Filtrer på...

Fliseklæb
Rating
Tilbudsvarer
Farve
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 27 produkter
Filter
Viser 27 produkter

Fliseklæb

Hvis du skal lægge fliser eller klinker, skal du sørge for at have de rigtige materialer til din konstruktion , så arbejdet bliver veludført. Et af de vigtigste materialer, hvis du skal lægge fliser eller klinker, er fliseklæb. Fliseklæb kan blandt andet bruges til keramiske væg- og gulvklinker, natursten, mosaik og rustikke fliser, og det er helt uundværligt, hvis du gerne vil have et flot resultat. Hos BAUHAUS forhandler vi et stort udvalg af fliseklæb, så vi har sikkert også fliseklæb, der passer til lige præcis din opgave.

Vælg den rigtige fliseklæb til dit projekt

Det er bestemt ikke uvæsentligt, hvilken type fliseklæb du vælger. Der er flere forskellige faktorer, der har betydning for, hvilket fliseklæb du skal vælge. Det afhænger blandt andet af underlaget, som fliserne skal sættes på. Skal fliserne eksempelvis opsættes på et organisk eller uorganisk underlag? I et tørt rum, såsom stuen eller køkkenet, eller i et vådrum, såsom badeværelset ? Det har også betydning, om der skal være gulvvarme eller ej.

Der findes som nævnt flere typer fliseklæb, såsom:

  • Multifunktionel multiklæb
  • Modificeret, cementbunden eller plastbaseret fliseklæb
  • Alfix fliseklæb

Lad os tage et nærmere kig på hver af disse typer fliseklæb, så du er sikker på, at du vælger det rigtige fliseklæb til dit projekt.

Multifunktionel multiklæb

Multiklæb er genial, hvis du skal hænge et spejl op, men materialet kan også bruges sammen med et væld af byggematerialer, såsom natursten, beton, aluminium og glas. Det er lidt af en universal klæbemasse, der har mange forskellige anvendelsesmuligheder. Dog egner multiklæb sig ikke til områder, der er under vand konstant, men det er dog resistent overfor vind og vejr, så du kan bruge produktet både inden- og udenfor.

Modificeret, cementbunden eller plastbaseret fliseklæb

Modificeret, cementbunden fliseklæb er en ret populær form for fliseklæb. Det er en fleksibel fliseklæber, der især egner sig godt til opsætning af fliser på underlag af beton eller porebeton på badeværelser. Fliseklæbet kan nemlig klare de små bevægelser, der opstår mellem fliser og underlag ved temperatur- og fugtforskelle. Den plastbaserede fliseklæber er god til meget fleksible underlag.

Alfix fliseklæb

Dette er lidt toppen af poppen, når det kommer til fliseklæb, og det er rigtig godt til opsætning af fliser, mosaik, natursten og klinker, og materialet kan bruges både inden- og udendørs. Det kan også bruges i vådrum og til områder med gulvvarme.

Brug den rette mængde fliseklæb til dit projekt

Nu hvor du har fundet den rigtige type fliseklæb, er du klar til at gå i gang med dit projekt. Næste skridt er at sørge for, at du bruger den rette mængde fliseklæb, når du skal opsætte dine fliser eller klinker. Hvis du bruger for lidt fliseklæb, resulterer det i en mangelfuld dækning og en dårlig udfyldning. Dette betyder, at der vil være en dårlig hæftning mellem underlag og flise, og det ser altså bare ikke særlig godt ud.

Bruger du derimod for meget fliseklæb, vil det ofte resultere i en ujævn overflade, og fliseklæbet kan faktisk trænge op mellem fliserne gennem fugerne. Det er altså vigtigt, at du hverken bruger for meget eller for lidt fliseklæb, så du får et flot og fejlfrit resultat.

Men ellers er fliseklæb nemt at bruge. Du skal blot røre den finkornet pulvermørtel op med vand. Det er dog vigtigt, at du får blandet den rette konsistens, og der vil også være forskel på, hvor hurtigt de forskellige typer fliseklæb hærder. Til at opsætte fliseklæbet kan du med fordel bruge en tandspartel, da dette giver det flotteste og mest jævne resultat.

Bestil fliseklæb online hos BAUHAUS

Hos BAUHAUS tilbyder vi et stort udvalg af fliseklæb, så du kan klare dine flise- og klinkeopgaver til UG med kryds og slange. Når du har fundet dit fliseklæb, kan du få det leveret direkte til din adresse. Med vores smarte Click & Collect service kan du også hente fliseklæbet i dit lokale BAUHAUS byggevarehus. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi et af vores mange BAUHAUS byggevarehuse, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at svare på dine spørgsmål.

Fliseklæb

Viser 27 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto