Filter
Viser 6 produkter

Vinduer

BAUHAUS råder over et varesortiment på mere end 120.000 forskellige varenumre inden for alverdens byggematerialer, værktøj, elartikler, malervarer, isenkram, opbevaringsløsninger, gulvbelægning og meget mere. Derfor forhandler vi naturligvis også vinduer i mange forskellige størrelser og mål, så du kan finde et, der passer perfekt til dit behov.

Vinduerne adskiller sig også fra hinanden gennem materialer, som varierer mellem træ eller en kombination mellem træ og aluminium. Dertil kommer muligheden for at vælge imellem modeller, der enten er topstyrede eller modeller, der er udarbejdet som en kombination af fast- og topstyret lukkefunktion.

De topstyrede vinduer er i særlig grad populære, fordi de kan passe ind i stort set alle rum. Den ofte trinløse åbning gør desuden betjeningen af vinduet endnu lettere og mere behagelig. Som standard har de topstyrede vinduer en indbygget ventilationsåbning, hvilket gør disse vinduer meget populære i soveværelser og stuer.

Ventilationsåbningen medvirker, at du kan lukke og låse vinduet i en bestemt position, så der kan blive ventileret i rummet. De vinduer, der er udviklet som en kombinationsløsning mellem topstyring og fast montering er oftest i to fag, hvoraf det nederste kan åbnes udad.

 

Kvalitetsprodukter fra de bedste producenter

Hos BAUHAUS går vi meget op i, at vi leverer de allerbedste produkter til vores kunder. Derfor samarbejder vi med en række af markedets bedste producenter, som sikrer, at kvaliteten altid er helt i top. Her i vores udvalg af vinduer vil du blandt andet kunne støde på løsninger fra anerkendte producenter som Genua, Dafa og Fenstro.

Mens Genua og Fenstro er velkendte for deres velisolerede vinduer til let montering og installation i alle typer tagmaterialer, så er Dafa i højere grad kendt som byggeriets partner inden for tætning, dæmpning og beskyttelse. Her i sortimentet kommer det til udtryk via deres glas- og børstelister. Børstelisterne anvendes til at tætne vinduer, døre, garageporte eller lignende områder, hvor man ønsker en minimal friktion af hensyn til åbning og lukning. 

Glaslisterne fra Dafa er ligeledes meget praktiske, da de kan erstatte de mere gammeldags udvendige træbundsglaslister, fordi disse lister er udarbejdet i aluminium og dermed nedsætter risikoen for råd og svamp.

 

Der er flere fordele ved at udskifte dine vinduer

Du kan få glæde af mange fordele ved at udskifte dine gamle vinduer med nogle splinternye. Først og fremmest kan du nemlig gøre din bolig mere miljø- og energivenlig ved at udskifte de gamle vinduer med nogle nye. Netop vinduerne er et oplagt sted at starte, hvis du gerne vil optimere energien i din bolig.

Derudover får du også mulighed for at spare penge på varmeregningen ved nogle nye energivenlige vinduer. Så kan du nemlig være sikker på, at varmen bliver inde i huset. En god isolering sørger også for mindre træk derhjemme, for nye vinduer giver næsten altid en bedre isolering end gamle modeller.

En anden fordel ved udskiftningen af vinduer er, at nye vinduer kan give en bedre tyverisikring af din bolig. Vinduerne er nemlig et godt sted at starte tyverisikringen af dit hjem. Når du køber vinduer er det altid en god idé at tjekke, at hagekolverne er krumme, og at låsen er lavet i en god kvalitet, der beskytter mod at blive dirket eller boret i. Disse sikkerhedskrav kan være med til at sikre din bolig.

Hvis du gerne selv vil montere dine nye vinduer, så har BAUHAUS lavet en guide, der kan hjælpe dig godt på vej. Du kan læse guiden her

Når du så endelig har valgt de helt rette vinduer, og de er monteret korrekt, så er det også vigtigt med den rette vinduespudsning. Hertil har BAUHAUS også lavet en guide, så du kan få det meste ud af dine vinduer. Du finder guiden her.

 

Køb dine nye vinduer online hos BAUHAUS

Når du har fundet de rette vinduer, der passer hjem til din bolig, så kan du let og enkelt bestille dem direkte hjem til online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig hurtigt få glæde af dine nye vinduer. Vi kan både levere til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig via vores Click & Collect. Du bestemmer naturligvis selv, hvad der er lettest for dig.

Du har også mulighed for at komme og besøge os i dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus, hvor du kan se nærmere på vores udvalg af vinduer. Her kan vores dygtige medarbejdere give dig yderligere information og svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig være sikker på at få de helt rette vinduer med hjem til din bolig.

Vinduer

Viser 6 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto