Sådan vælger du de rette altanmøbler


Hvis du er ved at indrette din altan, så er det svært at komme udenom, at du har brug for nogle møbler dertil. Altanmøbler er det, der gør, at du for alvor kan nyde din altan og slappe af derude, når vejret tillader det.

En altan er din mulighed for at skabe en oase, hvor du kan have det rigtig rart og lave præcis det, du har lyst til. Men det stiller også nogle krav til indretningen. Og indretningen består i høj grad af de møbler, du vælger til din altan. 

Uanset om du har en lille altan eller en større, der tillader, at du vælger større altanmøbler, så kan du sagtens finde en god løsning. Læs med herunder og bliv klogere på, hvordan du vælger altan møbler til, ja, din altan.

Sådan indretter du din altan med smarte altanmøbler


Når du skal vælge de rette møbler og indrette din altan, skal du først og fremmest gøre op med dig selv, hvad din altan skal kunne. Eller hvad du skal kunne lave på din altan. Vil du gerne kunne sidde på altanen med en kop kaffe og nyde det? Eller vil du kunne slange dig på en liggestol eller måske en loungesofa? 

På den store altan har du flere muligheder. Men selv med en lille altan er der muligheder nok for, at du kan få de helt rigtige altanmøbler. Men det værste du kan gøre, er at proppe din altan med alt muligt, så hele altanen drukner i ting og sager.

Mange vil nemlig også gerne have planter på deres altan. Kombinationen af altanmøbler og planter gør, at du for alvor kan skabe en oase, hvor du kan have det rigtig godt. 

Du skal også orientere dig om, hvor og hvornår solen står på din altan. Hvis du kun har morgensol, så er det måske ikke en solseng eller lignende havemøbler, du skal vælge. Fordi, uden sol har de ikke meget værdi. Her kan du måske vælge nogle praktiske altanmøbler, hvor du kan spise din aftensmad eller få plads til en grill på din altan.

Det kan også være, at din altan er placeret, så du får sol hele dagen. Her kan det være en fordel at sætte en altanparasol op, så du også kan få skygge på din altan. Hvis det blæser meget, der hvor du bor, kan du med fordel sætte en form for altanafskærmning op. Det gør både, at du kan sidde mere i læ, samt at folk ikke kan se alt, hvad du laver på altanen.

Relaterede produkter

Sådan vælger du altanmøbler til den lille altan


Det sætter selvfølgelig en naturlig begrænsning for, hvad du kan gøre ved en mindre altan, end hvad du kan med en stor altan. Dog er det bestemt muligt at gøre dit uderum både brugbart og indbydende, selvom pladsen er begrænset. 

Her gælder det for alvor om, at du er afklaret om, hvad du gerne vil. Små altaner kan ikke bruges til alt muligt forskelligt, som større altaner kan. Så du skal være skarp på det. Vil du kunne ligge og sole? Find et altanmøbel, du både kan sidde og ligge i. Se efter smarte altanmøbler, der kan mere en blot en enkelt ting. På den måde kan du meget bedre udnytte pladsen. 

Det kan være, at du kan finde havemøbler, som du både kan sidde eller ligge på, men som du også kan bruge til opbevaring. Der findes mange forskellige varianter af den type altan- eller havemøbler. Og det er dem, du skal bruge til at indrette din lille altan med altanmøbler.

Sådan vælger du altanmøbler til den store altan


Hvis du har en stor altan, er det noget lettere at indrette den med altanmøbler. Eller det kan være stadig udfordrende, men du har mere plads at gøre godt med. Det vil sige, at du ikke på samme måde skal vælge og vrage, som du skal med den lille altan. 

Når du har masser af plads, er det lettere at vælge flere flotte altanmøbler og en masse planter til. Du kan skabe lige præcis den følelse og stemning, du vil. 
Og det er det, der afgør, hvilke altanmøbler du skal vælge. Hvis du gerne vil kunne spise på din altan, kan du vælge et relativt stort havebord med stole. Og en stor grill. Hvis du gerne vil kunne slænge dig i solen, så er et par solsenge eller en lækker loungesofa lige sagen. 

Du vil også have plads til en større parasol, så du kan få lige præcis den temperatur og fornemmelse, du gerne vil på din altan. Det gør også, at du kan bruge din altan til at arbejde hjemmefra på eller spise.

De færreste bryder sig om at spise i direkte sollys eller arbejde, for den sags skyld. 

Andre guides

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto