Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Plader (473)

Plader kan bruges til en lang række forskellige projekter. Med vores store udvalg af plader kan du nemt finde de rette til dit behov. Rul op på siden og gå på jagt blandt vores mange forskellige former for plader. Her hos BAUHAUS finder du ..

1-32 af 473 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Montageservice
139,95 kr./m²
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 473 produkter

Plader til alle formål

Plader kan bruges til en lang række forskellige projekter. Med vores store udvalg af plader kan du nemt finde de rette til dit behov. Rul op på siden og gå på jagt blandt vores mange forskellige former for plader.

Her hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af forskellige former for plader til mange forskellige formål. Du kan finde plader i plexiglas, der kan bruges til afskærmning eller vinduer i legehuset. Plader i træ, der kan bruges som bordplade. Træbetonplader til at sætte på væggen eller i loftet, der kan dæmpe akustikken. Færdigmalede loftplader, der bare skal sættes op for at give den sidste finish til din bolig og mange, mange andre typer.

Dermed kan du altså nemt finde den form for plader, der passer til dit projekt. Herunder kan du læse mere om fordelene ved vores plader, og vi guider dig også til, hvordan du finder de bedste plader til dit projekt. 

Tre fordele ved plader:

  • Støjdæmpende og lydniveausænkende
  • Godkendt til brug inden døre
  • Nemt at tilpasse pladerne til dit projekt

Støjdæmpende plader skaber et godt indeklima

Både i private hjem og i virksomheder kan der være brug for, at lydniveauet bliver sænket. Har du store åbne rum i din bolig, kan akustikken godt blive lidt sær. Ved at vælge de rette plader til dine vægge eller dit loft kan du dog skabe en langt bedre akustik.

I storrumskontoret kan det være svært at få arbejdsro, når der er så mange, der taler med hinanden og i mobil og går frem og tilbage. Derfor er det en god ide, at I installerer lyddæmpende plader, der kan hjælpe jer med at skabe de bedste arbejdsbetingelser.

Vores plader er godkendt til at blive brugt inden døre

Når du skal bruge plader i dit hjem eller din virksomhed, hvor du opholder dig lige op ad dem i mange timer hver dag, er det selvfølgelig vigtigt, at pladerne ikke afgiver giftige gasser. Ved at holde øje med om pladerne er mærket med indeklimamærket, kan du sikre, at du får et godt indeklima. Pladerne, som du finder her hos BAUHAUS, er netop alle med til at skabe et godt indeklima.

Inden du sætter pladerne op, er det altid en god ide, at du lader dem ligge og akklimatisere i et døgn eller to, inden du skal bruge dem. Det handler ikke om, at de skal afgasse, men tværtimod om, at de skal vænne sig til temperaturen, så de ikke krymper, efter du har sat dem op.

Tilpas nemt pladerne til dit projekt

Du kan bruge vores plader til en lang række forskellige formål. Det er ikke bare til at sætte på væggene eller loftet. Du kan også finde plader til bordet, til opdeling af rum, til vinduer i børneværelset og en lang række andre situationer. Dermed kan du nemt finde de rette plader til dit projekt.

Fælles for pladerne er, at de er nemme for dig at tilpasse til det sted, hvor de skal sidde. Træpladerne kan du for eksempel skære til, mens pladerne i akryl er mulige for dig at bøje, hvis du varmer dem op til 165 grader i et minut.

Mangler du værktøj til at sætte dine plader op med, kan du nemt finde det her hos BAUHAS.

Sådan vælger du de rette plader

Med det store udvalg af plader kan det være svært for dig at finde ud af, hvilke former for plader der vil være de rette til dit projekt. Først og fremmest er det vigtigt, at du ser på, om pladerne skal bruges i en vådzone eller ej. Skal de det, stiller det særlige krav til dem, da de skal kunne holde til det fugtige klima på for eksempel et badeværelse. Du kan finde plader i vores sortiment, der netop lever op til de krav.

Derefter bør du overveje, om du har brug for nogle plader, der dæmper lydniveauet eller ej. I mange hjem og virksomheder kan den dæmpende effekt være rigtig rar, da den er med til at gøre, at det bliver mere behageligt for dig at være i din bolig og på dit arbejde.

Du bør selvfølgelig også se på, hvilke plader der passer til dit projekt rent stilmæssigt. Når pladerne er synlige, er det jo vigtigt, at du sørger for, at de passer ind i resten af indretningen. Med det store udvalg af forskellige farver og overflader her hos BAUHAUS, vil det være nemt for dig at finde en plade, der passer ind.

De rette plader skaber et godt indeklima og et flot look

Med de rette plader får du et hjem, der både er rart for dig at være i, og som ser flot ud. Indeklimaet kommer til at være godt med de indeklimamærkede og lyddæmpende plader, der sikrer, at det er rart for dig at være i nærheden af pladerne i længere tid ad gangen.

Pladernes overflader sikrer, at du får det look i hjemmet, som du ønsker. Dermed kan du nemt skabe den helt rette stemning i din bolig. Dermed bliver den præcis, som du drømmer om, hvilket også er med til at gøre den rar for dig at være i.

Køb nemt plader hos BAUHAUS

Når du har fundet frem til de rette plader her på siden, kan du nemt og hurtigt bestille dem. Mange vil nok foretrække at bestille pladerne med levering til den adresse, hvor de skal bruges. I det tilfælde går der 1-4 dage, inden du modtager pladerne. Det kommer an på, hvornår på ugen du bestiller.

Har du selv mulighed for at hente pladerne, kan du dog få fat på dem endnu hurtigere ved at benytte dig af vores Click & Collect løsning. I det tilfælde bestiller du pladerne her på siden, men kan så hente dem nede i et af vores byggemarkeder bare tre timer efter bestilling. Fordelen ved det er, at vi har lagt pladerne klar til afhentning, så turen gennem byggemarkedet ikke kommer til at tage mange minutter.

Rul op på siden og find nemt de rette plader til dit projekt.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.