sortiment hos Bauhaus! Både i deres fysiske butikker og online står Bauhaus stærkt sammen med LEDVANCE, og du kan hurtigt få et overblik over alle mulighederne. I Bauhaus kan du få alle de forskellige produkttyper og få kompetent råd og vejledning. Hold øje med gode tilbud og nye produkter fra LEDVANCE i Bauhaus!

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto