Filtrer på...

Væglamper ude
Rating
Tilbudsvarer
Produkttype
Serie
Bredde
Længde
Effekt (W)
Spænding (V)
Dæmpbar
Fatning
IP-klasse
RA-værdi
Sensor
Materiale lampearmatur
Materiale lampeskærm
Farve
Pris
DKK
Varemærke
Lumen (lm)
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 351 produkter
Page
Filter
Viser 351 produkter
Page
 1. STEINEL
  Sensorlampe XLED home 2 sort - Steinel
  1.199,00 kr.
 2. EGLO
  EGLO væglampe Navedo op sort patina 47,5 cm
  289,95 kr.
 3. EGLO
  Væglampe Laterna 4 nedadvendt sort - Eglo
  259,95 kr.
 4. STEINEL
  Sensorlampe XLED home 2 hvid - Steinel
  1.199,00 kr.
 5. EGLO
  Eglo væglampe Calpino LED antracit
  373,95 kr.
 6. STEINEL
  Sensorlampe udendørs L585 sort - Steinel
  379,95 kr.
 7. MARKSLÖJD
  Markslöjd væglampe Caris sort Ø20 cm
  514,95 kr.
 8. DYBERG LARSEN
  Dyberg Larsen udendørs væglampe Stege Up/Down matsort 21 cm
  299,95 kr.
 9. EGLO
  Eglo LED sensorlampe Gavello batteri 0,5 W
  142,95 kr.
 10. NORDLUX
  Nordlux væglampe Fold 10 cortenstål LED
  679,95 kr.
 11. EGLO
  Eglo væglampe Laterna 4 med sensor sort 36 cm
  464,95 kr.
 12. DYBERG LARSEN
  Dyberg Larsen Neptun sort væglampe udendørs
  499,95 kr.
 13. EGLO
  Eglo væglampe Medellin udendørs antracit
  159,95 kr.
 14. EGLO
  Eglo udendørs væglampe Medellin antracit
  137,95 kr.
 15. PHILIPS HUE
  Philips Hue udendørs LED-væglampe Resonate White and Color Ambience sort 2x8 W
  1.149,00 kr.
 16. MARKSLÖJD
  Markslöjd LED væglampe Garden 24 sort 0,8 W Ø10 cm
  504,95 kr.
 17. OSRAM
  Osram væglampe Torch Nightlux batteridrevet med sensor
  142,95 kr.
 18. MARKSLÖJD
  Markslöjd Garden 24 ude væglampe H15 cm sort
  579,95 kr.
 19. DYBERG LARSEN
  Dyberg Larsen væglampe DL25 sort Ø25 cm
  749,95 kr.
 20. PHILIPS HUE
  Philips Hue væglampe Lucca antracit E27 9,5 W
  747,95 kr.
 21. STEINEL
  Sensorlampe udendørs L15 sort - Steinel
  619,95 kr.
 22. OSRAM
  Osram væglampe Stair Nightlux batteridrevet med sensor
  139,95 kr.
 23. DYBERG LARSEN
  Dyberg Larsen udendørs væglampe Stege sort
  299,95 kr.
 24. EGLO
  EGLO væglampe Navedo ned sort patina 47,5 cm
  358,95 kr.
 25. STEINEL
  Sensorlampe XLED curved antracitgrå - Steinel
  944,95 kr.
 26. STEINEL
  Sensorlampe udendørs L585 hvid - Steinel
  379,95 kr.
 27. ANETA LIGHTING
  Aneta ude væglampe Ribb IP44 E27 sort
  399,95 kr.
 28. DYBERG LARSEN
  Dyberg Larsen udendørs lampe Hadsten
  349,95 kr.
 29. DYBERG LARSEN
  Dyberg Larsen væglampe DL20 sort/stål G9 Ø20 cm
  649,95 kr.
 30. PHILIPS HUE
  Philips Hue udendørs LED-væglampe Appear White and Color Ambience sort 2x8 W
  1.149,00 kr.
 31. STEINEL
  Sensorlampe udendørs L1 sort - Steinel
  454,95 kr.
 32. NORDLUX
  Nordlux væglampe Fold 10 sort LED
  813,95 kr.
 33. OSRAM
  Osram væglampe Hall Nightlux batteridrevet med sensor
  142,95 kr.
 34. DYBERG LARSEN
  Dyberg Larsen væglampe DL31 sort/stål E27 Ø31 cm
  887,95 kr.
 35. LEDVANCE
  Ledvance væglampe Smart+ WiFi Floodlight LED 20 W RGBW IP65
  540,00 kr.

Udendørs væglamper

Synes du, at det er mørkt i din indkørsel eller ved hoveddøren, når du kommer hjem om aftenen og skal finde nøglerne frem fra tasken? Eller mangler du nye udendørs væglamper til husfacaden eller terrassen til at skabe stemning og moderne lyseffekter?

Hos BAUHAUS forhandler vi et stort udvalg af udendørs væglamper med en lang række funktioner og til mange forskellige formål. Inden du går i krig med at finde dine nye væglamper blandt vores sortiment, kan du med fordel gøre dig en række overvejelser om, hvordan din udendørsbelysning skal se ud og hvilke funktioner, den skal have – for den er nemlig ligeså vigtig som din indendørsbelysning.

Sikkerhed med udendørslamper

I overvejelsen om, hvilke væglamper du skal have, er det værd at overveje om belysningen skal skabe tryghed og sikkerhed. Udendørs væglamper kan være med til at skabe orienteringslys og sigtbarhed i mørke områder ved hoveddøren, garagen eller carporten, når du kommer hjem om eftermiddagen i de mørke vintermåneder eller om natten.

Væglamper med lys- eller bevægelsessensorer vil være velegnet til sådanne steder. Med en bevægelsessensor skal lyset ikke stå tændt hele dagen, men tænder derimod automatisk, når den registrerer bevægelse eller mørke. Sådan en udendørslampe kan desuden virke præventivt overfor indbrudstyve, og du vil blandt BAUHAUS’ sortiment finde væglamper med sensorer i moderne, stilrene designs til enhver smag og med varierende lysstyrker, alt efter hvor lampen skal hænge.

Skab smukke lyseffekter i dit udendørsmiljø

Udendørslamper kan også være med til at skabe smukke lyseffekter på husfacaden og forlænge sommeraftenerne på terrassen. Canto serien af udendørslamper fra Nordlux har eksempelvis forskellige lysindsatser, som kan skabe et moderne lysbillede i ned- og opadgående retning og fremhæve husfacadens struktur og detaljer, samtidig med at du kan orientere dig omkring huset.

Udendørs væglamper kan ligeledes være med til at oplyse terrassen smukt og behageligt og forlænge sommeraftnerne. Her er der ofte ikke brug for væglamper med en høj lysstyrke, man kan i stedet nøjes med lamper, der skaber et diffust og behageligt lys, som vil bidrage med stemning og varme i samspil med terrassens øvrige havemøbler, blomster og planter.

Tag et kig blandt vores væglamper fra mærker som Markslöjd og Eglo, hvor der findes både klassiske, moderne og dekorative lamper i forskellige materialer og farver, som med sikkerhed kan bidrage med stemning og udseende til din husfacade.

Lysretning, LED og farvetemperatur - hvad skal jeg vælge?

Alt efter hvor dine væglamper skal hænge, er det også vigtigt at tænke på lysretning. Væglamper med et bredt og diffust lys er velegnet til generel belysning af terrasser, husfacader og indgangspartier, mens væglamper med et nedadrettet og koncentreret lys er velegnet til oplysning af eksempelvis hoveddøren og dør- og ringeklokken.

Har du øje på en væglampe med både ned- og opadrettet lys, kan den fungere både som markeringslys og som effektfuld, supplerende belysning.

Skal væglamperne anvendes som effektfuld belysning på terrassen, ved hoveddøren eller lignende steder, er det oplagt at vælge lyskilder med varm hvide farvetemperaturer. Den varme farvetemperatur sikrer et stemningsfuldt lys, der skaber hygge og giver en flot kontrast til de mørke husfacader.

Lyskilder med kolde og hvide farvetemperaturer er derimod velegnet til direkte orienteringslys – det kunne være væglampen ved garagen eller skuret, som skal hjælpe med at finde bilnøglen en tidlig, mørk vintermorgen, eller hvis du har behov for at inddrage skuret som arbejdsplads til et hobbyprojekt.

Det er også værd at overveje, om lyskilden skal være energivenlig med en lang levetid, og dermed mere vedligeholdelsesfri.

Hvis du beslutter dig for at gå efter den energivenlige udendørslampe, er væglamper med indbyggede LED-lyskilder et godt valg.

Indbyggede LED-lyskilder har ofte en forventet levetid på mellem 10.000 og 25.000 timer og et lavt energiforbrug, der kan spare dig for mange penge på elregningen. Samtidig tåler de ofte bedre kulde og udsving i temperaturer og er derfor særligt velegnede som lyskilder i udendørs væglamper.

Er dine nye væglamper uden lyskilde, overvej da også at anvende LED-pærer, der fås i et bredt udvalg med populære fatninger som E27 og E14. Pærerne fås i mange former og designs – og med de samme fordele som indbyggede LED-lyskilder.

Vælger du en udendørs væglampe med en indbygget LED-lyskilde eller en LED-pære til din lampe, kan du med fordel læse om LED nederst på siden her.

Robuste materialer

I sortimentet af udendørs væglamper finder du lamper, der passer til dit hus’ karakter og stil, uden at skulle gå på kompromis med lampens holdbarhed og modstandsdygtighed overfor vind og vejr.

Når du er på udkig efter en ny udendørs væglampe er det vigtigt at holde øje med lampens tæthedsgrad – dens IP-grad – som siger noget om dens evne til at modstå fremmedlegemer og vand.

Første tal efter IP beskriver lampens tæthed i forhold til støv i en skala fra 0 til 6, mens det andet tal beskriver tætheden i forhold til vand i en skala fra 0 til 8.

Med hensyn til udelamper skal en væglampe, der hænger under et udhæng mindst have en tæthedsgrad på IPX3. Hvis den hænger frit, skal den være mærket med minimum en IPX4 tæthedsgrad.

Har dine udvalgte væglamper eksempelvis en IP-grad på IP44 er den velegnet til udendørs brug, hvor der er risiko for, at den udsættes for vand og regnvejr.

Moderne farver og former

Ligeså vigtig som væglampens materiale, er dens design og farve. Blandt BAUHAUS’ sortiment af væglamper kan du finde moderne og stilrene farver og materialer som kobber, sort og galvaniseret stål, og du vil have rig mulighed for at finde netop de væglamper, der klæder husets facade.

Tag eksempelvis et kig på Nordlux’ Scorpius serie af klassiske, halvmåneformede udelamper i bl.a. kobber. Med et stilrent og tidløst design vil de let kunne indgå i samspil med husfacader i mursten og træ.

Firkantede udendørslamper til væggen, der skaber flotte lyskegler i op- og nedadgående retning, er ligeledes et moderne valg til huset, som du kan finde i et bredt udvalg hos BAUHAUS.

Er du på udkig efter en udendørs væglampe, der har et anderledes og dekorativt design, vil lanternevæglamper i både traditionelle og nyfortolkede designs være et godt valg. En lanternevæglampe ved hoveddøren byder dine gæster velkommen med et behageligt og stemningsskabende lys.

Hos BAUHAUS finder du altså et bredt udvalg af udendørs væglamper med funktioner, lys og design til ethvert behov og for enhver smag.

Når du skal i gang med at finde de rette væglamper, kan du gøre brug af vores underkategorier i venstre side, hvor du nemt og hurtigt kan indsnævre antallet af produkter til lige dét, du søger.

Væglamper ude

Viser 351 produkter
Page
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto