Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

Philips udendørs væglampe Arbour H22,1cm 6W sort

458,95 kr.

Philips udendørs væglampe Arbour H22,1cm 6W sort er en elegant og funktionel lampe, der vil lyse op i dit hjem og omkring dit hus. Med den ind...

Fuld produktbeskrivelse
Montageservice fra 795,00 kr. pr. stk.
Vil du have hjælp til montering?

BAUHAUS Montageservice tilbyder dig som kunde montering og installation til en startpris for dette produkt. Der lægges et startgebyr på 0 kr. på dit tilbud. Hvis du som kunde vælger, at håndværkeren skal have dine vare med til opstart af opgaven, vil opstartsgebyret være på 999 kr.

Produktbeskrivelse

Philips udendørs væglampe Arbour H22,1cm 6W sort er en elegant og funktionel lampe, der vil lyse op i dit hjem og omkring dit hus. Med den indbyggede sensor tændes lampen automatisk, når du kommer hjem eller når nogen passerer inden for sensorens rækkevidde.

Denne væglampe er lavet af holdbart aluminiumsmateriale og har en smuk antracitgrå farve, der passer perfekt til enhver udendørs indretning. Med målene 22,1x16,6x7,5 cm har den en kompakt størrelse, der gør den nem at placere på væggen.

Lampen bruger en integreret LED-lyskilde med en effekt på 6 W, hvilket svarer til en traditionel lyskilde på 47 W. Den har en lysstyrke på 600 lm og afgiver en varm hvid lysfarve, der skaber en behagelig atmosfære omkring dit hjem.

Arbour væglampen er ikke-dimbar og har en lang levetid på op til 25.000 timer. Den har en IP44-klassificering, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs. Lampen er også klassificeret som klasse II, hvilket betyder, at den er dobbelt isoleret og ikke kræver jordforbindelse.

Med en garanti på 5 år på LED-modulet kan du være sikker på, at denne væglampe er af høj kvalitet og vil give dig mange års pålidelig belysning. Bemærk, at lampen har en integreret LED-lyskilde, hvilket betyder, at lyskilden ikke kan udskiftes.

 

Specifikationer

More Information
Produktnavn Philips udendørs væglampe Arbour H22,1cm 6W sort
Artikelnummer 1174384
Vægt, kg. 0.815000
EAN-nr 8718696131251
Nettovægt, kg. 0.695
Varemærke PHILIPS
Produkttype Væglamper
IP-klasse IP44
Lyskilde inkluderet Ja
Motion sensor Ja

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto