Filter
Viser 8 produkter

Fodtøj

Korrekt fodtøj er vigtigt for enhver aktivitet, uanset om det handler om arbejde, en vandretur, bytur eller andet. Med korrekt fodtøj beskytter du din fod mod potentielle belastninger og skader, og du vil stensikkert opleve øget komfort og produktivitet. Hos BAUHAUS har vi fodtøj til forskellige scenarier, og du kan tage et grundigt kig på udvalget her på siden.

Find gummistøvler og træsko hos BAUHAUS

BAUHAUS har et godt udvalg af fodtøj til forskellige behov, som eksempelvis vores gummistøvler og træsko i forskellige størrelser. Gummistøvler er perfekte til udendørsaktiviteter, hvor du vil holde dine fødder tørre og beskyttet mod vand, mudder og snavs. De er også velegnede til landbrug, havearbejde og fiskeri.

Træsko er et praktisk valg til arbejde, hvor du skal have nem adgang til dine fødder, da de kan tages af og på hurtigt. De er også gode til at beskytte fødderne mod skarpe genstande og materialer på gulvet. Vores størrelser går fra 35-48, så du burde helt sikkert kunne finde et par, der passer til dine fødder.

Sådan vedligeholder du dit fodtøj

For at holde dit fodtøj, såsom gummistøvler og træsko, i god stand i længere tid, er det vigtigt at passe godt på dem og vedligeholde dem. Efter brug bør du altid tørre dem af og sørge for, at de er helt tørre, inden du opbevarer dem. Hvis de er beskidte, kan du rense dem med en blød børste og vand eller en mild sæbe.

For gummistøvler anbefales det at undgå direkte sollys og høj varme, da disse kan få materialet til at tørre ud og sprække. Du kan også smøre dem med en gummibeskyttelse for at beskytte dem mod vejret og forlænge deres levetid. Træsko kan vedligeholdes ved at smøre dem med en voks for at beskytte materialet.

Shop også praktisk beklædning til dit nye fodtøj

Hos BAUHAUS har vi et godt sortiment af produkter, der kan beskytte dig under dine udendørs gøremål. Tag eksempelvis et kig på vores arbejdsjakker, der består af blandt andet fleecejakker, refleksveste og Softshell-jakker. Vi har også praktisk hovedbeklædning og arbejdshandsker, som du kan købe til dit nye fodtøj.

Bestil dit fodtøj med Click & Collect

Fordelen ved gummistøvler og træsko er, at de ikke følger de nyeste trends. Du kan altså ende med at have dem hele livet. Når du har udset dig dine produkter hos BAUHAUS, så kan du nemt og hurtigt bestille dem til afhentning hos dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus — i nogle tilfælde kan ordren allerede afhentes efter få timer. Befinder du dig ikke i nærheden af vores butikker, kan du selvfølgelig også få din ordre leveret hjem til din dør eller et nærliggende posthus.

Har du spørgsmål til vores fodtøj, arbejdstøj eller andet, inden du foretager købet? Så er du velkommen til at hive fat i en medarbejder i butikken, så du kan få rådgivning og mulighed for at prøve fodtøjet på. I vores kundecenter sidder vi desuden klar ved telefonen, hvis du foretrækker et opkald.

Fodtøj

Viser 8 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…