Filtrer på...

Grill
Rating
Lager og levering
Sorteret efter:
Filter
Desværre ingen varer, der passer med dine valg.
Filter

Gasgrill tilbud

Mangler du en ny grill eller grilltilbehør, så er dette siden for dig. Her finder du vores restsalg af begge dele fra kendte mærker, som eksempelvis Weber, Dancook og Kingstone. Du kan grille året rundt, det kræver blot det rigtige grill- og rengøringsudstyr. Er du på udkig efter et komplet grillsæt, kan du også være heldig at finde det til en rigtigt god pris i denne kategori.

Skal du vælge gasgrill eller kulgrill?

Måske har du allerede besluttet dig for at vælge en gasgrill, eller også kan det være, at du blot undersøger vores sortiment af forskellige typer af grill - og så kan det være fordelagtigt at kende til forskellene på en gasgrill og en kulgrill.

Mange grillentusiaster har en holdning til, hvilken type grill, der er den "rigtige", og mange hævder, at de kan smage forskel på maden, da kulgrill giver ekstra smag. Men reelt er der dog ikke den helt store forskel på gas og kul, og flere grilleksperter deler også den holdning.

Kullene i en kulgrill kan i nogle tilfælde godt tilføre lidt mere smag til maden, men denne smag kan du også sagtens opnå med en gasgrill. Du kan eksempelvis købe en røgboks til din gasgrill og ryge dit stykke kød sammen med træflis eller røgflis. Her kan du vælge mellem forskellige træsorter, der hver især giver en unik smag. 

BAUHAUS har lavet en guide til dig om røgflis. Du kan læse vores guide om røgflis her. Det er altså op til dig og dine egne præferencer, der skal afgøre, hvilken slags grill du skal vælge. Du kan se vores udvalg af gode tilbud på gasgrill her på siden.

Find den rette gasgrill til dine behov

En klar fordel ved gasgrill er, at den er hurtig at tænde, så du nemt kan komme i gang med madlavningen. Typisk går der omkring 10 minutter, før gasgrillen er varmet op og klar til brug, hvilket er betydelig hurtigere end kulgrillen. Alligevel forbinder mange kulgrillen med en vis charme, hvor du kan tage dig god tid med madlavningen en sommeraften.

Hos BAUHAUS kan du få tilbud på gasgrill i flere forskellige prisklasser. Du kan sagtens finde en gasgrill i vores restlager i en høj kvalitet, og som lever op til alle dine forventninger. På samme måde har du også mulighed for at finde en gasgrill på tilbud fra de kendte mærker. 

Typisk er en kulgrill en billigere grill, når du sammenligner indkøbsprisen, men på den lange bane er en gasgrill faktisk et billigere alternativ for dig - også selv om du skal anskaffe dig gasflasker til grillen. 

Når du har brugt en gasflaske, kan du få den fyldt op igen, og en gasflaske på 10 kilo koster generelt under 200 kroner. Levetiden på sådan en gasflaske afhænger naturligvis af dit forbrug, men den kan godt holde en halv sæson. Til sammenligning kan du måske få op til 20 kilo kul i en god kvalitet til samme pris, og det rækker ikke til mange grillaftener. 

Uanset om du griller med kul eller gas, så er der visse sikkerhedskrav, som du skal være opmærksom på. Generelt er det meget sikkert at benytte en gasgrill, men det er en god idé at klikke regulatoren på gasflasken af, når du er færdig med at grille. Ligeledes er det fornuftigt, at du regelmæssigt tjekker gasslangen for slitage, og at regulatoren fungerer uden problemer.

Køb din gasgrill online hos BAUHAUS

Efter du har fundet en gasgrill, der imødekommer dine behov, så kan du nemt og hurtigt bestille den direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig komme i gang med at grille derhjemme. Vi leverer både til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus i nærheden af dig med vores Click & Collect. Det er naturligvis op til dig, hvad du foretrækker.

Du har også altid muligheden for at komme og besøge os i et af vores BAUHAUS byggevarehuse, hvis du gerne vil se nærmere på alle vores tilbud på gasgrill. Her kan vores dygtige medarbejdere give dig mere information, og de kan svare på dine spørgsmål. På den måde kan du nemlig være sikker på at få den rette gasgrill med hjem.

Grill

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto