Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

Philips væg lanterne Arbour H22 antracigrå

339,95 kr.

Opgrader din have med den moderne og elegante Philips væg lanterne Arbour. Denne udendørs lampe giver en smuk belysning på husvæggene. Lyspane...

Fuld produktbeskrivelse
Montageservice fra 795,00 kr. pr. stk.
Vil du have hjælp til montering?

BAUHAUS Montageservice tilbyder dig som kunde montering og installation til en startpris for dette produkt. Der lægges et startgebyr på 0 kr. på dit tilbud. Hvis du som kunde vælger, at håndværkeren skal have dine vare med til opstart af opgaven, vil opstartsgebyret være på 999 kr.

Produktbeskrivelse

Opgrader din have med den moderne og elegante Philips væg lanterne Arbour. Denne udendørs lampe giver en smuk belysning på husvæggene. Lyspanelet er indrammet af et slidstærkt hylster i støbt aluminium, der sikrer holdbarhed og stil.

Denne lampe er lavet af aluminium i en antracitgrå farve, der passer perfekt til enhver udendørs indretning. Med målene 22,1 x 16,6 x 7,5 cm passer den nemt ind på væggen uden at optage for meget plads.

Arbour væg lanternen har en integreret LED-lyskilde med en effekt på 6 W, hvilket svarer til en traditionel pære på 47 W. Denne lyskilde giver en varm hvid belysning med en lysstyrke på 600 lm. Lampen er ikke dæmpbar, men har en lang levetid på op til 25.000 timer.

Med en IP44-klassificering er denne lampe beskyttet mod støv og vandstænk, hvilket gør den velegnet til udendørs brug. Den har også en garanti på 5 år på LED-modulet, så du kan være sikker på kvaliteten.

 

Specifikationer

More Information
Produktnavn Philips væg lanterne Arbour H22 antracigrå
Artikelnummer 1174349
Vægt, kg. 0.790000
EAN-nr 8718696131244
Nettovægt, kg. 0.670
Varemærke PHILIPS
Produkttype Væglamper
IP-klasse IP44
Lyskilde inkluderet Ja

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto