Filtrer på...

Krydsfinerplader
Rating
Tilbudsvarer
Produkttype
Bredde
Længde
Tykkelse
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 9 produkter
Filter
Viser 9 produkter

Krydsfinerplader

Køb krydsfinerplader hos BAUHAUS

De populære krydsfinerplader består af flere små træplader, som er limet sammen unde tryk. Limen mellem lagene afgør, hvad pladerne kan tåle og hvor du kan anvende og placere dem. Krydsfinerplader er utrolig stærke og robuste, og hos os BAUHAUS kan du altid finde en krydsfinerplade, der passer til dit projekt. Vores krydsfinerplader er af høj kvalitet og kan købes til skarpe priser.   

Der er mange fordele ved at vælge krydsfinerplader, og en af de helt store fordele er, at krydsfinerplader giver dig stor frihed og mulighed for at sætte dit eget præg på pladerne. Det betyder, at du selv bestemmer, om du vil lakere, tapetsere eller male pladerne – selvfølgelig afhængigt af, hvor pladerne skal bruges.

Pladerne kan anvendes både inde og ude. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på, om pladerne skal have en speciel form for behandling, hvis de skal anvendes udendørs. Det er generelt altid en god ide at sørge for at efterbehandle plader, som skal kunne tåle at stå udenfor i det til tider hårde danske klima. Beskyt med træbeskyttelse for at sikre dine plader bedst muligt. 

Vælger du ikke at behandle dine krydsfinerplader til udendørs brug, kan det have alvorlige konsekvenser for pladerne. En ubehandlet plade vil nemlig give fri adgang til fugt, svamp og råd, der hurtigt vil beskadige pladen. Ved at efterbehandle vil dine krydsfinerplader holde længere, så du kan have glæde af dem i mange år. Vil du læse mere om vandfast krydsfiner, kan du læse vores detaljerede guide: Vandfast krydsfiner: Alt om det stærke træ.   

Stort udvalg af byggeplader

Er det ikke en krydsfinerplade, du er på udkig efter, så kan du i stedet gå på opdagelse i vores mange andre kategorier. Vi har et stort sortiment af byggeplader, hvor du finder alt fra spånplader til plexiglasplader. Skal du bruge byggeplader i specialmål, kan du besøge dit lokale varehus og få dem skåret, så de tilpasses dit projekt. Det koster et mindre beløb, så kom ind i vores varehuse og hør nærmere.

I vores varehuse står der altid dygtige medarbejdere klar til at rådgive og hjælpe dig videre. Har du spørgsmål, du gerne vil have besvaret inden du kører afsted, kan du ringe eller skrive til vores kundesupport, der sidder klar mellem 08.00 og 20.00.      

Krydsfinerplader

Viser 9 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto