Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

Ultrament vådrumsplade Do it - flere størrelser

0,00 kr.

Med Do it byggeplader bliver det nemt, hurtigt og sikkert at gennemføre dit byggeprojekt. Du kan anvende pladerne i vådrum, og de alsidige pla...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Med Do it byggeplader bliver det nemt, hurtigt og sikkert at gennemføre dit byggeprojekt. Du kan anvende pladerne i vådrum, og de alsidige plader kan monteres både i gulve, skillevægge, vægoverflader, vaskeskabe og hylder. Pladerne kan også anvendes til tildækning og udjævning af fremspringende vægge.

Ultrament Do it vådrumsbyggeplade består af en XPS-plade i hårdt skum, armering med glasfibervæv og yderst et specielt mørtellag. Det yderste lag er en dobbeltsidet belægning, som er det perfekte underlag til gips, fliser og spartelmasse.

Der er mange fordele ved en Do it byggeplade fra Ultrament, da den både er stabil og ekstrem let, nem at bearbejde, støver ikke ved tilskæring og så er den modstandsdygtig over for skimmelsvamp og vand. Det er desuden ikke nødvendigt med grunding, da pladen kan spartles, pudses eller dækkes med fliser.

Læs mere om produktet i brochuren, som du finder under Mere information. Her finder du også en oversigt over de forskellige tykkelser og længder, som Do it pladerne fås i.

Bemærk: Tykkelsen på pladen kan afvige fra billedet, men den korrekte tykkelse er angivet i produkttekst og produktnavn.

Produktinformation:

  • Materiale: XPS
  • Farve: brun
  • Varmeledningsevne: WLG 37
  • Varmebestandig
  • Vandafvisende
  • Skimmelbestandig
  • Plastmodificeret mineraloverflade
  • Nem at lime på

Specifikationer

More Information
Produktnavn Ultrament vådrumsplade Do it - flere størrelser
Artikelnummer PC69546
Produkttype Vådrumsbyggeplader

Dokumenter

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto