Få et tilbud på vinduer og døre fra Rationel

Rationel Vinduer har siden 1954 produceret kvalitetsvinduer og -døre til det danske marked. I dag bliver der årligt leveret over 350.000 elementer. Vinduerne og dørene er helt i top når det kommer til design, komfort, sikring og energi.


Til renovering eller nybyg af klassisk byggeri som patriciervillaer og murermestervillaer anbefaler vi at vælge produktserierne Rationel FORMA (træ) eller Rationel FORMAPLUS (træ/alu), som har profileret karme og rammer samt de klassiske vindueshaspe. På den måde passer vinduerne til den stil der oprindeligt er tænkt.

Til renovering eller nybyg af moderne byggeri som parcelhuse, rækkehuse og funkisvillaer anbefaler vi at vælge produktserierne Rationel AURA (træ) eller Rationel AURAPLUS (træ/alu). Disse vinduer bliver leveret med det stilrene unikke arkitekttegnede paskvilgreb.

Rationels produkter kan enten fås med 2- eller 3-lags glas. Produkterne med 2-lags glas betegnes BASIC og 3-lags produkterne betegnes PREMIUM.

Sådan modtager du et uforpligtende tilbud på nye Rationel vinduer og døre gennem dit lokale BAUHAUS varehus

 • Tilføj de vinduer og døre du ønsker til ”Mit Tilbud”
 • Vælg den BAUHAUS du ønsker at tilknytte tilbuddet
 • Indenfor 24 timer på hverdage modtager du et uforpligtende tilbud
 • BAUHAUS hjælper gerne med kontrolopmåling og montage

Brug for inspiration?

Brug Rationels app forneden til at se, hvordan dine vinduer skal se ud.

Læs mere om Rationels App her

Opmåling & montage


Du kan få opmålt dine vinduer af BAUHAUS Montageservice for kun kr. 1.699,- inkl. moms.

Hvis du vælger at få Montageservice til at opmåle dine vinduer, påtager Montageservice sig det fulde ansvar for målene og sørger for at få sendt dem til varehuset for bestilling.

Hvis du vælger at tilkøbe montering af dine vinduer, fratrækkes omkostningen for opmålingen selvfølgelig på montageordren.

Besøg dit lokale varehus for mere information vedr. Montageservice eller læs mere her.

NB: Når tilbuddet på vinduerne er endeligt godkendt, kan købet ikke fortrydes, da vinduerne sættes i produktion strakts efter rettefristen.

Rationel-vinduer og -døre

Rationel har siden 1954 produceret kvalitetsvinduer og -døre til det danske marked. I dag bliver der årligt leveret over 350.000 elementer. Vinduerne og dørene er helt i top, når det kommer til design, komfort, sikring og energi. Gennem din lokale BAUHAUS kan du modtage et uforpligtende tilbud på Rationel-vinduer og -døre.

Hvorfor vælge vinduer og døre fra Rationel?

Rationel designer deres produkter med henblik på at give dit hjem enestående varmeisolering, støjreduktion og sikkerhed. Herudover har de en omfattende produktlinje og en række forskellige stilarter og materialer at vælge imellem. Læs mere om, hvorfor du skal vælge Rationel-vinduer og -døre til dit hjem.

 • Energieffektivitet: Vinduer og døre fra Rationel er designet med energieffektivitet i tankerne. Når du skal have nye vinduer, kan du for eksempel vælge, om vinduerne skal kunne udnytte solens naturlige varme til opvarmning. Det kan resultere i, at varmeregningen bliver lavere.
 • Støjreduktion: Bor du i et støjende område? Eller vil du bare gerne nyde en roligere atmosfære? Så kan vinduer og døre fra Rationel også være den ideelle løsning for dig. Du kan nemlig få ruder med særlige støjreducerende egenskaber.
 • Sikkerhed: Ligesom du kan få vinduer med støjreducerende egenskaber, kan du også få indbrudshæmmende Rationel-vinduer. Det kan give dig og din familie øget sikkerhed og tryghed i hjemmet.
 • Holdbarhed: Rationel-døre og vinduer er kendetegnet ved solidt håndværk og er fremstillet af materialer af højeste kvalitet. Derfor er du sikret døre og vinduer, der kan holde til at blive brugt i årevis.

Sådan vælger du de rette vinduer og døre fra Rationel

Til renovering eller nybyg af klassisk byggeri som patriciervillaer og murermestervillaer anbefaler vi at vælge produktserierne Rationel FORMA (træ) eller Rationel FORMAPLUS (træ/alu), som har profileret karme og rammer samt de klassiske vindueshaspe. På den måde passer vinduerne til den stil, der oprindeligt er tænkt.

Til renovering eller nybyg af moderne byggeri som parcelhuse, rækkehuse og funkisvillaer anbefaler vi at vælge produktserierne Rationel AURA (træ) eller Rationel AURAPLUS (træ/alu). Disse vinduer bliver leveret med det stilrene unikke arkitekttegnede paskvilgreb.

Rationels produkter kan enten fås med 2- eller 3-lags glas. Produkterne med 2-lags glas betegnes BASIC og 3-lags produkterne betegnes PREMIUM.

Modtag et uforpligtende tilbud på Rationel-vinduer og -døre

Hvis du er interesseret i at opgradere dit hjem med nye vinduer og døre fra Rationel, kan du modtage et uforpligtende tilbud gennem dit lokale BAUHAUS-byggevarehus. For at modtage tilbuddet skal du blot følge disse simple trin:

 • Tilføj de vinduer og døre, du ønsker til ”Mit Tilbud”
 • Vælg den BAUHAUS, du ønsker at tilknytte tilbuddet
 • Indenfor 24 timer på hverdage modtager du et uforpligtende tilbud
 • BAUHAUS hjælper gerne med kontrolopmåling og montage

Få hjælp til opmåling og montage

Når du vælger vinduer og døre fra Rationel, kan du være sikker på at få den bedste kvalitet og holdbarhed. Men det er selvfølgelig også vigtigt at sikre, at de bliver installeret korrekt. Derfor tilbyder BAUHAUS, at du kan få hjælp til både opmåling og montering af Rationel-produkter.

Du kan få opmålt dine vinduer af BAUHAUS Montageservice for kun 1.795 kroner inklusiv moms. Hvis du vælger at få Montageservice til at opmåle dine vinduer, påtager Montageservice sig det fulde ansvar for målene og sørger for at få sendt dem til varehuset for bestilling. Hvis du vælger at tilkøbe montering af dine vinduer, fratrækkes omkostningerne for opmålingen selvfølgelig på montageordren.

Besøg dit lokale varehus for mere information vedrørende Montageservice eller læs mere her .

Udforsk andre vinduer og døre hos BAUHAUS

Hos BAUHAUS finder du et bredt sortiment af vinduer og døre fra en række forskellige producenter, herunder Rationel. Men vi har også andre produkter, som du kan overveje. Vores sortiment omfatter forskellige stilarter, designs og materialer, så du kan finde netop de vinduer og døre, der passer til dig og dine behov, uanset om du har en moderne eller klassisk stil.

Du finder også alt indenfor tilbehør til vinduer og døre. Hvis du trænger til at pifte din nuværende dør op, kan du for eksempel udforske udvalget af dørgreb eller karme og karmsæt .

Rationel vinduer & døre

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…