Den velkendte lysproducent Philips tilbyder lamper til hele hjemmet. Gå på opdagelse i vores udvalg her hos Bauhaus for at finde de lamper, der passer perfekt til både din indretning og hverdag. Med funktioner som SceneSwitch og All in one kan du vælge Philips lamper, der kan dæmpes i lysstyrke og endda også justeres fra varmt til køligt hvidt lys. Vælg mellem spotlamper, loftslamper, udendørslamper og endda lamper designet specifikt til dit badeværelse. Philips giver dig mulighed for at indrette enhver del af hjemmet med netop den belysning, der er brug for.

Køkkenet – hjemmets hjerte

Den rette belysning giver utallige muligheder for at udnytte køkkenet fuldt ud. Køkkenet er hjertet i mange i mange hjem, og det danner rammerne for aktiviteter fra morgen til aften og både til hverdag og festlige anledninger. Flotte loftslamper med blødt LED lys byder køkkenets gæster varmt velkommen, mens funktionelle lamper og spots med klart, hvidt lys sørger for god arbejdsbelysning til madlavningen. Vælg med fordel dæmpbart lys over siddeområder, så der både kan spises morgenmad, læses lektier og drikkes eftermiddagskaffe i det helt rette lys.

Soveværelset – fredfyldt oase

I soveværelset er den rigtige belysning essentiel for at skabe en behagelig og afslappende atmosfære. Valget af dæmpbart lys i varme hvide nuancer giver bedre muligheder for at vågne blidt om morgenen og falde til ro om aftenen. Derfor er justerbart lys ved sengebordet og blidt lys fra en loftslampe et godt sted at starte i ethvert soveværelse. Er der behov for ekstra oplysning af rummet, kan spotlamper med fordel bruges til at give lys til hjørner, langs vægge og rettet mod klædeskabe og personlige ejendele.

Stuen – familiens samlingspunkt

I stuen kan der med stor fordel tænkes flere lag af lys ind i indretningen. Som samlingspunkt for mange forskellige aktiviteter er det ideelt at have belysning i stuen, der både egner sig til læsning, filmaftener, hjemmearbejde og sociale sammenkomster. Her er det oplagt at vælge lamper, der kan dæmpes i lysstyrke og justeres fra varme til kølige hvide nuancer. Med en blanding af bord-, gulv- og loftslamper kan der også let skabes både hyggelig stemningsbelysning og gode zoner til forskellige aktiviteter.

Badeværelset – velvære & rutiner

Med den rette badeværelsesbelysning er der stor hjælp at hente til de daglige rutiner. Badeværelset er et multifunktionelt rum, og der skal gerne både være godt lys foran spejlet og mulighed for at slappe af i badet. Dæmpbare spots og loftslamper sørger for en god funktionel belysning, samtidig med at de kan dæmpes til at skabe en mere afslappende atmosfære. Lys langs badeværelsesspejlet er ideelt til hverdagens morgen- og aftenrutiner foran spejlet.

Uderum – helårlig udendørsglæde

Udendørslamper hjælper dig med at få mere glæde af dine udeområder. Fra at blive mødt af en oplyst indkørsel og forhave på en mørk vinterdag til at forlænge de lune sommeraftener på altanen eller i baghaven. Lys på altanen, terrassen og i haven giver dig flere timer at nyde udendørs og er med til at skabe hyggelige rammer om dine aktiviteter. Ved at tilføje lys til dine uderum på husets forside får du både en varm velkomst hjem og en sikkerhedsforanstaltning, der hjælper med at holde ubudne gæster væk.

Lamper og belysning fra Philips

I sortimentet af lamper og belysning fra Philips finder du blandt andet LED-pærer, børnelamper og lysstyringssæt til trådløs dæmpning af lyset. Hollandske Philips er blandt verdens førende producenter af alverdens former for forbrugerelektronik, og det er ikke uden grund, de også er blandt forbrugernes foretrukne mærker. Philips har nemlig i årevis produceret elektronik og komponenter efter nogle af de absolut højeste standarder, og derfor er man som kunde også altid garanteret et produkt, der holder i årevis. Produktsortimentet fra Philips spænder vidt og bredt, men i denne specifikke kategori vil du især finde varer inden for lamper og belysning.

Find den flotteste lampe til børneværelset

børnelamper fra Philips fås i et utal af farver, former og i en stor variation af sjove og velkendte temaer. Kreativiteten har fået frit løb for Philips, og det har resulteret i et imponerende udvalg af lamper til børneværelset, hvor der bestemt ikke er sparet på de farverige og fantasifulde designs. Nogle af lamperne er eksempelvis udarbejdet med inspiration fra Disneys mange børneklassikere, som vil være et hit på nat- eller skrivebordet på ethvert børneværelse.

kundecenter. til nemt og hurtigt at regulere på lysets skarphed, så forhandler vi ligeledes en række produkter fra Philips til dette formål. Her finder du lysstyringssystemer, som med et smarte og innovative teknik kan betjenes via en kontakt eller direkte fra din smartphone eller tablet. Et lysstyringssæt fra Philips hjælper dig til ubesværet at styre dine forskellige lyskilder uanset hvor du befinder dig! Lyset kan reguleres i et interval, som giver dig den perfekte belysning til enhver situation. Det kan i særdeleshed være en fordel, når børnene skal lægges til at sove, så den flotte Disney-lampe fra Philips kan være tændt på lavt blus hele natten.

Den bedste service og de skarpeste priser

Hos BAUHAUS sætter vi en ære i at give vores mange kunder en service ud over det sædvanlige. Det gælder uanset om du handler hos vores fysiske BAUHAUS-varehus, eller om du handler her på siden via webshoppen. Når du køber dine varer online – fra eksempelvis Philips – så får du også en lang række fordele med i købet. Du får blandt andet hele 12 måneders returret på dine varer, professionel rådgivning, hurtig fragt og mulighed for hjælp og assistance fra vores kompetente medarbejdere i kundecenter.

Hvis du gerne vil se dine varer, inden du beslutter dig for et køb, så husk, at du altid er velkommen i vores mange varehuse rundt omkring i landet. Her vil du kunne få råd og vejledning fra de faglærte ekspedienter, som med glæde hjælper dig godt på vej. Når du handler i varehusene får du desuden mulighed for at benytte dig af en række ekstra ydelser, såsom tilskæring, trailerlån, leje af varevogn, nøgleservice og meget andet.

Slå dig løs i det store udvalg af spændende produkter fra Philips, og bestil dine varer allerede i dag – vi leverer selvfølgelig helt hjem til dig.

 

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto